- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 548
- 123
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Ayy güldüm ya :) bende buzdolabı dolusu tereyağı gördüm :)Ruyamda surekli bir yemek goruyorum :) dun.kamyonlarca tavuk gordum :)
Çok iyi canım beslenmen :) bende kemik suyu hariç bu şekilde besleniyorumKizlar gunlul bir haslanmis yumurta 2 lt su 1 bardak sut 1 kase yagirt ya da ayran sonra kavrulmamis findik baden ceviz yiyin kuru uzum sabah ac karnina pekmez icin ben kemik kaynattim duduklude dondurucuya koydum butun yemeklerime kemik suyu katiyorum aklinizda bulunsun aklima gelenler bunlar ayrica muz yiyin
Ya özel muayenehanesine gittik daha ilgili olsun diye 10 dk sürdü normalde bize 30 dk ayırması lazımdı yüzümüze pek bakmadı bilgisayar başından konuştu sonra süt yoğurt ne kadar yiyeyim dedim aman rahat ol çok önemli değil onları yemen gereken aylar bu aylar değil yemesen de olur dedi . Tavrı da kafama yatmadıBenim de aklima yatmadi folic asit sinir sistemi gelisimde cok onemli
Normal dediyse sorun yok o zaman kafana takma :)Söyledim normal dedi. Evet sıklıkla oluyor. İnsan tedirgin oluyor yahu.
Hemen bugun yemelisin bence :)
Kizlar gunlul bir haslanmis yumurta 2 lt su 1 bardak sut 1 kase yagirt ya da ayran sonra kavrulmamis findik baden ceviz yiyin kuru uzum sabah ac karnina pekmez icin ben kemik kaynattim duduklude dondurucuya koydum butun yemeklerime kemik suyu katiyorum aklinizda bulunsun aklima gelenler bunlar ayrica muz yiyin
Kizlar mide de ne gibi sikayetleriniz var benim bugun yaniyo sanki degisik bisey tarif edemiyorum
Hiç çay içen biri değilim. Ama hamilelik haliyle çay içersem pes derim :) kokusuna bile dayananam hiç aram yok.hadi bakalım geçmiş olsun canım.ben çayı terkettim şimdilik.ki tiryakiydim
Evet folik asit çok önemli doktorumda bna yazdı ama birkaç eczane gezdik bulamadık denizlide getirdiler. Folidays iod (aynı isimde olanlar var ama bunda folik asit, iyot, b12 ve b6 vitamini var.Benim de aklima yatmadi folic asit sinir sistemi gelisimde cok onemli
Kizlar gunlul bir haslanmis yumurta 2 lt su 1 bardak sut 1 kase yagirt ya da ayran sonra kavrulmamis findik baden ceviz yiyin kuru uzum sabah ac karnina pekmez icin ben kemik kaynattim duduklude dondurucuya koydum butun yemeklerime kemik suyu katiyorum aklinizda bulunsun aklima gelenler bunlar ayrica muz yiyin
Kesinlikle doktorunu değiştir canım. Ben devlete gittim. Hepsibi ayrıntılı anlattı özellikle beslenmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi. 14 agustosta yani iki hafta sonrasına gün verdi tek tek anlattı nedenini. Karından görürüz ben kalp atışı ve bebeğide görürüz Vs dedi.Ya özel muayenehanesine gittik daha ilgili olsun diye 10 dk sürdü normalde bize 30 dk ayırması lazımdı yüzümüze pek bakmadı bilgisayar başından konuştu sonra süt yoğurt ne kadar yiyeyim dedim aman rahat ol çok önemli değil onları yemen gereken aylar bu aylar değil yemesen de olur dedi . Tavrı da kafama yatmadı
Şu aşerme durumunu bende anlayamadım. Daha çok minik sanırım aşerme olmz diye düşünüyorum belkide oluyor ben anlamıyorum. Bazen aklıma bşy geliyor birden canım istiyor.Canim.cekmiyo ama sadece ruyamda gordum.bu aserme mi oluyo simdi acemilik basa bela :)
Amin inşallah. Senin bebişte benimki gibi sürprizle gelmiş şaşkınsındır :) o şaşkınlık birkaç gün daha sürer. Ama en güzel sürpriz çok şükür.Annelerrrr hepinizi tebrik ederim Allah inş sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder hayırlısıyla. Bende sürprizli bi hamişim hiç beklemediğim bi anda geldi mucizem Rabbim isteyen herkese nasip eder inş
Aserme hala bilimsel olarak kanitlanamamis :) ogrencilerim anne cocuk sagligi diye bir derste bana ailelerinde gordugu asermeye ornek vermisti dogudayim bazilari altin bile istemis kocasindanCanim.cekmiyo ama sadece ruyamda gordum.bu aserme mi oluyo simdi acemilik basa bela :)
Masallah nazar degdirme kendine :)Bana arada sanci giriyo gibi oluyo o kadar.gogusler hafif sizi.idrara cikma falan filan normalde miden saglam midir.benim.mesela on yilda bi bulanir o nedenle de sorun yasamiyor olabilirim.midem saglamdir masallah :)
hala inanamıyorum desem yeridir kumsalcımŞu aşerme durumunu bende anlayamadım. Daha çok minik sanırım aşerme olmz diye düşünüyorum belkide oluyor ben anlamıyorum. Bazen aklıma bşy geliyor birden canım istiyor.
Amin inşallah. Senin bebişte benimki gibi sürprizle gelmiş şaşkınsındır :) o şaşkınlık birkaç gün daha sürer. Ama en güzel sürpriz çok şükür.
hala inanamıyorum desem yeridir kumsalcımŞu aşerme durumunu bende anlayamadım. Daha çok minik sanırım aşerme olmz diye düşünüyorum belkide oluyor ben anlamıyorum. Bazen aklıma bşy geliyor birden canım istiyor.
Amin inşallah. Senin bebişte benimki gibi sürprizle gelmiş şaşkınsındır :) o şaşkınlık birkaç gün daha sürer. Ama en güzel sürpriz çok şükür.
Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahAnnelerrrr hepinizi tebrik ederim Allah inş sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder hayırlısıyla. Bende sürprizli bi hamişim hiç beklemediğim bi anda geldi mucizem Rabbim isteyen herkese nasip eder inş
çok sağol kardeşim benim rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsinHoşgeldin hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Hiç gulecegim yoktu canım:)Aserme hala bilimsel olarak kanitlanamamis :) ogrencilerim anne cocuk sagligi diye bir derste bana ailelerinde gordugu asermeye ornek vermisti dogudayim bazilari altin bile istemis kocasindan
Allahım ne uyanık hatunlar var ya :)))Aserme hala bilimsel olarak kanitlanamamis :) ogrencilerim anne cocuk sagligi diye bir derste bana ailelerinde gordugu asermeye ornek vermisti dogudayim bazilari altin bile istemis kocasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?