2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Sen fazlasıyla düşündüğün için olumsuz şeyleri bilinçaltında hep kurdun icin rüyalarına da giriyo tabi.bence hic düşünme olumlu düşün kötü seyleri silmeye çalış.müzik dinle film izle saçmada olsa biseylerle uğraş ki bunları düşünme

Canım bol bol dua et şu anda hormonlardan dolayı böyle hissediyorsun, benim bile kaçıncı hamileliğim, inan bende senin gibi hissediyorum daima iyi düşün iyi olsun bebeğin şu anda herşeyi hissediyor, zaten bu yüzden cennet annelerin ayakları altında

Benim işte 7+5cnm doktor kese yeni
İşte cnm benimki şu an 7+5 ama doktor kese yeni oluşmuş dedi 15 gün sonra anca duyarsın dedi kalp atışını benimki herkesten 3 hafta geç olmuş oluyor kafam ona karisik

Pit pit atıyordu kalbi ♡♡ ama hiç birşey yiyemedigimden ve emzirdigimden oğlumla tek mücadelemden çok zayıf düşmüşüm serum verebilir sonucu bekliyorum

Pit pit atıyordu kalbi ♡♡ ama hiç birşey yiyemedigimden ve emzirdigimden oğlumla tek mücadelemden çok zayıf düşmüşüm serum verebilir sonucu bekliyorum
Geçmiş olsun canim tolarlariz ins.bana da serum verimmi dedi ben istemedim. Hafi gözün aydın

Merhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim size bi sorum olacak başından geçen varsa lütfen paylaşsın şimdi doktordan geliyorum idarda iltihap varmış doktorum sefsidal antibiyotik verdi kullanmaya korkuyorum bilgisi olan bi akıl verirse sevinirim rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın

Hadi gözünüz aydın bende cuma günü gidicem kalp atışı için inşallah duyarım
Günlerimiz aynı. Bende cuma gidicem doktora akşam 4 te. Haberlesiriz canım. Geçen hafta çarşamba günü keseyi gördük. Nasip İnşallah kalp atışlarını görürüz.

Günlerimiz aynı. Bende cuma gidicem doktora akşam 4 te. Haberlesiriz canım. Geçen hafta çarşamba günü keseyi gördük. Nasip İnşallah kalp atışlarını görürüz.
Ayyy resmen herseyimiz aynı bende gecen Çarşamba gördüm keseyi doktorum 10 gün sonra tekrar gel dedi bende cumaya aldım randevuyu bakalım hayırlısı inşallah duyarız

Ayyy resmen herseyimiz aynı bende gecen Çarşamba gördüm keseyi doktorum 10 gün sonra tekrar gel dedi bende cumaya aldım randevuyu bakalım hayırlısı inşallah duyarız
Aslında benim doktorum 15 gün sonra gel demişti devlet hastanesine gidiyorum. Cuma özel e gidicem. 1 hafta senelik iznim var memleketime gidicem nasipse. Hem kontrol olmuş olur. İstanbul damisin birde onu sorayım. Oda tutarsa tam olucak

Çok sabırsızız zaten bende pazartesiye mi randevu alsam diye dusundum acaba kalp atışını duymak için erken mi dedim ama dayanamadım cumaya aldım malesef o tutmadı Ankara'dayım ben

Çok sabırsızız zaten bende pazartesiye mi randevu alsam diye dusundum acaba kalp atışını duymak için erken mi dedim ama dayanamadım cumaya aldım malesef o tutmadı Ankara'dayım ben
İnşallah güzel haberler alırız canım.
Geçen sene ilk bebegimi kaybettim kan pıhtılaşmasi sonucu. 9 haftalık iken.
Bu sene Kan sulandırıcı iğneye başladım. Geçen çarşamba gününden beri. Artık yavaş yavaş alıştım kendim iğne yapmaya ama ilk yaptığım yerler mordan öte siyah oldu kan geldiği icin. İnşallah çabuk geçer . Benimde yazasim varmış seni beklemisim sanki arkadaşim

Benim işte 7+5cnm doktor kese yeni

İşte cnm benimki şu an 7+5 ama doktor kese yeni oluşmuş dedi 15 gün sonra anca duyarsın dedi kalp atışını benimki herkesten 3 hafta geç olmuş oluyor kafam ona karisik
Valla cnm sen benim yazdığım tarihten hesapla takviminini senin daha 6 haftaya yeni gelmiştir duymaman normal geç yumurtlama olmuş sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…