- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
Bikaç gündür yediğimi çıkarmıyorum diye sevinirken bugün de fena halde başım dönüyor...bütün belirtileri sırasıyla yaşamak nedir yaa
rapor al ve evinde dinlen cnm, herşeyden çok stres bebişini etkiler ağlamak da ne oluyor ooo, iki gün geriden gelse ne olacak benim bebişim de bir ileri bir geri oluyor her hafta sen üzme kendini lütfen. olumsuz düşünme herşey güzel olacak Allah bebeğimi koruyacak de kendine, rabbim diledikten sonra kimse alamaz onu senden.Kızlar moralim çok bozuk, dün okulda nöbetçiydim tabiki olan oldu kahverengi, sarı akıntılarım başladı. Belim deli gibi ağrıdı. Acile gittik tıp fakültesine. Doktor kesen düzgün ama iki gün geriden geliyor dedi. Kendi doktorum bir hafta önce bir gün ileri demişti. Şimdi gelişimi yavaşladı mı? Deli gibi ağladım, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Kalp atışlarına vajinal ultrasonla bakalım, kanama düşük tehditi olabilir dedi doktor, güvenemedim. Karından bakarken bile acemi geldi. Eşim böyle düşünüyorum diye kızdı. Bıkmış benim paniğimden, pimpiriğimden.
Progesteron verdi doktor onu da almadım, kendi doktoruma sormadım diye. Merkeze çok uzağım beklesem mi haftasonunu, şimdi gitsem kalp atışlarını yine duyamam boşuna mı olur?
ay ben de herşeyi yiyorum fazla geliyor yine de yiyorum sanırım tombiş olacağımyha bir anda geliyor ve anlık değişiyor durmasıda bi şey tabi insan panik oluyor kusssan dert kusamazsan dert açıksam yiyemiyorum yessem doyamıyorum doysam kusuyorum kusmaktan boğazlarım tahriş durumda dün akşam yemeği yiyemedim veeee en kötüsünden biri ağzımdaki şu tat allahım hep acı agzım zehir gibi resmen
canım moralini bozma hemen. benim de hep nöbet günleri lekelenmem oluyor, bir de 8 saat dersim var o gün. aynı gün ben de doktora gittim, doktor bir sorun görmedi ama tedbir amaçlı progestan iğne verdi tek doz ve sabam akşam vajinal fitil. başta fitili alıp almamak konusunda çok kararsızdım hatta burda da sormuştum alsam mı diye ama araştırınca bebeğe bir zararı olmadığını gördüm. ben iki doktora gidiyorum şu an, diğeri de almamı söyleyince almaya başladım. bir haftadır alıyorum. ayrıca tüm hafta rapor aldım evde dinleniyorum. hiç lekelenmem olmadı o zamandan bri.Kızlar moralim çok bozuk, dün okulda nöbetçiydim tabiki olan oldu kahverengi, sarı akıntılarım başladı. Belim deli gibi ağrıdı. Acile gittik tıp fakültesine. Doktor kesen düzgün ama iki gün geriden geliyor dedi. Kendi doktorum bir hafta önce bir gün ileri demişti. Şimdi gelişimi yavaşladı mı? Deli gibi ağladım, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Kalp atışlarına vajinal ultrasonla bakalım, kanama düşük tehditi olabilir dedi doktor, güvenemedim. Karından bakarken bile acemi geldi. Eşim böyle düşünüyorum diye kızdı. Bıkmış benim paniğimden, pimpiriğimden.
Progesteron verdi doktor onu da almadım, kendi doktoruma sormadım diye. Merkeze çok uzağım beklesem mi haftasonunu, şimdi gitsem kalp atışlarını yine duyamam boşuna mı olur?
Bende her kokuyu duyup deli gibi öğürüyorum inş biran evvvel düzelirizBikaç gündür yediğimi çıkarmıyorum diye sevinirken bugün de fena halde başım dönüyor...bütün belirtileri sırasıyla yaşamak nedir yaa
ay ben de herşeyi yiyorum fazla geliyor yine de yiyorum sanırım tombiş olacağımdün rüyamda bebişi gördüm kocaman olmuş karnımda esniyor geriniyor tekme atıyor güçlü güçlü, doktor da erkek olacak kuvvetli diyor. Ay Allah affetsin ben erkek hissediyorum diye millet kız deyince sanki üzülüyorum bunu hemen yenmem lazım kızlar, kendimi kıza hazırlayayım. kız çocuk da severim halbuki neden böyle oldum yaa.
