2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Günde 5-10 tane içiyordum hamileliğimi ögrenince anında bıraktım o ilk haftaki sinirim heralde biraz da ondandı...şimdi zaten dumanına kokusuna icenin üstüne sinmiş kokusuna bile dayanamıyorum
Dumanı hala cezbediyor ama o üste sinen kokudan bende nefret ettim biri yanıma oturursa kokan kalkıyorum inşallah doğumdan sonrada baslamayiz :)

Ayy ins canım ya insann resmen hayattan kopuyo gibi bisey Rabbim herkese yardim etsin ins.

Biseyler yiyince iyi oluyoruz ama basende hiçbişey yiyesim gelmiyo.aslinda acik hava yürüyüş iyi geliyo tembellik yapmasam

Bence reflün olabilir bende de yanma var ve agrı gece yüksek yastıkla yatmalısın üşütmemeli ve mşdene dokunan şeylere dikkat etmelisin ben öyle yapıyorum daha rahatım. Sogan sarımsak acı eksi çok soguk sıcak.

Canım benim bebiş 7+3 de 1.4cm ydı
Sen de cm mi demek istedin çünkü keseler artık bayağı büyükler 10 cm civarı diye biliyorum
Cnm arkadaşın 6+0 daymis 3.9 mm, 3 cm'a denk geliyor zaten cevirince o da kese boyu olur o haftada diye düşündüm çünkü biz bu hafta ancak ulaşırız o boya. Mesela benim hamilelik takviminde bebiş 23 mm görünüyor o da 2.3 cm yani doğru. Ben böyle algıladim ama yanlış mı.

Çayı kaçamak yaparım heralde ama sigara, kahve bıraktım. Gün içindeki enerjim düşüyor böyle olunca. Ne güzel nimetlermiş : ) İnş geçer hemen canım, ben de geçen hamileliğimde hep kabızdım karnım davul gibi oluyodu anlıyorum seni.

Merhaba sanirim aranizda en yeni olanlardanım.muhtemel tarih 30 mayis ama sezeryan olacagi icin 15 ine kadar Allah nasip ederse ikinci minigim gelir diye düşünüyorum.
Neden sezeryanda erken düşünüyosunuz bi sıkıntı yoks
Doğru söylüyosun cnm benin 6+4 te 1 cm bile değildi bebiş

Canım benim bebiş 7+3 de 1.4cm ydı
Sen de cm mi demek istedin çünkü keseler artık bayağı büyükler 10 cm civarı diye biliyorum

Kızlat usg de 6+0 yazıyor ve crl(bebek boyu) 3.9 mm yani 10 mm bile değil 10 mm 1 cm ediyordur ama benim cm bile değil 3.9 mm

Kızlar merhaba.çok moralim bozuk.bugün kasık ağrım oldu bıçak saplanır gibi.doktora gittim.ultrasonda küçük bir kanama odağı olduğunu söyledi.bebek iyiymiş hareketliydi ama kanama olması düşük riski anlamına geliyor.progestan önerdi rapor verdi dinlen dedi.yarın bir de özele kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek..dua edin benim için

3cm 30 mm dır canım
Sen tersten söylüyorsun
3.9 mm yarın santimetre den bile kucuktur
Kızlat usg de 6+0 yazıyor ve crl(bebek boyu) 3.9 mm yani 10 mm bile değil 10 mm 1 cm ediyordur ama benim cm bile değil 3.9 mm

Doğru canım benim 6+5
Doğru canım bebeğin boyutu o kesen 4 5 cm dır şu anda
Benimde böyle çıkmıştı
Ki benim tup bebek erken ya da geç döllenme olmaz
Gayet iyi bence

Yavrucum 3.9 mm 1 cm nin yarısından bile küçük
Sen mm ile cm yi karistirdin o bebişin boyutu
Kese o dönem de 4 5 cm ye yakın oluyor

Benim kese 4+5 ken 6 mm yi sanirim

Canım hemen korkma Allah şifa versin merak etme bebis iyimiş bak inşallah hiç birşey yoktur.yarın doktorun daha iyi bilgilendirir iyi düşün iyi olsun

Allah korusun cnm sen kendini üzme geçecek bu süreçte yıpratma kendini inş sağ salim kucağına da alacaksın bebişi.

Geçmiş olsun...olumlu düşünün Ayetel Kürsi okuyun rahatlatır...hep olumlu cümlelerle kendinizi telkin edin mesela "bebeğime bir şey olmasın" değil "bebeğim sağlıklı olsun güzel gelişsin benimle kalsın" gibi...hayırlısı olsun

Evet haklısın canım güzel bi diyet uygulamam gerekli zaten kustuğum için doktorum sebze ağırlıklı besleniceksin az yağlı az tuzlu demişti. Ama tabi annem ne pişirirse onu yiyorum kadını bide benim için ayrı yemek yapsın diye yormak istemiyorum kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…