Dumanı hala cezbediyor ama o üste sinen kokudan bende nefret ettim biri yanıma oturursa kokan kalkıyorum inşallah doğumdan sonrada baslamayiz :)Günde 5-10 tane içiyordum hamileliğimi ögrenince anında bıraktım o ilk haftaki sinirim heralde biraz da ondandı...şimdi zaten dumanına kokusuna icenin üstüne sinmiş kokusuna bile dayanamıyorum
Ayy ins canım ya insann resmen hayattan kopuyo gibi bisey Rabbim herkese yardim etsin ins.Tuzlu şeyler iyi geliyor mideme. Ama 2 gündür fenayım sürekli kusuyorum. Hastaneye gittim 3 şişe serum yaptılar yinede çok iyiyim diyerek çıkmadım hastaneden. Allahım benim gibi olan herkesi içinde de beni bir an önce kurtarsın bu durumdan. İnşallah çabuk geçer
Biseyler yiyince iyi oluyoruz ama basende hiçbişey yiyesim gelmiyo.aslinda acik hava yürüyüş iyi geliyo tembellik yapmasamBenim içinde yemek yiyemedigim için hiç gücüm yok dün ilk defa çok sevdiğim bişey yiyebildim gözlerime ışık geldi sanki ben üç aydan sonra kilo almaya başlıyorum zaten ozaman da bulantilarim olmazsa yavaş yavaş yürüyüş ve egzersiz lere başlarım inşallah
Bence reflün olabilir bende de yanma var ve agrı gece yüksek yastıkla yatmalısın üşütmemeli ve mşdene dokunan şeylere dikkat etmelisin ben öyle yapıyorum daha rahatım. Sogan sarımsak acı eksi çok soguk sıcak.Kızlar benim gibi mide yanması aşırı olan var mı? Hem sürekli bulantı kusma yaşıyorum hemde yanma. Yanmayla birlikte boğazıma sanki acı sular geliyor ve sürekli geğirme isteği yaşıyorum. Geğirmeye alışkın olmadığım için oda mide bulantımı tetikliyor. Bu gece dayanamadım ve 1 yudum gaviscon içtim. Etrafımdaki gebelerden duyduğum ve internetteki araştırmalardan dolayı gavisconun gebelere bir zararı olmadığını biliyorum. Ama yinede sizede danışmak istedim. Yardımlarınızı bekliyorum ❤
Cnm arkadaşın 6+0 daymis 3.9 mm, 3 cm'a denk geliyor zaten cevirince o da kese boyu olur o haftada diye düşündüm çünkü biz bu hafta ancak ulaşırız o boya. Mesela benim hamilelik takviminde bebiş 23 mm görünüyor o da 2.3 cm yani doğru. Ben böyle algıladim ama yanlış mı.Canım benim bebiş 7+3 de 1.4cm ydı
Sen de cm mi demek istedin çünkü keseler artık bayağı büyükler 10 cm civarı diye biliyorum
Çayı kaçamak yaparım heralde ama sigara, kahve bıraktım. Gün içindeki enerjim düşüyor böyle olunca. Ne güzel nimetlermiş : ) İnş geçer hemen canım, ben de geçen hamileliğimde hep kabızdım karnım davul gibi oluyodu anlıyorum seni.Yok cnm kullanmıyorum ekstra vitamin benim doktorum da pimpirikli değil yapay vitaminlere gerek yok doğru beslen yeter diyor. Hamilelikte normalmis ama benim en başından beri var biraz erken oldu galiba, afedersin kayisi bile çok işe yaramıyor mürdüm erigi çok seviyorum yiyorum hepçay kahve alışkanlık işte bu kadar kısabiliyorum.
6 haftalık canımcanım sen kaç haftalıksın
Senin kaçıncı hafta6 haftalık canım
Neden sezeryanda erken düşünüyosunuz bi sıkıntı yoksMerhaba sanirim aranizda en yeni olanlardanım.muhtemel tarih 30 mayis ama sezeryan olacagi icin 15 ine kadar Allah nasip ederse ikinci minigim gelir diye düşünüyorum.
Doğru söylüyosun cnm benin 6+4 te 1 cm bile değildi bebişCnm arkadaşın 6+0 daymis 3.9 mm, 3 cm'a denk geliyor zaten cevirince o da kese boyu olur o haftada diye düşündüm çünkü biz bu hafta ancak ulaşırız o boya. Mesela benim hamilelik takviminde bebiş 23 mm görünüyor o da 2.3 cm yani doğru. Ben böyle algıladim ama yanlış mı.
