2018 mart-nisan anneleri

Kızlar ben tartıya çıkmaya korkuyorum iki aydır tartılmadım zayıfım ama kilo daha da belli oluyo 51ile hamile kaldım 65falan doğuma girdim 2ay önce 56idim şimdi 58gibş hissediyorum aslında sağlıksız, yemezsek süt gitmez bNa o zor geliyor zaten ben çok dirayetliyşmdşr ama kendine özel bir şey yapacak fırsatım takatim kalmıyor belki bu bahanenin arkasına saklanıyorum ama dur demek lazım

Ben 88 den 76 kg ya düştüm ama benim olmam gereken 58 .. daha çok yolum var yani ., Eski kg ma gelemedm ama ayaklarımı yoran kg dan kurtuldum en azından .

Damla olarak veriyosun değilmi? 2 damla olarak sag sol yapıp sonra temizliyorum gün aşırı ben .
Aynen damlatiyorum ama 2 damladan cok. Serumun yarisini bir burna, diger yarisini digerine. Tabi boyle yapmayi denedim ama birkac damla anca girdi ya da girmedi. Kaciyor tutamiyorum. Gun asiri nasil yapiyorsun? Bebegin kacmiyor mu?

Bir hafta dır diyetteyim tatlı yok ekmek yok 400 gr vermişim benim troitimin ve insülin direncimin olması malesef kilo vermeyi zorlaştırıyor yine de ii vermişim diyete devam :) süt için komposto yapıyorum ama sekersiz kesilmesin ya anne sütü gibi kesinlikle yok

İlk başta veremiyosun canım ben 2 hafta veremedim. Sonra birden 10 kg gitti . Şimdi de durakladı. Çok alıştı galiba vücut şekerli şeylere . Hemen atamiyor

Aynen damlatiyorum ama 2 damladan cok. Serumun yarisini bir burna, diger yarisini digerine. Tabi boyle yapmayi denedim ama birkac damla anca girdi ya da girmedi. Kaciyor tutamiyorum. Gun asiri nasil yapiyorsun? Bebegin kacmiyor mu?
Damlatirken sorun yaşamıyorm ama çekerken çok bagiriyor Acimiyo eminim boş bagiriyor zaten :)

Linabasel canim 10 kilo mu cok iyimis ya nasil verdin spor yaptin mi senin normal dogummuydu bide ne kadar surede verdin

Linabasel canim 10 kilo mu cok iyimis ya nasil verdin spor yaptin mi senin normal dogummuydu bide ne kadar surede verdin
1 ayda verdim ama 3 kg diyetle gitti . Bebeğim bi ara kabız oldu birde sindirim sıkıntımız vardı bizim hiç durmuyodu ben stres ve üzüntüden verdim . Eşimde hep is seyehatinde tek başıma olunca , verdim . Ama daha çok var malesef ,

Ben 54 le hamile kaldım, 70 le doğuma girdim, bi haftada 10 kg gitti ki ödemmiş demek.. sonra bi ara tatlıyı kestim 2 kilo verdim şuan 58 im ve aylardır gitmiyo veremiyorum.gerçi düzenli dikkatli beslensem biraz yürüyüş spor yapabilsem veririm sanki ama saatlerce aç kalıp sonra kıtlıttan çıkmış gibi yiyince. (Hatta gecenin yarısı vakit bulup yiyince.. )Tempolu yürüyüş bile yapamazken verememem normal sanırım.

Sen fit anne olmuşsun çok dan maşallah darısı başıma

Yaaa kızlar siz hamileyken hiç mi kilo almadınız :)) ya da ben mi çok kilo aldım yaa İnan’ın 1 dilim fazla ekmek bile yesem kilo oluyordu baba ağlayacaaam

Valla ben baya kilo aldim. 58 nerde 82 nerde diyete basladim ama kizlar. Doğumdan sonra 73 falan kaldim smdi 69um diyetle ve sporla gitti inannin baska turlu gitmiyordu. Bebisimi emziriyorum o yuzden yemegi cok kesmiyorum. Bi 60 olsam yeterli olcak banada bakalim yolumuz uzun ama kilo vermek isteyen kesinlikle ekmegi ve tatliyi kestimi gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…