2018 mart-nisan anneleri

İnşallah canım çok korkuyorum. Sezaryenden çünkü bu hafta döndü sandım , az önce sol tarafta pit pit hickiyor, donmemis kiyamiyorum da Hayirlisi olsun artık napalım . Nasip de ne varsa onu yaşarız . Bebekler karar veriyor nasıl geleceklerine birazda ..

Kuzum doktoruna danış devit 3 iç 10 damla zararı yok hemde hastalıklardan koruyor ben içiyorum iyi geliyor senin de gribini hafif atlatmanı sağlayabilir

Sağol cnm sorarım

Benim kızım hala dönmedi 32. Haftaya giricem.

Benimki de dönmedi normali çok istememe rağmen önceleri kızgındım ona ama şimdi keyfi bilir canı sağolsun diyorum napalım kısmet her şey

Merhaba kızlar ya cinsellik ne durumda sizde resmen çok yakın arkadaş olduk şuan 30.haftama girdik toplasanız 3 kez oldu benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen adam bir tedirgin oluyor bense kendimi şişko buluyorum haliyle bir çekim olamıyor aramızda biraz da gebeliğin başlarında plesanta düşüklüğü vardı uzak durmamız gerekiyordu şimdi normale dönsek te yakınlaşamıyoruz doğuma 2,5 ay var sonrası lohusa hallerimiz offf haksızlık mı yapıyorum sizde durumlar nasıl ??

dün bir kafa sarımsak yedim katkısını göremedim çalışıyorum evde olsam daha çok beslenip atlatırdım. vitaminleri düzenli kullansam da en son kontrol tahlillerinde hala b12 yükselmemiş.
Canım rapor alsan bari ya evde kendine daha iyi bakarsın.ateş tehlikeymiş aman ona dikkat et

Oyy yerim yaa cok iyi düşünmüşsün canım ne güzel anı kalır

Bizde 5.aydan beri kardeş gibiyiz canım hiç sorma ben yaklaşmasam yaklaşmıyo korkuyomus bebeğe zarar vermekten haklı tabi ne diyim.bende şişko hissedince cilve falan yapsamda komik oluyor hiç yakışmıyor doğrusu bu halde.allah sevgimizi muabbetimizi daim etsin diğer konu lohusalık sonrasına kaldı bizim

resmen sesli güldüm ya bende bu şişko halimle cilveden eser yok yeminle yapmaya kalksam köyün delisi gibi olurum herhal

resmen sesli güldüm ya bende bu şişko halimle cilveden eser yok yeminle yapmaya kalksam köyün delisi gibi olurum herhal
Ay hiç sorma gecelik iç çamaşır falan sipatiş vermiştim 3.ayımda ama giymemiştim doğum sonrası için düşünüp gecen akşam giydim normalda cok çekici olan gecelik bi komik durduki ikimizde güldük o son oldu daha da cilve girişiminde bulunmuyorum

aynen canm bende yılbaşı için kırmızı gecelik almıştım o yokken bir deneyim dedim kırmızı dolmalık biber gibi oldum giymedim bile sonrasına sakladım

bizde de durum aynı canm arada laf sokuyorum zaten başlarda olduğu zaman ben korkudan zevk alamıyordum ki oda bunu anladı napayım aklım yavrumdayken yapamam idare etcek artık az kaldı yatakta dönmeye halim yok arada ufak oynaşmalarla idare ediyoruz

Hiç Yok çok anlayışlı bir baba ödü kopuyor .Kendi yanaşmıyor,kendimi bebekten sonraya saklıyorum diyor artık kaçıncı çoçuk olur bilmiyorum diyor gülüyorum. (Allah istiyen herkese nasip etsin ben tamam artık hiç düşünmüyorum)Canım benim zaten o kadar zor geçtiki aklıma hiç gelmedi,zaten çok ayrı kaldık,şimdiden sonra yalnız kalmamı hiç istemiyor.ben kocaman bir karınla kendimi hiç çekici bulmuyorum 15 gün önce,Doğum günüydü hazırlık yaptım süpriz mini elbise giydim tamam önden çok güzel ama önden karın çıkınca arkadan doğal olarak koca bir popo çıkıyor tahmin edersin resim falan çekildik gidip çıkardımKendime yürüyen panda gibiyim diyorum ben.

Ya zaten böyle bu büyük karınla çok tuhaf oluyor ben kendimi çok değişik hissediyorum kocaman karnımla,o yüzden hep ya cicili bicili bir gecelik yada pijamaylayım.Doğum sonrası normale döneriz eskisi gibi oluruz.Ben kendime yürüyen panda gibiyim diyorum gülüyorum çok .

Bende mickey mouse lu pijamalar pembiş tatlı pijamalr falan giyiyorum seksi olmasamda sevimli bari görünüyüm diye

Olsun Doğumdan sonra giyincede artık ne yapıcagını şaşırır seni öyle çekici görünce.
Ayy inşallah kiloları veririmde eski formuma kavusurum yoksa özgüvenim kaybolur

olsun canm güzel bir anı olmuş
haklısın canım inşallah eski günlere döneriz doğum sonrası.bide vajina genişliyo normal doğumda diyorlar o endişelendiriyo beni

Verirsin eskisinden daha güzel bile olursun,Normal Doğum anneyi rahimi yenilermiş doktorlar öyle diyor .Yok öyle birşey asla öyle birşey olmuyormuş genişleme falan onlar böyle saçma sapan laflar inanma.

Ciddimisin canım ya umarım öyle olur
Evet Annemin 3 normal doğumu var,40 lı yaşlardaydı öyle rutin kontrol için gitmişti İstanbul’da popüler bir doktordu o zaman bizde yanında girmiştik kardeşimle .Maşallah dedi kız gibi görünüyor içersi süper demişti ondan hatırlıyorum,normal Doğumun avantajları bunlar dediydi kadın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…