- 9 Mayıs 2012
- 33
- 19
- 88
Aaa öyle mi Allah tekrarını yaşatmasın inşallahİnşallah güzel haberler alırız canım.
Geçen sene ilk bebegimi kaybettim kan pıhtılaşmasi sonucu. 9 haftalık iken.
Bu sene Kan sulandırıcı iğneye başladım. Geçen çarşamba gününden beri. Artık yavaş yavaş alıştım kendim iğne yapmaya ama ilk yaptığım yerler mordan öte siyah oldu kan geldiği icin. İnşallah çabuk geçer . Benimde yazasim varmış seni beklemisim sanki arkadaşim
Bu cumartesi randevum var canım inşallah pitpitlari duyarım. Sen ne zaman gidiyodun doktora?Merhaba canım evet aynıyız <3 ben sadece keseyi gördüm. doktor 5 hafta 1 günlük dedi daha duyulmaz zaten kalp atışı kesenin içinde bebeği bile göremedik ki.. önümüzdeki hafta tekrar gidicem sanırım o zaman duyucaz kalp atışını.
benım hep bakıyor.şuan aldığım verdığım yokKızlar doktora gidince kilonuza bakıyor mu sizin
Benim niye bakmadı hiç bakmıyor anlamadım bi doktor bulamadım güzel yabenım hep bakıyor.şuan aldığım verdığım yok
bende ona göre buluyorum hıç kafamdakı gıbı olmadı.gerçekten doğru doktora denk gelmek şartBenim niye bakmadı hiç bakmıyor anlamadım bi doktor bulamadım güzel ya(
Evet ama bulamıyorum ilk hamileliğinde çok çektim bu sefer bi doktorla devam etmek istiyorum ama yok ortada doktor .Bide ben yaptirmamistim şeker yüklemesi doktorum boşu boşuna şeker yüklüyorlar demişti 45 kilosun senin nerende şeker demişti valla güvenip yaptirmamistim birseyde olmadı.bende ona göre buluyorum hıç kafamdakı gıbı olmadı.gerçekten doğru doktora denk gelmek şart
bende gızlı şeker vardı.tabı tup bebe doktoru ayrı.kontrole gıttığım doktor ayrı .kontrole gıttıgım doktor şeker hapımı bıraktırdı.hamılelıkte daha açıktırıyor.Evet ama bulamıyorum ilk hamileliğinde çok çektim bu sefer bi doktorla devam etmek istiyorum ama yok ortada doktor .Bide ben yaptirmamistim şeker yüklemesi doktorum boşu boşuna şeker yüklüyorlar demişti 45 kilosun senin nerende şeker demişti valla güvenip yaptirmamistim birseyde olmadı.
Doktor hamile oldugunuzu bilerek verdiyse kullanın...idrar yolu enfeksiyonları düşüğe, erken doğuma ve bebekte gelişim sorunlarına sebep olabiliyor...Merhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim size bi sorum olacak başından geçen varsa lütfen paylaşsın şimdi doktordan geliyorum idarda iltihap varmış doktorum sefsidal antibiyotik verdi kullanmaya korkuyorum bilgisi olan bi akıl verirse sevinirim rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın
bir hafta rapor al müdüre söyle nöbete yazmasın geri gidiyor diyenlere takma.benim adete ayrı,transfer gününe ayrı,blastokiste ayrı,ultrason apayrı bir tarih veriyor.prognex iğne ol iğne olarak daha etkili tabi doktora danışıp da ol.Kızlar moralim çok bozuk, dün okulda nöbetçiydim tabiki olan oldu kahverengi, sarı akıntılarım başladı. Belim deli gibi ağrıdı. Acile gittik tıp fakültesine. Doktor kesen düzgün ama iki gün geriden geliyor dedi. Kendi doktorum bir hafta önce bir gün ileri demişti. Şimdi gelişimi yavaşladı mı? Deli gibi ağladım, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Kalp atışlarına vajinal ultrasonla bakalım, kanama düşük tehditi olabilir dedi doktor, güvenemedim. Karından bakarken bile acemi geldi. Eşim böyle düşünüyorum diye kızdı. Bıkmış benim paniğimden, pimpiriğimden.
Progesteron verdi doktor onu da almadım, kendi doktoruma sormadım diye. Merkeze çok uzağım beklesem mi haftasonunu, şimdi gitsem kalp atışlarını yine duyamam boşuna mı olur?
çok geçmiş olsun bence de mutlaka bi iki gün izin al evde dinlen ve bir daha nöbet almamak için de konuş müdürünle düşük tehlikem var deKızlar moralim çok bozuk, dün okulda nöbetçiydim tabiki olan oldu kahverengi, sarı akıntılarım başladı. Belim deli gibi ağrıdı. Acile gittik tıp fakültesine. Doktor kesen düzgün ama iki gün geriden geliyor dedi. Kendi doktorum bir hafta önce bir gün ileri demişti. Şimdi gelişimi yavaşladı mı? Deli gibi ağladım, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Kalp atışlarına vajinal ultrasonla bakalım, kanama düşük tehditi olabilir dedi doktor, güvenemedim. Karından bakarken bile acemi geldi. Eşim böyle düşünüyorum diye kızdı. Bıkmış benim paniğimden, pimpiriğimden.
Progesteron verdi doktor onu da almadım, kendi doktoruma sormadım diye. Merkeze çok uzağım beklesem mi haftasonunu, şimdi gitsem kalp atışlarını yine duyamam boşuna mı olur?
inşallah duyarsınız canım çok heyecanlı bir bekleyişBu cumartesi randevum var canım inşallah pitpitlari duyarım. Sen ne zaman gidiyodun doktora?
Kızlar moralim çok bozuk, dün okulda nöbetçiydim tabiki olan oldu kahverengi, sarı akıntılarım başladı. Belim deli gibi ağrıdı. Acile gittik tıp fakültesine. Doktor kesen düzgün ama iki gün geriden geliyor dedi. Kendi doktorum bir hafta önce bir gün ileri demişti. Şimdi gelişimi yavaşladı mı? Deli gibi ağladım, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Kalp atışlarına vajinal ultrasonla bakalım, kanama düşük tehditi olabilir dedi doktor, güvenemedim. Karından bakarken bile acemi geldi. Eşim böyle düşünüyorum diye kızdı. Bıkmış benim paniğimden, pimpiriğimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?