2018 mart-nisan anneleri

Bizimde dualarımız seninle sağol canım

Gözün aydın canım benimde 5+5 :)

Günaydın seninde gözün aydın canım

Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsiniz :)

Son adet gününe göre hesaplanıyor. Son adet gününün ilk gününden itibaren.
Mesela bir hamile Son adet gününe göre 5 haftalıktır. Bebek ise 3 haftalıktır. Arada 2 hafta oluyor. Ama son adet gününe göre hesaplanır

Aklıma ilk gelen yeşil mercimek çorbası oldu :) hatta bende yapayım çok faydalı
YEŞiL MERCİMEK: Yüzde 24 oranında protein bulunur. 1 kilo mercimek, -1 kilo etteki ve 1 kilo buğday ekmeğindeki albumin, karbonhidrat ve madenleri rahatça karşılar. Ayrıca A, B1, B2, C vitaminleri, kalsiyum, sodyum, potasyum, demir, fosfor, kükürt, çinko, klor, bakır, iyot, karbonhidrat içerir, Özellikle kansız, halsiz, sinirli kişilere yararlıdır. İçine et veya kıyma konulmasına gerek yoktur. Az sıvı yağ ile pişirilirse daha sağlıklı olur. Kolesterolü olanlar için risk taşımaz.[/QUOTE]

Akıntınız varmi kızlar
Bir gün oldu Ama şuan yok. Yogun beyaz ve kokusuzsa sorun yokmuş zaten Gebelikte östrojen hormonunun artmasından dolayı oluyormuş. Ama kaşıntı, idrarda Yanma varsa rengi beyaz değil ve kokusu varsa doktora söylemek gerekiyormuş.

Valla benim kokusuz ama sarı renk

Kalp atışını duymaya gittin mi canım
14 Agustosta devlete gidicem canım. 15 inede randevu alabilirsem özele gidicem.
Ben karından ultrason istediğim için biraz daha bekliyorum :) aslında çok merak ediyorum hemen gitmek istiyorum ama biraz daha büyüsün bebeğimide göreyim :)

Bende bir aydır folbiol kullanıyorum dedim artık kes o ilaç ağır gelir devavit diye bir karışım vitamin yazdı
Ilk defa duydum profesore gidiyorum gebel kalmadan iki ay on ce baslatti se persbe gubu yine sordu folik asidi kullaniyor musun dewam dedi ilk gebeligimdede sonuna kadar kullanmistim

Son düzenleme:
Ilk defa duydum profesore gidiyorum gebel kalmadan iki ay on ce baslatti se persbe gubu yine sordu folik asidi kullaniyor musun dewam dedi ilk gebeligimdede sonuna kadar kullanmistim
Ya gittiğim doktor pek içime sinmedi zaten de bilmiyorum değiştirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…