- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.301
Mümkünse evet valla hahahha dün hemsireme mesaj atıp sordum persembeyi bekleyemedim de son ay yapiliyo o dedi bu ay rahatım yani
Odalara bakman çok güzel olmuş. Bende süsleme işini nasıl yapıyorlar odaları nasıl merak ediyorum bir kaç hafta geçsin bakarım bende müsade ederlerseOyyy yerim onun o ters duran totosunu maşallah maşallah:)) hadi gözün aydın canım bende bugün hastanedeydim şeker,tiroid,hemogram için boş vaktim vardı odayı gezdim içime sindi açıkcası duşu muşu gerçi sezaryen olursa duş kısmı nasıl oluyor bilmiyorum ben diğer odalara bakmadım hastane odası bile cok gerdi beni bakalım hayırlısıyla gelsin yavrularımız
Geçmiş olsunayy çok hastayım kızlar ve geçmiyor.antibiyotik ile bile doğal malzemeler ile bile
Sağol canım Doktorumla konuşamadım henüz ne diyecek bakalımGünaydın cnm çok geçmiş olsun hiç bir bilgim yok malesef doktorun ne diyor bu konuda
Sağol canım deneyeceğim mutlakaCok gecmis olsun cnm. Enfeksiyona dut kurusunun cok iyi geldigini duymuştum. Gebe arkadslar tüketiyor.
Sağol canım inanır mısın günde beş kere değiştiriyorum en az. Bekarlıktan beri böyle takıntılıyım günlük ped kullanmıyorum diye sürekli değiştiriyorum ütülüyorumda niye böyle oldu kiCanım çok geçmiş olsun. bol su içmek gerekiyor bunu zaten yapıyorsun.iç çaşırlarını ütüleyerek giy sürekli kuru kalmasını sağla günde 10 defa değiştirsek anca mümkün gerçi.normalde ilaç veriyor doktorlar yada maydanoz kaynatıp içiliyor ama bunlar gebelikte zararlı.bide ayaklarını üşütme inan etkisi oluyor ne alaka derdim ama bu bir gerçek malesef
Aksam yatmadan önce has zeytinyagi ve kuru incir ye canım yat sonra . Doktorum ilk enfeksiyon geçirdiğim de hamileligin başında böyle Yap demişti . İlaç da kullanmistm tek kullanimlik. Hangisi geçirdi bilmiyorum ikisinde yapmistim . Çok geçmiş olsun cok kotu ya biliyorumGünaydın kızlardün gece acildeydik az bir şey enfeksiyon çıktı idrar yollarında süründürüyor beni vurduğu sancı neden böyle oldu bilmiyorum enfeksiyon nedir bilmezdim ben bol su icmek dısında nasıl giderilir bu durum önerileriniz var mı? antibiyotikli serum takacaktı doktor istemedim idrar boşaltmak icinde sonda istedi onuda istemedim o sancıyla eve döndüm
Amin kuzum. Çok şükür çıkmadı yine şeker tiroidim yükselmiş yine başka bir şey yok şükür.. Saglıcakla bir alsaydık kucagımızaSağol canım benim senin fıstığada maşallahRabbim miniklerimize sağlık versin İnşallah bir şey çıkmaz canım bazı bebişler kilolu olunca doktor şüpheleniyor anne de şeker olmasından ama genelde bir şey çıkmıyor öyle tanıdıklarım var bebeği kilolu doğan ama anneler sağlıklı Allahın izniyle senin de bir şey çıkmaz
Dogumhane bölümüne cıkınva hemşireler gezdiriyor canım ben oda süsleme fotograf işinide konuştum foto süsleme 1500 tl fln tutuyor neredeyse dogum parası :)Odalara bakman çok güzel olmuş. Bende süsleme işini nasıl yapıyorlar odaları nasıl merak ediyorum bir kaç hafta geçsin bakarım bende müsade ederlerse
Benim kızım hala dönmedi 32. Haftaya giricem.Slm kızlar herkese hayırlı günler benim kızım kafası aşağı döndü sanırımdün fark ettim öyle kalmaz herhalde değişir değilmi daha 30+3 çüz bu haftada baş aşağımı oluyolar acba hiç bilmiyorum büyüdkçe herşey farklı oluyor birde 9 hafta kaldı ya değişik değişik şeyler le karşılaşıyoruz
