2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

çok geçmiş olsun bence de mutlaka bi iki gün izin al evde dinlen ve bir daha nöbet almamak için de konuş müdürünle düşük tehlikem var de
Sagol canim nobet asli gorev sayiliyor kabul etmez ki. Daha yavas hareket edicm bundan sonra.

Sagol ins canim Allah hepimize saglikli bir surec versin

Insallah umut ettigimiz gibi olur canim. Hepsi Allaha emanet

Sagol canim nobet asli gorev sayiliyor kabul etmez ki. Daha yavas hareket edicm bundan sonra.
baktın yoruldun geç uzat ayaklarını bi yere hemşiremisin öğretmen misin beline destek koy mutlaka geçer inş Allahın izniyle üzülme

İnşallah bir daha da olmaz lekelenmen canım. Kendi doktoruma anlatırım durumu. Verirse kullanırım. Ben de arada rapor alırım artık. Acildeki doktor öğretmenim diyince rapor vermedi, oturdugumu düşündü galiba tüm gün.

ay manyak mı o belki oturarak da duramayacağın bir derdin var.hey Allahım

ahhhaaa bez depolamak aslında mantıklı malüm yılbaşı zamlarından önceee :)

Nasıl anlayışsa??? Ayakta olmazsak sınıf birbirine giriyor...bütün memurlar oturabilir nüfusta maliyede vs ama biz oturamayız...başım dönüyor sınıfta biraz oturmak istiyorum alt alta üst üsteler mecbur kalkıyorum

Hakıkısın. ben de hiç oturamam, ders işlenmiyor ki öyle. Sen de dikkat et kendine dayanabilirsek aralarda oturalım yavas harekt edelim.

vlla nedir bu öğretmenlere olan ön yargı anlayan beri gelsin. aksine en fazla ayakta kalan meslek gruplarından biriyiz. bilgisayar başı işimiz olsa iyiydi. özellikle ilk haftalar bebek gelişimi için çok önemli o yzden yorulduğunu hissettiğin anda al raporunu kimseye bakma.

Kızlar 1 saat önce kanamam oldu parça düştü acilen eşimi aradım hastaneye geldim.cok şükür bebek iyi
Kalp atışlarını duydum yine.1 hafta öndeymis hatta 10.haftadaymisiz.serum bağlandı birsürü iğne ilaç falan şu an yatıyorum hastanedeyim 12.haftaya kadar sadece tuvalet için kalkacaksin dedi doktor

Geçmişler olsun çok şükür bebeğin iyiymiş yat bol bol zaten kalkma sakin Allah korusun evlatlarımızı

Aaa çok geçmiş olsun cnm aman kalkma boşver yat sen de bebiş için.

Kızlar internet hamile kıyafetleri satan yerler var valla mağazaların ufak bir bölümünde bir iki çeşit var o yüzden bu internet işi hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…