Günaydın kızçeler.rahatsiz olanlara acil şifalar diliyorum.bende niye hiç belirti yok onu bilmiyorum ama inşallah bebisko iyidircumartesi kontrole gidicem inşallah iyi haberler alırım
senin yazdıkalrını okuyunca bile kalbim küt küt etti inş bizde o zamanlara gelirizGünaydın hamişler nasılsınız belirtiler belirginleşenler :) ayy benim kardeşim eşi hamile 3 haftası kaldı dün akşam hazırlıklarına bakmaya gitiim maşlh nasıl güzel şeyler almış süslerle hazırlanmışşş ayyy hemen nisan gelsin istiyorummm
ben hamile kalmadn önce erkek istiyordum ama hamile kalınca öyle bi psikoliye girdim ki diyorum ki oğlum olsun dersem ya kızım olursa onu üzersem yada kız istersek tam tersi olursa diye oturup ağlıyorum :)) sorduklarındaay ben de herşeyi yiyorum fazla geliyor yine de yiyorum sanırım tombiş olacağımdün rüyamda bebişi gördüm kocaman olmuş karnımda esniyor geriniyor tekme atıyor güçlü güçlü, doktor da erkek olacak kuvvetli diyor. Ay Allah affetsin ben erkek hissediyorum diye millet kız deyince sanki üzülüyorum bunu hemen yenmem lazım kızlar, kendimi kıza hazırlayayım. kız çocuk da severim halbuki neden böyle oldum yaa.
senin yazdıkalrını okuyunca bile kalbim küt küt etti inş bizde o zamanlara geliriz
maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en keyifli zamanı sanırımayyy aynen bide böyle o heyacanlarını görmek allahım küçük küçük şişelere kolonyalar loğusa kadahleri maviş maviş tüllelrle süslemiş llavanata bohçaları sabunluklar şekerler lokumlar ayyyy kapı süsü hastane çıkışları ayy nasıl minnoşlar eve bi renk gelmiş resmen paşamız geliyor belli yaniii hele dolabı battaniyeler tulumlar ayyy o çorap ve eldivenler ayyyy wallaa bak baka doyamamadım maşlh allah hepimize yaşatsın yha inşşş
ben hamile kalmadn önce erkek istiyordum ama hamile kalınca öyle bi psikoliye girdim ki diyorum ki oğlum olsun dersem ya kızım olursa onu üzersem yada kız istersek tam tersi olursa diye oturup ağlıyorum :)) sorduklarında
amin canım benim şu yazdığına bile şuan gözlerim doluyor sağlıkla gelsin de başka bişey istemem sağlıkla kavuşuruz inş hepimiz teşekkür ederimayy kıyamam yha eminim kız yada erkek ne olursa olsun sen cok iyi bir anne olucaksın inş rabbim hayırlısıyla gönlündekini kucağına nasip etsin tatttlım
ay ne istediğimi bilmiyorum ki erkek hissediyorum sadece ilk bebiş olacak kız erkek farketmez ama böyle biri kız deyince kızıyorum sanki ay değişik duygularmış işteayyy aman sağlıklı olsun da boşver içinden ne geçiyorsa onu yaşa gitsin yani erkek yada kız istemek suç değilki canım yha hislerimiz nasıl yönlendirirse onu yaşamalıyız bence bende kııızzzzım olsun istiyorum ama erkek hisediyorum ammman napıyım evladım iyi sağlıklı ve hayırlısı olsunda ne veririse allahtan artık
ay valla işte ben de öyleyim kız çocukları ile çok iyi anlaşır çok severdim hamile kalmadan önce hamile kalınca erkek gibi geldi valla arada severken oğlum falan kaçıyor ağzımdan sonra ay ya kızsa diyor üzülüyorum çocuğu da üzcem diye, hep hormonların suçu bunlar bizim değilben hamile kalmadn önce erkek istiyordum ama hamile kalınca öyle bi psikoliye girdim ki diyorum ki oğlum olsun dersem ya kızım olursa onu üzersem yada kız istersek tam tersi olursa diye oturup ağlıyorum :)) sorduklarında
kız heyecan yaptım bak ben de istiyorum almak bazen gözüm takılıyor alsam mı diyorum eşim cıks diyor daha erkenmiş :) ama o bebek bezlerine bakıyor şimdiden depo yapalım zorlanmayalım diyor erkek mantığı işteayyy aynen bide böyle o heyacanlarını görmek allahım küçük küçük şişelere kolonyalar loğusa kadahleri maviş maviş tüllelrle süslemiş llavanata bohçaları sabunluklar şekerler lokumlar ayyyy kapı süsü hastane çıkışları ayy nasıl minnoşlar eve bi renk gelmiş resmen paşamız geliyor belli yaniii hele dolabı battaniyeler tulumlar ayyy o çorap ve eldivenler ayyyy wallaa bak baka doyamamadım maşlh allah hepimize yaşatsın yha inşşş
Insan uzuluyor, cok duyuyorum ultrason hatasini ama. Nobet vermemesi imkansiz doktor gittikce rapor almak benim icin daha kolay.bir hafta rapor al müdüre söyle nöbete yazmasın geri gidiyor diyenlere takma.benim adete ayrı,transfer gününe ayrı,blastokiste ayrı,ultrason apayrı bir tarih veriyor.prognex iğne ol iğne olarak daha etkili tabi doktora danışıp da ol.
benimde geçen 5 haziran doğumluyuum kızım annesi gibi cadı olacak inş dedim sonra üzüldüm ya erkekse diyeay valla işte ben de öyleyim kız çocukları ile çok iyi anlaşır çok severdim hamile kalmadan önce hamile kalınca erkek gibi geldi valla arada severken oğlum falan kaçıyor ağzımdan sonra ay ya kızsa diyor üzülüyorum çocuğu da üzcem diye, hep hormonların suçu bunlar bizim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?