- Konu Sahibi Sseerraayy
-
ben 6+2 deymişim yanlış hesaplamışım :)ahhh canım sorma geçer mi kiHalsizlik var bulantim yok çok şükür . Daha Bismillah 5. Haftadayim ben sen kaçıncı haftadasin. Daha 8 ay var :))) ben korkmaya başladım
Bizimde dualarımız seninle sağol canım
Gözün aydın canım benimde 5+5 :)
Günaydın seninde gözün aydın canım
Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsiniz :)
Bir gün oldu Ama şuan yok. Yogun beyaz ve kokusuzsa sorun yokmuş zaten Gebelikte östrojen hormonunun artmasından dolayı oluyormuş. Ama kaşıntı, idrarda Yanma varsa rengi beyaz değil ve kokusu varsa doktora söylemek gerekiyormuş.Akıntınız varmi kızlar
Kalp atışını duymaya gittin mi canımSonunda özel hastaneden fiyat aldım 80 tl kızlar. Özele gidicem artık. Zaten doguma devlette düşünmüyorum şuanki doktorumuz iyi olsada hastaneyi tavsiye etmiyorlar.
Ne renk canmBenim var canım
Valla benim kokusuz ama sarı renkBir gün oldu Ama şuan yok. Yogun beyaz ve kokusuzsa sorun yokmuş zaten Gebelikte östrojen hormonunun artmasından dolayı oluyormuş. Ama kaşıntı, idrarda Yanma varsa rengi beyaz değil ve kokusu varsa doktora söylemek gerekiyormuş.
14 Agustosta devlete gidicem canım. 15 inede randevu alabilirsem özele gidicem.Kalp atışını duymaya gittin mi canım
Doktoruna söyle canım. Sıklığını takip et gün içinde sürekli mi oluyor Vs. Not altValla benim kokusuz ama sarı renk
Söyledim normal dedi. Evet sıklıkla oluyor. İnsan tedirgin oluyor yahu.Doktoruna söyle canım. Sıklığını takip et gün içinde sürekli mi oluyor Vs. Not alt
hadi bakalım geçmiş olsun canım.ben çayı terkettim şimdilik.ki tiryakiydimkırmızı etten ve kıymanın kokusundan tiksinmeye başladım.
Ilk defa duydum profesore gidiyorum gebel kalmadan iki ay on ce baslatti se persbe gubu yine sordu folik asidi kullaniyor musun dewam dedi ilk gebeligimdede sonuna kadar kullanmistimBende bir aydır folbiol kullanıyorum dedim artık kes o ilaç ağır gelir devavit diye bir karışım vitamin yazdı
Ya gittiğim doktor pek içime sinmedi zaten de bilmiyorum değiştirmeyi düşünüyorumIlk defa duydum profesore gidiyorum gebel kalmadan iki ay on ce baslatti se persbe gubu yine sordu folik asidi kullaniyor musun dewam dedi ilk gebeligimdede sonuna kadar kullanmistim
Aaaa bunuda ilk defa duydum sagolasin gizemcim dikkat edicemKizlar soguk su dondurma vs tuketmeyin arastirarsaniz efer bebegin gazli olmasina neden olur yani dogduktan sonra
Benim de aklima yatmadi folic asit sinir sistemi gelisimde cok onemliYa gittiğim doktor pek içime sinmedi zaten de bilmiyorum değiştirmeyi düşünüyorum
Hemen bugun yemelisin bence :)Ruyamda surekli bir yemek goruyorum :) dun.kamyonlarca tavuk gordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?