2018 mart-nisan anneleri

valla son adet tarihine göre 5 haftalık ama ultrasonda kese filan görünmedi dr haftaya c.tesi gel dedi benm afedrsn kahvrngi akntım var ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Dr soyledin mi lekeyi asprin kesilihormus boyle durumda bende asprin ve kan sulandirici birlikte aliyorum

hala inanamıyorum desem yeridir kumsalcım heralde ben karnım şişene kadar inanmicam nasıl öğrendin peki?
Korunmuyorduk çocuk istiyorduk ama tarihlere dikkat etmiyordum. Olursa olur diyorduk ilk birkaç ay kırmızılar geldi.
daha sonra çocuklu misafirim oldı bi 10 gün kaldılar birden gözüm korktu çocugum olursa nasıl bakarım büyük sorumluluk Vs.
Regl tarihim 2 gün geçti ama karnımda ve kasıklarımda inanılmaz bir agrı vardı sürekli uyuyordum o agrı uykudan uyandırıp aglatacak kadardı. Acile gittik. Rüyamda görmüştüm (hamile oldugumu acilde öğreniyordım)
yoksa gecikme her zaman oluyordu bende hiç aklıma gelmedi gecikince. Test yapılsın dedm yapıldı 4.5-5 haftalık hamilesin dediler. Eşimde bende şok olduk. Eşim şaşkınlıktan bşy diyemedi ben hemşireye şaka mı yapıyorsunuz hadi be felan dedim o şaşkınlıkla :) İlk aylarda olmadıgı için tamamen aklımdan çıkarıp olursa olur gözüyle baktığım için birden böyle öğrenmek şok etkisi yarattı :)
5+5 günlüğüz :)

Aserme hala bilimsel olarak kanitlanamamis :) ogrencilerim anne cocuk sagligi diye bir derste bana ailelerinde gordugu asermeye ornek vermisti dogudayim bazilari altin bile istemis kocasindan

Çookkk komik bende bir yerde okumuştum aşerme daha kanıtlanmadı ama bunu eşlerinize söylemeden, hamileliğin keyfini çıkarın yazıyordu

Merhaba kızlar beta 3.950 çıktı, ultrasonda kese gözükmedi. 4-5. Haftası diyor. Kese gözükmemesi normal mi sizin gözüktü mü?

Kizlar illaki bir an onca duymak istiyorsani transvajinal ile baktirin benim gittigim prof zararri olsa o bakmaz ustelik kendi acele ediyo ben beklesemde icim rahat

Bat bugundu benim adet sancısı gibi karnıma ağrı giriyor bugün ara ara devam edermi yoksa sadece bugüne özel mi böyle olcak siz benden bir iki hafta öndesiniz bilirsiniz kızlar hafif gelip giden bir ağrı rahatsız edici değil yani

Geçen hafta bende de oluyordu şimdi hiç yok denilecek kadar az. Normal canım inşallah sıkıntı olmaz

Cesaretim yok ya 2 ci betayi yaptırmaya pff yükseldi mi acaba Ne zor ya korkuyorum vala beta yükselmemişse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…