Sagol canim nobet asli gorev sayiliyor kabul etmez ki. Daha yavas hareket edicm bundan sonra.çok geçmiş olsun bence de mutlaka bi iki gün izin al evde dinlen ve bir daha nöbet almamak için de konuş müdürünle düşük tehlikem var de
Sagol ins canim Allah hepimize saglikli bir surec versinayy geçmiş olsun yha dr telefon ile iletişime geçmelisin bence acil DR cok güvenemeiyorum ben ama sen bilirisin seni takip eden dr daha emin olur diye düşünüyorum inş senin ve bebeğin için herşey iyi gitsin canım
Insallah umut ettigimiz gibi olur canim. Hepsi Allaha emanetrapor al ve evinde dinlen cnm, herşeyden çok stres bebişini etkiler ağlamak da ne oluyor ooo, iki gün geriden gelse ne olacak benim bebişim de bir ileri bir geri oluyor her hafta sen üzme kendini lütfen. olumsuz düşünme herşey güzel olacak Allah bebeğimi koruyacak de kendine, rabbim diledikten sonra kimse alamaz onu senden.
baktın yoruldun geç uzat ayaklarını bi yere hemşiremisin öğretmen misin beline destek koy mutlaka geçer inş Allahın izniyle üzülmeSagol canim nobet asli gorev sayiliyor kabul etmez ki. Daha yavas hareket edicm bundan sonra.
Ogretmenim okul buyuk beni merdiven cikmak mahvediyor.baktın yoruldun geç uzat ayaklarını bi yere hemşiremisin öğretmen misin beline destek koy mutlaka geçer inş Allahın izniyle üzülme
çok yavaş hareket et canım ani hareketlerden kaçın bide nöbet flaan verince kesin kanamam olacak diye düşünme pozitif düşün daha güzel olcak inşOgretmenim okul buyuk beni merdiven cikmak mahvediyor.
Ah su olumlu dusunmeyi becerebilsem : )çok yavaş hareket et canım ani hareketlerden kaçın bide nöbet flaan verince kesin kanamam olacak diye düşünme pozitif düşün daha güzel olcak inş
İnşallah bir daha da olmaz lekelenmen canım. Kendi doktoruma anlatırım durumu. Verirse kullanırım. Ben de arada rapor alırım artık. Acildeki doktor öğretmenim diyince rapor vermedi, oturdugumu düşündü galiba tüm gün.canım moralini bozma hemen. benim de hep nöbet günleri lekelenmem oluyor, bir de 8 saat dersim var o gün. aynı gün ben de doktora gittim, doktor bir sorun görmedi ama tedbir amaçlı progestan iğne verdi tek doz ve sabam akşam vajinal fitil. başta fitili alıp almamak konusunda çok kararsızdım hatta burda da sormuştum alsam mı diye ama araştırınca bebeğe bir zararı olmadığını gördüm. ben iki doktora gidiyorum şu an, diğeri de almamı söyleyince almaya başladım. bir haftadır alıyorum. ayrıca tüm hafta rapor aldım evde dinleniyorum. hiç lekelenmem olmadı o zamandan bri.
İnşallah bir daha da olmaz lekelenmen canım. Kendi doktoruma anlatırım durumu. Verirse kullanırım. Ben de arada rapor alırım artık. Acildeki doktor öğretmenim diyince rapor vermedi, oturdugumu düşündü galiba tüm gün.
kız heyecan yaptım bak ben de istiyorum almak bazen gözüm takılıyor alsam mı diyorum eşim cıks diyor daha erkenmiş :) ama o bebek bezlerine bakıyor şimdiden depo yapalım zorlanmayalım diyor erkek mantığı işte
Nasıl anlayışsa??? Ayakta olmazsak sınıf birbirine giriyor...bütün memurlar oturabilir nüfusta maliyede vs ama biz oturamayız...başım dönüyor sınıfta biraz oturmak istiyorum alt alta üst üsteler mecbur kalkıyorumİnşallah bir daha da olmaz lekelenmen canım. Kendi doktoruma anlatırım durumu. Verirse kullanırım. Ben de arada rapor alırım artık. Acildeki doktor öğretmenim diyince rapor vermedi, oturdugumu düşündü galiba tüm gün.
Hakıkısın. ben de hiç oturamam, ders işlenmiyor ki öyle. Sen de dikkat et kendine dayanabilirsek aralarda oturalım yavas harekt edelim.Nasıl anlayışsa??? Ayakta olmazsak sınıf birbirine giriyor...bütün memurlar oturabilir nüfusta maliyede vs ama biz oturamayız...başım dönüyor sınıfta biraz oturmak istiyorum alt alta üst üsteler mecbur kalkıyorum
Anlayanı getir. Bazı doktorlra her sey normal.ay manyak mı o belki oturarak da duramayacağın bir derdin var.hey Allahım
yazık ama ya hem sıkıntın var.çocuk oyuncağı değil bu.buralarda da bazen acilde yanlış iğne ile ölüyor insanlar.Anlayanı getir. Bazı doktorlra her sey normal.
Şeker yüklemesi daha ileriki haftalarda oluyor.ikili testte kromozom anomalilerine bakılıyor.bana 2 hafta sonra ıkılı testı yaptır dedı doktorum.ıkılı testte şeker yuklemesı var mı?
vlla nedir bu öğretmenlere olan ön yargı anlayan beri gelsin. aksine en fazla ayakta kalan meslek gruplarından biriyiz. bilgisayar başı işimiz olsa iyiydi. özellikle ilk haftalar bebek gelişimi için çok önemli o yzden yorulduğunu hissettiğin anda al raporunu kimseye bakma.İnşallah bir daha da olmaz lekelenmen canım. Kendi doktoruma anlatırım durumu. Verirse kullanırım. Ben de arada rapor alırım artık. Acildeki doktor öğretmenim diyince rapor vermedi, oturdugumu düşündü galiba tüm gün.
Geçmişler olsun çok şükür bebeğin iyiymiş yat bol bol zaten kalkma sakin Allah korusun evlatlarımızıKızlar 1 saat önce kanamam oldu parça düştü acilen eşimi aradım hastaneye geldim.cok şükür bebek iyi
Kalp atışlarını duydum yine.1 hafta öndeymis hatta 10.haftadaymisiz.serum bağlandı birsürü iğne ilaç falan şu an yatıyorum hastanedeyim 12.haftaya kadar sadece tuvalet için kalkacaksin dedi doktor
Aaa çok geçmiş olsun cnm aman kalkma boşver yat sen de bebiş için.Kızlar 1 saat önce kanamam oldu parça düştü acilen eşimi aradım hastaneye geldim.cok şükür bebek iyi
Kalp atışlarını duydum yine.1 hafta öndeymis hatta 10.haftadaymisiz.serum bağlandı birsürü iğne ilaç falan şu an yatıyorum hastanedeyim 12.haftaya kadar sadece tuvalet için kalkacaksin dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?