allah yardımcısı olsun minikk yacrunun inş seninle kalsın ben inanaıyorumkiii büyüyecek sende kendini cok sıkma strese sokma canım inşş seneye kucağında olurr
Geçmiş olsun canım, inşallah miniğin seninle kalır, Allah yardımcın olsun, bol bol dua et
Allah emanetini senden almasın cnm, sağlıkla sıhhatle kavuşursun inş bebişine. kendini üzme ve inançlı ol Rabbim koruyacaktır.Merhaba kızlar. Doktordan hem üzülerek hem sevinerek çıktım. Bugün uyandığımda 1haftadır gelen küçük lekelenmelerim çoğalmış ve kırmızıya dönmüş olarak gördüm hemen doktorumu aradım gelmemi söyledi. Gittim çok şükür ki kalbimiz hala atıyordu herhangi bir kanama alanı yoktu. Ama bebeğim 7 haftalık olmasına rağmen kese daha 6haftalık olamamış. Kesemiz küçük doktor kanamanın bundan kaynaklı olabileceğini söyledi her ihtimale akrşı iğne vuruldum ve ilaca devam ediyorum. Fakat en kötü ihtimali sorduğumda kese büyümez bebel büyümeye çalışırsa kalbinin duracağından bahsetti. Bunun için sadece dus etmeliyiz dedi. Bende siz güzel annelerden dua bekliyorum. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan?
Allah emanetini senden almasın cnm, sağlıkla sıhhatle kavuşursun inş bebişine. kendini üzme ve inançlı ol Rabbim koruyacaktır.
takvim yazacağıma yanlış yazmışım :)İmza derken doğum zamanım, kaçıncı çocuk oldugu falan yazıyor onu mu diyorsun canım?
: ) Bebeği görmedik henüz o yüzden daha yazdırmadım takvime.takvim yazacağıma yanlış yazmışım :)
Benim de canim deli gibi pizza istiyo ama normalde de her gun canim bir sey ceker ben de bilemedim.Kızlar aranızda aş eren oldu mu? Ben aş ermedim hala yaa gerçi bugün çok kısır çekti cnm yaptım ama aş erme nasıl olur bilemiyorum ki
Ay turşu yiyorum ama böyle acı ekşi yağlı falan yediğimde bulantı oluyor yine de turşu seviyorum.Benim canim da künefe istemişti :) eşim bu saatte mi dedi valla çocuğun bi yeri şişer dedim hemen buldu getirmişti geçen gün:) Bide turşu istiyo ama annemin tursusundan yaptı sağ olsun iki gündür hiç yememis gibi yiyorum:)
Aynen bende yedikten sonra kusuyorum zaten fazla kalkmiyo midemde yarın 2 de doktora gidicem inşallah kalp atisimizi duyarız dualarınızı bekliyorum.Ay turşu yiyorum ama böyle acı ekşi yağlı falan yediğimde bulantı oluyor yine de turşu seviyorum.
Ben kan veriyorum doktorumun istegi üzerine beta için ama ultrasona bir kez 5+4 te gittim. Kalp atışları için tekrar gidicegm inş bu haftasonu 6+4te. Sanırım sonra iki haftada bir çağırır her şey yolundaysa. Sen de hamile misin?Kizlar kac kez doktra gttnz kacinci haftalarda ?
O senin annelik evhamindan şekerim hepimiz de var daha dün akşam dedim eşime merak ettim gidelim mi diye, sakin ol.Selam kızlar...bugün hiç kusmadım ve midem de öyle şiddetli bulanmadı...korkuyorum bebişe bişey olmamıştır değil mi? Annemle babam gelmişti, normalde başka şehirdeler uzağız...hep aç sefil yatıyordum 3 haftadır okuldan gelince...bugün geldim uzandım uyudum sonra uyandım çılgınlar gibi yemek yedim ve hiç çıkarmadım. Gaz ve ağzımdaki tatsızlık devam ama bulantı kusma yok...perşembe 3te randevum var...acaba moralim düzeldi diye geçmiş olabilir mi
4. haftada öğrendik 5+3 de kese gördük, 6+6 kalp dinledik, 8+5 hareketlerine baktık boy ölçtük 10. Haftada tekrar bekliyor bu kez 8-10 gun arası gitmiş olacağız ondan sonra 12 hafta 2'li tarama dedi. Ondan sonra ayda bire düşüyor cnm.Kizlar kac kez doktra gttnz kacinci haftalarda ?
Cnm senin son adet tarihini değiştirir doktor çünkü 7 Eylül de yeni tutunmuş bebiş.Canım eylül 7 de 15 ti 9 da 77 inşallah dogumum hazirana kayar mülakata girecem inşallah mayissta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?