- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.321
Kucuk serumlar halinde aldim. Direkt sikiyorum. Belki siringa ile de deneyebilirim. Banyoyu da deneyeyim.Öyle mi canım benim ya banyo yaptırsan banyodan sonra temizleyebilirsin. Şırınga ile mi sıkıyor sun burnuna
Damla olarak veriyosun değilmi? 2 damla olarak sag sol yapıp sonra temizliyorum gün aşırı ben .Kucuk serumlar halinde aldim. Direkt sikiyorum. Belki siringa ile de deneyebilirim. Banyoyu da deneyeyim.
Şırınganın iğnesini çıkar ama canım aman amanKucuk serumlar halinde aldim. Direkt sikiyorum. Belki siringa ile de deneyebilirim. Banyoyu da deneyeyim.
Allah yardimcin olsun , ben 1 tane bebeğimle zor ilgileniyorum .Bende 64 ile hamile kaldim. Simdi 63um. Hazir iki çocuklu bi savasin icindeyken Hedefim 57 ins.
Hizli kilo verme garanti ikinci çocuk kizlar :)
Aynen damlatiyorum ama 2 damladan cok. Serumun yarisini bir burna, diger yarisini digerine. Tabi boyle yapmayi denedim ama birkac damla anca girdi ya da girmedi. Kaciyor tutamiyorum. Gun asiri nasil yapiyorsun? Bebegin kacmiyor mu?Damla olarak veriyosun değilmi? 2 damla olarak sag sol yapıp sonra temizliyorum gün aşırı ben .
Yok o kadar biliyorum canim. Yoksa neler olur nelerŞırınganın iğnesini çıkar ama canım aman aman
İlk başta veremiyosun canım ben 2 hafta veremedim. Sonra birden 10 kg gitti . Şimdi de durakladı. Çok alıştı galiba vücut şekerli şeylere . Hemen atamiyorBir hafta dır diyetteyim tatlı yok ekmek yok 400 gr vermişim benim troitimin ve insülin direncimin olması malesef kilo vermeyi zorlaştırıyor yine de ii vermişim diyete devam :) süt için komposto yapıyorum ama sekersiz kesilmesin ya anne sütü gibi kesinlikle yok
Damlatirken sorun yaşamıyorm ama çekerken çok bagiriyor Acimiyo eminim boş bagiriyor zaten :)Aynen damlatiyorum ama 2 damladan cok. Serumun yarisini bir burna, diger yarisini digerine. Tabi boyle yapmayi denedim ama birkac damla anca girdi ya da girmedi. Kaciyor tutamiyorum. Gun asiri nasil yapiyorsun? Bebegin kacmiyor mu?
Daha önce birine söyledim canım iğneyle denemeye çalıştı allahtan yanındaydımYok o kadar biliyorum canim. Yoksa neler olur neler
Haha. Tabirin cok hosuma gitti. Tam anlatmak istedigim sey aslinda.Damlatirken sorun yaşamıyorm ama çekerken çok bagiriyor Acimiyo eminim boş bagiriyor zaten :)
1 ayda verdim ama 3 kg diyetle gitti . Bebeğim bi ara kabız oldu birde sindirim sıkıntımız vardı bizim hiç durmuyodu ben stres ve üzüntüden verdim . Eşimde hep is seyehatinde tek başıma olunca , verdim . Ama daha çok var malesef ,Linabasel canim 10 kilo mu cok iyimis ya nasil verdin spor yaptin mi senin normal dogummuydu bide ne kadar surede verdin
Sen fit anne olmuşsun çok dan maşallah darısı başımaBen 54 le hamile kaldım, 70 le doğuma girdim, bi haftada 10 kg gitti ki ödemmiş demek.. sonra bi ara tatlıyı kestim 2 kilo verdim şuan 58 im ve aylardır gitmiyo veremiyorum.gerçi düzenli dikkatli beslensem biraz yürüyüş spor yapabilsem veririm sanki ama saatlerce aç kalıp sonra kıtlıttan çıkmış gibi yiyince. (Hatta gecenin yarısı vakit bulup yiyince.. )Tempolu yürüyüş bile yapamazken verememem normal sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?