Aynen berbat bir şey kıvrandım gece bebek oynadıkça. Mide bulantısıda yaptı bende onunla alakası var mıdır bilmiyorum ama. Evde var ikiside deneyeceğim hemen canım cok teşekkür ederimAksam yatmadan önce has zeytinyagi ve kuru incir ye canım yat sonra . Doktorum ilk enfeksiyon geçirdiğim de hamileligin başında böyle Yap demişti . İlaç da kullanmistm tek kullanimlik. Hangisi geçirdi bilmiyorum ikisinde yapmistim . Çok geçmiş olsun cok kotu ya biliyorum
Şifa olsun inşallah canım .Aynen berbat bir şey kıvrandım gece bebek oynadıkça. Mide bulantısıda yaptı bende onunla alakası var mıdır bilmiyorum ama. Evde var ikiside deneyeceğim hemen canım cok teşekkür ederim
Canım benimde vardı böyle gece yatarken bir bardak su içinde eriyip içilen ilaçtan vermişti,içtim sabaha kadar tekrar tuvalete gitmiyorsun.Sen tedaviyi niye reddettin,idrar yolu enfeksiyonu böbreklere kadar gidiyor Allah korusun Canım.Günaydın kızlardün gece acildeydik az bir şey enfeksiyon çıktı idrar yollarında süründürüyor beni vurduğu sancı neden böyle oldu bilmiyorum enfeksiyon nedir bilmezdim ben bol su icmek dısında nasıl giderilir bu durum önerileriniz var mı? antibiyotikli serum takacaktı doktor istemedim idrar boşaltmak icinde sonda istedi onuda istemedim o sancıyla eve döndüm
Hamilelikte sık rastlanıyormuş ama bebek içinde tehlikeliymiş bilmiyorum ki canım doktora sormadan antibiyotik yemek istemedim şimdi kendi doktoruma ulasmaya calısıyorum bakalım o ne diyecek. Zaten ben böbreklerden şüpheleniyorum çok hamilelikten öncede idrar sıkıştırırdı hep giderdim damla damla yapardım enfeksiyonda cıkmazdı böbreklere hic baktırmamıştım onun içinde gidicem biCanım benimde vardı böyle gece yatarken bir bardak su içinde eriyip içilen ilaçtan vermişti,içtim sabaha kadar tekrar tuvalete gitmiyorsun.Sen tedaviyi niye reddettin,idrar yolu enfeksiyonu böbreklere kadar gidiyor Allah korusun Canım.
çok güzel canım az önce ben de bu şekilde kutulu bir çikolata beğenmiştim. hemen bu sayfaya da bakayım teşekkür ederimmCanım ben bebek çikolatası olarak şu modelleri düşündüm beğenirsin belki Eki Görüntüle 2107585 Eki Görüntüle 2107586
Benim kadın Doğum doktorum vermişti zaten enfeksiyon ilacını.Git ihmal etme canım böbrekler çok önemli.Hamilelikte sık rastlanıyormuş ama bebek içinde tehlikeliymiş bilmiyorum ki canım doktora sormadan antibiyotik yemek istemedim şimdi kendi doktoruma ulasmaya calısıyorum bakalım o ne diyecek. Zaten ben böbreklerden şüpheleniyorum çok hamilelikten öncede idrar sıkıştırırdı hep giderdim damla damla yapardım enfeksiyonda cıkmazdı böbreklere hic baktırmamıştım onun içinde gidicem bi
Hım dönüyormuş demkkiCanım bende 30+2yim dün doktor dönmüş baş aşağı pozisyonda ama bu daha çok değişir hep böyle kalmaz hareketli dönemleri dedi.sen nasıl anladın döndüğünü
Rica ederim canımçok güzel canım az önce ben de bu şekilde kutulu bir çikolata beğenmiştim. hemen bu sayfaya da bakayım teşekkür ederimm
Yok canım doğumla ilgili değil hep sağ sol vurduğu için bian öyle olunca şaşırdımbenim hep aşağıdaydı hala öyle canm son ana kadar herşey olabilir sıkma canını aşağıda olması iyi birşey zaten normal istemiyormusun
Döner canım zamnı vardır herşeyin hayırlısı olsunBenim kızım hala dönmedi 32. Haftaya giricem.
Bende cevap bekliyorum canım ne derse onu yapıcam. Sonda takmak nedir vallahi insanı strese sokup erken dogumu tetiklerBenim kadın Doğum doktorum vermişti zaten enfeksiyon ilacını.Git ihmal etme canım böbrekler çok önemli.
Ay Allah korusun Canım üşütme kendini dikkat et.Bende cevap bekliyorum canım ne derse onu yapıcam. Sonda takmak nedir vallahi insanı strese sokup erken dogumu tetikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?