Canım benim bebiş 7+3 de 1.4cm ydı
Sen de cm mi demek istedin çünkü keseler artık bayağı büyükler 10 cm civarı diye biliyorum
Kızlat usg de 6+0 yazıyor ve crl(bebek boyu) 3.9 mm yani 10 mm bile değil 10 mm 1 cm ediyordur ama benim cm bile değil 3.9 mmCnm arkadaşın 6+0 daymis 3.9 mm, 3 cm'a denk geliyor zaten cevirince o da kese boyu olur o haftada diye düşündüm çünkü biz bu hafta ancak ulaşırız o boya. Mesela benim hamilelik takviminde bebiş 23 mm görünüyor o da 2.3 cm yani doğru. Ben böyle algıladim ama yanlış mı.
3cm 30 mm dır canımCnm arkadaşın 6+0 daymis 3.9 mm, 3 cm'a denk geliyor zaten cevirince o da kese boyu olur o haftada diye düşündüm çünkü biz bu hafta ancak ulaşırız o boya. Mesela benim hamilelik takviminde bebiş 23 mm görünüyor o da 2.3 cm yani doğru. Ben böyle algıladim ama yanlış mı.
Kızlat usg de 6+0 yazıyor ve crl(bebek boyu) 3.9 mm yani 10 mm bile değil 10 mm 1 cm ediyordur ama benim cm bile değil 3.9 mm
Doğru canım bebeğin boyutu o kesen 4 5 cm dır şu andaKızlat usg de 6+0 yazıyor ve crl(bebek boyu) 3.9 mm yani 10 mm bile değil 10 mm 1 cm ediyordur ama benim cm bile değil 3.9 mm
Yavrucum 3.9 mm 1 cm nin yarısından bile küçükCnm arkadaşın 6+0 daymis 3.9 mm, 3 cm'a denk geliyor zaten cevirince o da kese boyu olur o haftada diye düşündüm çünkü biz bu hafta ancak ulaşırız o boya. Mesela benim hamilelik takviminde bebiş 23 mm görünüyor o da 2.3 cm yani doğru. Ben böyle algıladim ama yanlış mı.
Canım hemen korkma Allah şifa versin merak etme bebis iyimiş bak inşallah hiç birşey yoktur.yarın doktorun daha iyi bilgilendirir iyi düşün iyi olsunKızlar merhaba.çok moralim bozuk.bugün kasık ağrım oldu bıçak saplanır gibi.doktora gittim.ultrasonda küçük bir kanama odağı olduğunu söyledi.bebek iyiymiş hareketliydi ama kanama olması düşük riski anlamına geliyor.progestan önerdi rapor verdi dinlen dedi.yarın bir de özele kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek..dua edin benim için
Bebiş 0.4cm gibi oluyor yani anladım normal o zaman cnm.Kızlat usg de 6+0 yazıyor ve crl(bebek boyu) 3.9 mm yani 10 mm bile değil 10 mm 1 cm ediyordur ama benim cm bile değil 3.9 mm
Aynen canımBiri 0.4cm gibi oluyor yani anladım normal o zaman cnm.
Allah korusun cnm sen kendini üzme geçecek bu süreçte yıpratma kendini inş sağ salim kucağına da alacaksın bebişi.Kızlar merhaba.çok moralim bozuk.bugün kasık ağrım oldu bıçak saplanır gibi.doktora gittim.ultrasonda küçük bir kanama odağı olduğunu söyledi.bebek iyiymiş hareketliydi ama kanama olması düşük riski anlamına geliyor.progestan önerdi rapor verdi dinlen dedi.yarın bir de özele kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek..dua edin benim için
Geçmiş olsun...olumlu düşünün Ayetel Kürsi okuyun rahatlatır...hep olumlu cümlelerle kendinizi telkin edin mesela "bebeğime bir şey olmasın" değil "bebeğim sağlıklı olsun güzel gelişsin benimle kalsın" gibi...hayırlısı olsunKızlar merhaba.çok moralim bozuk.bugün kasık ağrım oldu bıçak saplanır gibi.doktora gittim.ultrasonda küçük bir kanama odağı olduğunu söyledi.bebek iyiymiş hareketliydi ama kanama olması düşük riski anlamına geliyor.progestan önerdi rapor verdi dinlen dedi.yarın bir de özele kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek..dua edin benim için
Evet haklısın canım güzel bi diyet uygulamam gerekli zaten kustuğum için doktorum sebze ağırlıklı besleniceksin az yağlı az tuzlu demişti. Ama tabi annem ne pişirirse onu yiyorum kadını bide benim için ayrı yemek yapsın diye yormak istemiyorumBence reflün olabilir bende de yanma var ve agrı gece yüksek yastıkla yatmalısın üşütmemeli ve mşdene dokunan şeylere dikkat etmelisin ben öyle yapıyorum daha rahatım. Sogan sarımsak acı eksi çok soguk sıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?