2018 mart-nisan anneleri

Mümkünse evet valla hahahha dün hemsireme mesaj atıp sordum persembeyi bekleyemedim de son ay yapiliyo o dedi bu ay rahatım yani

Bende çok korkuyorum son ay yapılıyor ama dediğin gibi kabus inşallah hiçbir şey hissetmeden geçer biter dua edelim kuzum

Odalara bakman çok güzel olmuş. Bende süsleme işini nasıl yapıyorlar odaları nasıl merak ediyorum bir kaç hafta geçsin bakarım bende müsade ederlerse

Günaydın cnm çok geçmiş olsun hiç bir bilgim yok malesef doktorun ne diyor bu konuda
Sağol canım Doktorumla konuşamadım henüz ne diyecek bakalım
Cok gecmis olsun cnm. Enfeksiyona dut kurusunun cok iyi geldigini duymuştum. Gebe arkadslar tüketiyor.
Sağol canım deneyeceğim mutlaka
Sağol canım inanır mısın günde beş kere değiştiriyorum en az. Bekarlıktan beri böyle takıntılıyım günlük ped kullanmıyorum diye sürekli değiştiriyorum ütülüyorumda niye böyle oldu ki cidden bende üşüttüm gibi hissettim annem cok uyardı ayak cıplak kollar kısa tüm camlar acık oturuyorum evde sancısı berbatmış hayatımfa ilk kez enfeksiyon kaptım bebiş oynadıkça sancıdan ölüyorum

Aksam yatmadan önce has zeytinyagi ve kuru incir ye canım yat sonra . Doktorum ilk enfeksiyon geçirdiğim de hamileligin başında böyle Yap demişti . İlaç da kullanmistm tek kullanimlik. Hangisi geçirdi bilmiyorum ikisinde yapmistim . Çok geçmiş olsun cok kotu ya biliyorum

Amin kuzum. Çok şükür çıkmadı yine şeker tiroidim yükselmiş yine başka bir şey yok şükür.. Saglıcakla bir alsaydık kucagımıza

Odalara bakman çok güzel olmuş. Bende süsleme işini nasıl yapıyorlar odaları nasıl merak ediyorum bir kaç hafta geçsin bakarım bende müsade ederlerse
Dogumhane bölümüne cıkınva hemşireler gezdiriyor canım ben oda süsleme fotograf işinide konuştum foto süsleme 1500 tl fln tutuyor neredeyse dogum parası :)

Benim kızım hala dönmedi 32. Haftaya giricem.

Aynen berbat bir şey kıvrandım gece bebek oynadıkça. Mide bulantısıda yaptı bende onunla alakası var mıdır bilmiyorum ama. Evde var ikiside deneyeceğim hemen canım cok teşekkür ederim

Canım benimde vardı böyle gece yatarken bir bardak su içinde eriyip içilen ilaçtan vermişti,içtim sabaha kadar tekrar tuvalete gitmiyorsun.Sen tedaviyi niye reddettin,idrar yolu enfeksiyonu böbreklere kadar gidiyor Allah korusun Canım.

Hamilelikte sık rastlanıyormuş ama bebek içinde tehlikeliymiş bilmiyorum ki canım doktora sormadan antibiyotik yemek istemedim şimdi kendi doktoruma ulasmaya calısıyorum bakalım o ne diyecek. Zaten ben böbreklerden şüpheleniyorum çok hamilelikten öncede idrar sıkıştırırdı hep giderdim damla damla yapardım enfeksiyonda cıkmazdı böbreklere hic baktırmamıştım onun içinde gidicem bi

Benim kadın Doğum doktorum vermişti zaten enfeksiyon ilacını.Git ihmal etme canım böbrekler çok önemli.

Canım bende 30+2yim dün doktor dönmüş baş aşağı pozisyonda ama bu daha çok değişir hep böyle kalmaz hareketli dönemleri dedi.sen nasıl anladın döndüğünü
Hım dönüyormuş demkki benim kız genelde sağ sol vuruyordu birde hıçkırınca anladım aşağıdan geliyor pıt pıt atması birde karnımın üst tarfı daha bir sert oldu belimi popişimi diye düşündüm sonrada anladım ki dönmüş bakalım 16 sında gidince ne diycek doktor ozmn 31+5 olcak allahın zinyle

benim hep aşağıdaydı hala öyle canm son ana kadar herşey olabilir sıkma canını aşağıda olması iyi birşey zaten normal istemiyormusun
Yok canım doğumla ilgili değil hep sağ sol vurduğu için bian öyle olunca şaşırdım normal olmasını istiyorum tabiki rabbim hayırlısını nasip etsin inş hakkımzda sğalıcakla gelsinler

Benim kızım hala dönmedi 32. Haftaya giricem.
Döner canım zamnı vardır herşeyin hayırlısı olsun bende şaşırdım döndüğünü fark edince her hafta ayrı bişeyler oluyor bazen fark ediyoz bazen edemiyoruz benim kasılmam oluyormu olmuyormu anlamıyorum bile bzen bişeyler oluyor odur herhalde diyorum ilk hamilelik ilk annelik heycanlarımız herşey bir tuaf geliyor insana ama en güzel şeyi yaşıyoruz çok şükür verne hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…