2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Allah emanetini senden almasın cnm, sağlıkla sıhhatle kavuşursun inş bebişine. kendini üzme ve inançlı ol Rabbim koruyacaktır.

Canım eylül 7 de 15 ti 9 da 77 inşallah dogumum hazirana kayar mülakata girecem inşallah mayissta

Kızlar aranızda aş eren oldu mu? Ben aş ermedim hala yaa gerçi bugün çok kısır çekti cnm yaptım ama aş erme nasıl olur bilemiyorum ki

Benim canim da künefe istemişti :) eşim bu saatte mi dedi valla çocuğun bi yeri şişer dedim hemen buldu getirmişti geçen gün:) Bide turşu istiyo ama annemin tursusundan yaptı sağ olsun iki gündür hiç yememis gibi yiyorum:)

Ay turşu yiyorum ama böyle acı ekşi yağlı falan yediğimde bulantı oluyor yine de turşu seviyorum.

Ay turşu yiyorum ama böyle acı ekşi yağlı falan yediğimde bulantı oluyor yine de turşu seviyorum.
Aynen bende yedikten sonra kusuyorum zaten fazla kalkmiyo midemde yarın 2 de doktora gidicem inşallah kalp atisimizi duyarız dualarınızı bekliyorum.

Kizlar kac kez doktra gttnz kacinci haftalarda ?
Ben kan veriyorum doktorumun istegi üzerine beta için ama ultrasona bir kez 5+4 te gittim. Kalp atışları için tekrar gidicegm inş bu haftasonu 6+4te. Sanırım sonra iki haftada bir çağırır her şey yolundaysa. Sen de hamile misin?

Selam kızlar...bugün hiç kusmadım ve midem de öyle şiddetli bulanmadı...korkuyorum bebişe bişey olmamıştır değil mi? Annemle babam gelmişti, normalde başka şehirdeler uzağız...hep aç sefil yatıyordum 3 haftadır okuldan gelince...bugün geldim uzandım uyudum sonra uyandım çılgınlar gibi yemek yedim ve hiç çıkarmadım. Gaz ve ağzımdaki tatsızlık devam ama bulantı kusma yok...perşembe 3te randevum var...acaba moralim düzeldi diye geçmiş olabilir mi

Benimde sürekli canım bişeyler çekiyor ama bu benim oburluğumdanmı yoksa aş mı eriyorum anlamadım

O senin annelik evhamindan şekerim hepimiz de var daha dün akşam dedim eşime merak ettim gidelim mi diye, sakin ol.

Kizlar kac kez doktra gttnz kacinci haftalarda ?
4. haftada öğrendik 5+3 de kese gördük, 6+6 kalp dinledik, 8+5 hareketlerine baktık boy ölçtük 10. Haftada tekrar bekliyor bu kez 8-10 gun arası gitmiş olacağız ondan sonra 12 hafta 2'li tarama dedi. Ondan sonra ayda bire düşüyor cnm.

Birsey sorucam geç döllenme nasıl oluyo yani adet olacakken olmuyor musun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…