Sen fazlasıyla düşündüğün için olumsuz şeyleri bilinçaltında hep kurdun icin rüyalarına da giriyo tabi.bence hic düşünme olumlu düşün kötü seyleri silmeye çalış.müzik dinle film izle saçmada olsa biseylerle uğraş ki bunları düşünmeKızlar size saçma gelecek ama ben çok korkuyorum.. 2 yıldır bebeği çok istedim ama olmadı sonunda oldu ve ben doğumdan cok korkuyorum bütün hamileler gibi kötü geçiyor hamileliğim mide bulantısı iştahsızlık herşeyden tiksinme VS. Eskiden yeni doğan bebek fotoları videoları görünce hayranlıkla bakar dua ederdim şimdi ise karşıma cıktığında bakamıyorum doğum yapmaktan çok korkuyorum psikolojim bozuldu iyice sanki dünyada bir tek benim başımda varmış gibiyim geliyor deliricem sonunda hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç rahat uyku uyuyamadım aralıksız hergün korkunç rüyalar görüyorum benim durumunda olan var mı aranızda
Canım bol bol dua et şu anda hormonlardan dolayı böyle hissediyorsun, benim bile kaçıncı hamileliğim, inan bende senin gibi hissediyorum daima iyi düşün iyi olsun bebeğin şu anda herşeyi hissediyor, zaten bu yüzden cennet annelerin ayakları altındaKızlar size saçma gelecek ama ben çok korkuyorum.. 2 yıldır bebeği çok istedim ama olmadı sonunda oldu ve ben doğumdan cok korkuyorum bütün hamileler gibi kötü geçiyor hamileliğim mide bulantısı iştahsızlık herşeyden tiksinme VS. Eskiden yeni doğan bebek fotoları videoları görünce hayranlıkla bakar dua ederdim şimdi ise karşıma cıktığında bakamıyorum doğum yapmaktan çok korkuyorum psikolojim bozuldu iyice sanki dünyada bir tek benim başımda varmış gibiyim geliyor deliricem sonunda hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç rahat uyku uyuyamadım aralıksız hergün korkunç rüyalar görüyorum benim durumunda olan var mı aranızda
İşte cnm benimki şu an 7+5 ama doktor kese yeni oluşmuş dedi 15 gün sonra anca duyarsın dedi kalp atışını benimki herkesten 3 hafta geç olmuş oluyor kafam ona karisiktatlım valla 7 eylülde 15 ise rahme tutunması yenidir en erken 5 gün önce döllenmiş olur o da 2 eylüle denk gelir. 2 eylül eksi 14 gün yapar bence çünkü hepimize yumurtanın 2 haftalık yaşı eklendi geriye doğru. 19 ağustos olur galiba yeni adet tarihin ama bu da senin adet tarihinden çok uzak sayılmaz yine de sen bana bakma doktor daha iyi bilir. Yeni hesabını bir de böyle yap bakalım bence yine mayıs sonu olmuş oluyor doğum ya bir iki hafta erken de olabilir geç de doğabilir sen şimdi bunları düşünme. bu arada sen 10 geri hesapla bence ve gayet normal kalp atışını duymaman biz de 6+6 da duyduk ve çok yavaştı yavrucak küçükler daha.
Geçmiş olsun canim tolarlariz ins.bana da serum verimmi dedi ben istemedim. Hafi gözün aydınPit pit atıyordu kalbi ♡♡ ama hiç birşey yiyemedigimden ve emzirdigimden oğlumla tek mücadelemden çok zayıf düşmüşüm serum verebilir sonucu bekliyorum
Sağol canim bende istemicem oğlum durmaz o kadar bakamaz kimse yok zaten babası da o kadar bakamazGeçmiş olsun canim tolarlariz ins.bana da serum verimmi dedi ben istemedim. Hafi gözün aydın
Aynen banada 3 hafta dediKalp atışını duyduk bizde tam gününde gidiyo dedi n ileri n geri 3 hafta sonra gel dedi tahliller istedi
Hadi gözünüz aydınKızlar duydum kalp atışını bugün Allaha şükürler olsun 7 haftalik dedi doktor.
Günlerimiz aynı. Bende cuma gidicem doktora akşam 4 te. Haberlesiriz canım. Geçen hafta çarşamba günü keseyi gördük. Nasip İnşallah kalp atışlarını görürüz.Hadi gözünüz aydınbende cuma günü gidicem kalp atışı için inşallah duyarım
Ayyy resmen herseyimiz aynı bende gecen Çarşamba gördüm keseyi doktorum 10 gün sonra tekrar gel dedi bende cumaya aldım randevuyu bakalım hayırlısı inşallah duyarızGünlerimiz aynı. Bende cuma gidicem doktora akşam 4 te. Haberlesiriz canım. Geçen hafta çarşamba günü keseyi gördük. Nasip İnşallah kalp atışlarını görürüz.
Aslında benim doktorum 15 gün sonra gel demişti devlet hastanesine gidiyorum. Cuma özel e gidicem. 1 hafta senelik iznim var memleketime gidicem nasipse. Hem kontrol olmuş olur. İstanbul damisin birde onu sorayım. Oda tutarsa tam olucakAyyy resmen herseyimiz aynı bende gecen Çarşamba gördüm keseyi doktorum 10 gün sonra tekrar gel dedi bende cumaya aldım randevuyu bakalım hayırlısı inşallah duyarız
Pit pit atıyordu kalbi ♡♡ ama hiç birşey yiyemedigimden ve emzirdigimden oğlumla tek mücadelemden çok zayıf düşmüşüm serum verebilir sonucu bekliyorum
İnşallah güzel haberler alırız canım.Çok sabırsızız zatenbende pazartesiye mi randevu alsam diye dusundum acaba kalp atışını duymak için erken mi dedim ama dayanamadım cumaya aldım malesef o tutmadı Ankara'dayım ben
Sağol canim insallahHadi gözünüz aydınbende cuma günü gidicem kalp atışı için inşallah duyarım
Sağol ablacım etmeye çalışıyorum ama bu kadar olmuş serum yazdı bi kaç gün daha yiyip içemezsen gel dedi kesinahh ne güzell gözün aydın ve geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Valla cnm sen benim yazdığım tarihten hesapla takviminini senin daha 6 haftaya yeni gelmiştir duymaman normal geç yumurtlama olmuş sen de.Benim işte 7+5cnm doktor kese yeni
İşte cnm benimki şu an 7+5 ama doktor kese yeni oluşmuş dedi 15 gün sonra anca duyarsın dedi kalp atışını benimki herkesten 3 hafta geç olmuş oluyor kafam ona karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?