2018 mart-nisan anneleri

Kizlar gunlul bir haslanmis yumurta 2 lt su 1 bardak sut 1 kase yagirt ya da ayran sonra kavrulmamis findik baden ceviz yiyin kuru uzum sabah ac karnina pekmez icin ben kemik kaynattim duduklude dondurucuya koydum butun yemeklerime kemik suyu katiyorum aklinizda bulunsun aklima gelenler bunlar ayrica muz yiyin

Çok iyi canım beslenmen :) bende kemik suyu hariç bu şekilde besleniyorum

Benim de aklima yatmadi folic asit sinir sistemi gelisimde cok onemli
Ya özel muayenehanesine gittik daha ilgili olsun diye 10 dk sürdü normalde bize 30 dk ayırması lazımdı yüzümüze pek bakmadı bilgisayar başından konuştu sonra süt yoğurt ne kadar yiyeyim dedim aman rahat ol çok önemli değil onları yemen gereken aylar bu aylar değil yemesen de olur dedi . Tavrı da kafama yatmadı

Esim bana kayisi ceviz findik almis.hergun yiyorum.

Kizlar mide de ne gibi sikayetleriniz var benim bugun yaniyo sanki degisik bisey tarif edemiyorum

Bana arada sanci giriyo gibi oluyo o kadar.gogusler hafif sizi.idrara cikma falan filan normalde miden saglam midir.benim.mesela on yilda bi bulanir o nedenle de sorun yasamiyor olabilirim.midem saglamdir masallah :)

hadi bakalım geçmiş olsun canım.ben çayı terkettim şimdilik.ki tiryakiydim
Hiç çay içen biri değilim. Ama hamilelik haliyle çay içersem pes derim :) kokusuna bile dayananam hiç aram yok.

Benim de aklima yatmadi folic asit sinir sistemi gelisimde cok onemli
Evet folik asit çok önemli doktorumda bna yazdı ama birkaç eczane gezdik bulamadık denizlide getirdiler. Folidays iod (aynı isimde olanlar var ama bunda folik asit, iyot, b12 ve b6 vitamini var.

Sağol canım. Pekmez ve kemik suyu hariç hepsini yapıyorum onlarada yakında başlarım.

Kesinlikle doktorunu değiştir canım. Ben devlete gittim. Hepsibi ayrıntılı anlattı özellikle beslenmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi. 14 agustosta yani iki hafta sonrasına gün verdi tek tek anlattı nedenini. Karından görürüz ben kalp atışı ve bebeğide görürüz Vs dedi.
Göz teması çok önemli. bu aylarda bebek direk bizden beslenmiyor biz yiyoruz vitamin oluyor bebek onlarla besleniyor depolardan. Ama diğer aylarda kordon yardımıyla direk yediğimiz bebege gidiyor. Böyle olmasına ragmen bu aylarda özellikle süt yogurt kalsiyum kaynakları Vs. Çok önemli.

Canim.cekmiyo ama sadece ruyamda gordum.bu aserme mi oluyo simdi acemilik basa bela :)
Şu aşerme durumunu bende anlayamadım. Daha çok minik sanırım aşerme olmz diye düşünüyorum belkide oluyor ben anlamıyorum. Bazen aklıma bşy geliyor birden canım istiyor.

Annelerrrr hepinizi tebrik ederim Allah inş sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder hayırlısıyla. Bende sürprizli bi hamişim hiç beklemediğim bi anda geldi mucizem Rabbim isteyen herkese nasip eder inş
Amin inşallah. Senin bebişte benimki gibi sürprizle gelmiş şaşkınsındır :) o şaşkınlık birkaç gün daha sürer. Ama en güzel sürpriz çok şükür.

hala inanamıyorum desem yeridir kumsalcım heralde ben karnım şişene kadar inanmicam nasıl öğrendin peki?

hala inanamıyorum desem yeridir kumsalcım heralde ben karnım şişene kadar inanmicam nasıl öğrendin peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…