- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Amin inşallah :) ne kadar lik şu an senin :)çok sağol kardeşim benim rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin
valla son adet tarihine göre 5 haftalık ama ultrasonda kese filan görünmedi dr haftaya c.tesi gel dedi benm afedrsn kahvrngi akntım var ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorumS
Amin inşallah :) ne kadar lik şu an senin :)
1 temmuz mu sat in ? Dikkat et kendine ya hep dinlen. . Bazen geç görünüyor kese :)valla son adet tarihine göre 5 haftalık ama ultrasonda kese filan görünmedi dr haftaya c.tesi gel dedi benm afedrsn kahvrngi akntım var ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
gördün mü peki miniğini hcg değerin kaç.?5 haftalik benimde :) evet bende sürekli uyukluyorum :) ama en fazla yarım saat uyuyabiliyorum. .
Evet ilk 30 du daha sonra tekrar test yaptitrdim 230 çıktı . :) şimdi muayene yi bekliyorum biraz vakit geçsin istiyorum . İlk boşuna gittim özele. . Şimdi cuma karar degistirmezssem gidecegmgördün mü peki miniğini hcg değerin kaç.?
hayırlısı olsun inşallahEvet ilk 30 du daha sonra tekrar test yaptitrdim 230 çıktı . :) şimdi muayene yi bekliyorum biraz vakit geçsin istiyorum . İlk boşuna gittim özele. . Şimdi cuma karar degistirmezssem gidecegm
Dr soyledin mi lekeyi asprin kesilihormus boyle durumda bende asprin ve kan sulandirici birlikte aliyorumvalla son adet tarihine göre 5 haftalık ama ultrasonda kese filan görünmedi dr haftaya c.tesi gel dedi benm afedrsn kahvrngi akntım var ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Korunmuyorduk çocuk istiyorduk ama tarihlere dikkat etmiyordum. Olursa olur diyorduk ilk birkaç ay kırmızılar geldi.hala inanamıyorum desem yeridir kumsalcımheralde ben karnım şişene kadar inanmicam nasıl öğrendin peki?
Aserme hala bilimsel olarak kanitlanamamis :) ogrencilerim anne cocuk sagligi diye bir derste bana ailelerinde gordugu asermeye ornek vermisti dogudayim bazilari altin bile istemis kocasindan
MerhabaMerhaba kızlar beta 3.950 çıktı, ultrasonda kese gözükmedi. 4-5. Haftası diyor. Kese gözükmemesi normal mi sizin gözüktü mü?
Karindan baktiysa gozukmezMerhaba kızlar beta 3.950 çıktı, ultrasonda kese gözükmedi. 4-5. Haftası diyor. Kese gözükmemesi normal mi sizin gözüktü mü?
Normal canım beta değeri en az 6000 olması gerekir diye de duymuştum ama kesin görmek için 5. Haftanda gitMerhaba kızlar beta 3.950 çıktı, ultrasonda kese gözükmedi. 4-5. Haftası diyor. Kese gözükmemesi normal mi sizin gözüktü mü?
Bat bugundu benim adet sancısı gibi karnıma ağrı giriyor bugün ara ara devam edermi yoksa sadece bugüne özel mi böyle olcak siz benden bir iki hafta öndesiniz bilirsiniz kızlar hafif gelip giden bir ağrı rahatsız edici değil yani
Bendede şimdi yok öğlen falan çok oluyordu 1 saat arayla bir kaç arayla kesildi dedim devam edermi kaç haftaya kadar merak ettim tessekur ederim .Geçen hafta bende de oluyordu şimdi hiç yok denilecek kadar az. Normal canım inşallah sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?