2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

sadece peynir ekmek yiyebiliyorum güya protein ve sebze ağırlıklı beslenecektim ama 3 gündür midem felaket...

Merhaba canım seninle ayniyiz ben cumartesi keseyi gördüm sen gördün mü kalp atışını duydun mu?
Merhaba canım evet aynıyız <3 ben sadece keseyi gördüm. doktor 5 hafta 1 günlük dedi daha duyulmaz zaten kalp atışı kesenin içinde bebeği bile göremedik ki.. önümüzdeki hafta tekrar gidicem sanırım o zaman duyucaz kalp atışını.

günaydınlar nasılsınız ben miğde bulantım devam birde agzımda hep çirkin bir tat var encok o zorluyor beni yha ne yersem yiyim agzım hep acı yha aaa

Kızlar aranızda aş eren oldu mu? Ben aş ermedim hala yaa gerçi bugün çok kısır çekti cnm yaptım ama aş erme nasıl olur bilemiyorum ki
Kimileri kusmaya halsizlige bu hastalık dönemine de aserme diyo.ben bu durumu yasiyorum ins. Yakin zamanda gecer hepimizin.
Can isteme benim ilkinde de olmadı ama insan gördüğü seyi duydu seyi olsa da yesem diyo.aserme cok aceyip diyolar o seyi yiyene kadar duramiyoruz yerimizde ama yesek rahatliyoz diyolar duyumlarim

günaydınlar nasılsınız ben miğde bulantım devam birde agzımda hep çirkin bir tat var encok o zorluyor beni yha ne yersem yiyim agzım hep acı yha aaa
günaydın canım ya ben anlamadım 2 gündür çok üşüyorum tahlil istemişti onda cıkar inş midem bi değişik yediklerimden kesinlikle zevk almıyorum evde her kokuyu duyuyorum akşam banyonun her yerini yıkadım 2 tane muhabbet kuşum vr eşim bir türlü temizlemedi akşam en sonunda bağırdım ya temizle yada kafesleri açıp salacam diye :) ben yaklaşamıyorum bile direk öğürüyorum ve gögüslerim çok agrıyor sizin nasıl böyle 9 ay çok ağrıyacak mı

hah aynısı tüm kokuları mutlaka alıyorum yhaa çöp felan atamıyorum bide bazen kusmuyorum yha o gün bana zehir kusana kadar canım çıkıor asla yediğim şeylerden zevk almıyorum yha hiç böyle hayal etmemiştim birde uyku gece 11 de mutlaka yataktayım ama sabah 5 ayaktayım bu kezdeee

Yeminle aynıyız :))) 11 de bayılacak gibi küt hemen yataga koşuyorum sabah ezanıyla her gün ayaktayım tuvalete kalkıyorum ama ben ondan sonra uyuyamıyorum falan 7 de mecbur iş için kalıyorum

Bol bol uyumaya çalış dinlenince daha iyi oluyo insan ben bebegim küçük olduğundan uyku da dinlenmese yeme dr içmede yok böyle daha zor fırsat varken uyu bebiş doğunca da uyumak isticeksin:) bi sene daha böyle gider sonra rahat uyurdum diyordun ki kısmet ikinci yolda bana uyku yok anlasildi:)

her sabah işe akşam daha erken yatacam diye gidiyorum bakalım nsıl olucak eşimde öyle diyor uyu uyuyabildiğin kadar ama yapabilsem

Canlar son adet tarihim 10 agustos 7 eylülde btcg değerim 15 ti sizce dogumum haziran a kayar mi

Canim o zman kaç hesaplamaliyim? Benim için haftaların önemi çok mülakata girecem inşallah Mayıs ayinda
tatlım valla 7 eylülde 15 ise rahme tutunması yenidir en erken 5 gün önce döllenmiş olur o da 2 eylüle denk gelir. 2 eylül eksi 14 gün yapar bence çünkü hepimize yumurtanın 2 haftalık yaşı eklendi geriye doğru. 19 ağustos olur galiba yeni adet tarihin ama bu da senin adet tarihinden çok uzak sayılmaz yine de sen bana bakma doktor daha iyi bilir. Yeni hesabını bir de böyle yap bakalım bence yine mayıs sonu olmuş oluyor doğum ya bir iki hafta erken de olabilir geç de doğabilir sen şimdi bunları düşünme. bu arada sen 10 geri hesapla bence ve gayet normal kalp atışını duymaman biz de 6+6 da duyduk ve çok yavaştı yavrucak küçükler daha.

Son düzenleme:
Canlar son adet tarihim 10 agustos 7 eylülde btcg değerim 15 ti sizce dogumum haziran a kayar mi
Kaymaz bence mayis ortasına geliyo doğumun.ultrasonda ileri geri olmasina aldanmayin ileriki aylarda bebisiniz zaten gününü yakalicak.ben 25 günde 1 regl olurdum ve benimde bunda 1 hafta ilerde gosteriyo oglumda 2 hafta ilerden giderdi

Kızlar size saçma gelecek ama ben çok korkuyorum.. 2 yıldır bebeği çok istedim ama olmadı sonunda oldu ve ben doğumdan cok korkuyorum bütün hamileler gibi kötü geçiyor hamileliğim mide bulantısı iştahsızlık herşeyden tiksinme VS. Eskiden yeni doğan bebek fotoları videoları görünce hayranlıkla bakar dua ederdim şimdi ise karşıma cıktığında bakamıyorum doğum yapmaktan çok korkuyorum psikolojim bozuldu iyice sanki dünyada bir tek benim başımda varmış gibiyim geliyor deliricem sonunda hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç rahat uyku uyuyamadım aralıksız hergün korkunç rüyalar görüyorum benim durumunda olan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…