2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Neden sezeryanda erken düşünüyosunuz bi sıkıntı yoks

Doğru söylüyosun cnm benin 6+4 te 1 cm bile değildi bebiş
Kanda pihtilasmam var canim her aksam göbekten igne oluyorum ve coraspin alıyorum bu nedenle ilki de sezeryandi doktorum riskli gebelik uzmani oyle uygun görmüştü bunda da aynisi olur sartlar yine aynı

Hemen moral bozma canim. Ben de kasik agrisi ve kahverengi lekelenme yasadim. Ultrasonda kanama alani vs gorulmemesine ragmen doktor tedbir amacli progestan verdi. 5 gundur kullaniyorum. Raporluyum, evde dinleniyorum. Lekelenmem olmadi hic o zamandan beri. Iyi dusun ve guzelce dinlen. Bebegin seninle kalacak.

Kanda pihtilasmam var canim her aksam göbekten igne oluyorum ve coraspin alıyorum bu nedenle ilki de sezeryandi doktorum riskli gebelik uzmani oyle uygun görmüştü bunda da aynisi olur sartlar yine aynı
Anladım cnm saglıkla kavusursun insallah bebeğine

Kızlar hamilelik ve bebiş için aldığınız kitaplar var mı? bence artık bir kaç kitap edinme vakti geldi :) önerileriniz neler?

Kızlar hamilelik ve bebiş için aldığınız kitaplar var mı? bence artık bir kaç kitap edinme vakti geldi :) önerileriniz neler?

Günaydın ben ilk edinmek istediklerim ; ayy cok güzel mevsimede denk geliyoruz bolca okuruz

Merhaba Bebek - Sinem Olcay Kademoğlu

Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı- Dr. Thomas Verny

Günaydın ben ilk edinmek istediklerim ; ayy cok güzel mevsimede denk geliyoruz bolca okuruz

inceledim güzel kitaplara benziyorlar ilerleyen zamanlarda bende alabilirm teşekkürler

Bunları da inceleyeceğim cnm ben de en çok okunup yorum alanları bir topladım yakın zamanda alışverişe gitmeli :)

Hanımlar benim.son adet tarihim 10 agustos btcg değerim 15 kenden beri haberim var hamile olduğumdan yanlız şu an 7+6olmama rağmen dün kalp atışını duymadık daha yeni kese oluşmuş geç döllenme olabilir mi sizce tahmini doğum tarihim ne zman olur

B
Benim de SAT 10 Ağustos tahmini doğum tarihini bazı yerler 17 bazı yerler 18 mayıs gösteriyor. Ilk beta 5510 ikinci 9170 falandı kese de vardı geçen değil önceki cuma bebek kesede göründü ve kalp atışı göründü...sesini duymak için perşembe randevumuza gidicez inşallah. Bu durumda sizin geç döllenme olmuştur muhtemelen...

beta hcg değerin ne zaman 15'di cnm o tarihde önemli bebişin yeni yerleştiğini gösteriyor çünkü? muhtemelen geç döllenme olabilir.

Bebeginizi beklerken sizi neler bekler diye bi kitap aldim meshur bi kitap yazari Heidi E. Murkoff. Gercekten aradiginiz her sorunun crvabi icinde var mukemmel bi kitap.

Benim de son adet tarihi 22 temmuzdu fakat adetim 3 gun gectiginde hcg 20ydi. Gec dollenme demisti doktor.ilk kese icin gittigimizde 7+3 diye hesaplamistim son adete gore ama 5+3 cikti ultrasonda. Doktorum buna gore son adet tarihimi degistirerek 6 agustos yapti. Dogum tarihim 29 nisandan 13 mayisa kaydi. Herkeste bir olmayabilir ama 6 65zeynep06

Merhaba kızlar. Doktordan hem üzülerek hem sevinerek çıktım. Bugün uyandığımda 1haftadır gelen küçük lekelenmelerim çoğalmış ve kırmızıya dönmüş olarak gördüm hemen doktorumu aradım gelmemi söyledi. Gittim çok şükür ki kalbimiz hala atıyordu herhangi bir kanama alanı yoktu. Ama bebeğim 7 haftalık olmasına rağmen kese daha 6haftalık olamamış. Kesemiz küçük doktor kanamanın bundan kaynaklı olabileceğini söyledi her ihtimale akrşı iğne vuruldum ve ilaca devam ediyorum. Fakat en kötü ihtimali sorduğumda kese büyümez bebel büyümeye çalışırsa kalbinin duracağından bahsetti. Bunun için sadece dus etmeliyiz dedi. Bende siz güzel annelerden dua bekliyorum. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan?

allah yardımcısı olsun minikk yacrunun inş seninle kalsın ben inanaıyorumkiii büyüyecek sende kendini cok sıkma strese sokma canım inşş seneye kucağında olurr

Geçmiş olsun canım, inşallah miniğin seninle kalır, Allah yardımcın olsun, bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…