2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar internet hamile kıyafetleri satan yerler var valla mağazaların ufak bir bölümünde bir iki çeşit var o yüzden bu internet işi hoşuma gitti.
Nerelerden bakıyorsun bende az once lcw denedim o pantolonları 36 biraz geniş oluyo bi kaç hafta sınra daha büyük gerekirse diye nasıl alsam bilemiyorum bi de hep paça kısa üşüyorum okulda. Hatta sanırım hasta oluyorum. LÜTFEN DİKKAT EDİN ÜŞÜTMEYİNNNN. ben gece kosa kollu yattım ondan oldu sanırım.

Birde rüyanızda birley yediğiniz oluyo mu ben dün mandalına yedim ama inanılmaz derecede gercekti hemen kalkıp 2 tane yedim. Buda asermek mi acaba. Bir de ne duysam hangi reklamı izlesem canım çekiyo

allahım yha geçmiş olsun neyseki iyisiniz dikkat e canım yha

Birde rüyanızda birley yediğiniz oluyo mu ben dün mandalına yedim ama inanılmaz derecede gercekti hemen kalkıp 2 tane yedim. Buda asermek mi acaba. Bir de ne duysam hangi reklamı izlesem canım çekiyo

evvet tamda böyle şeyler sayılır kesinlikle mesala evde olmasaydı istek ve arzun daha cok olucaktıı neysekiii varmış afiyetler olmuşşş

Kızlar internet hamile kıyafetleri satan yerler var valla mağazaların ufak bir bölümünde bir iki çeşit var o yüzden bu internet işi hoşuma gitti.

ayyy ben hiç internetten almadım acaba iyi olur mu ki sipariş verdin mi ben cumartesi pazarımı alış verişeee ayırcammm huhuuu çok ciciş şeyler almayı planlıyorum tabi bulursam

Çok geçmiş olsun.bebeğin iyiymiş çok şükür.yat dinlen moralini yüksek tut.

ayyy ben hiç internetten almadım acaba iyi olur mu ki sipariş verdin mi ben cumartesi pazarımı alış verişeee ayırcammm huhuuu çok ciciş şeyler almayı planlıyorum tabi bulursam
valla alcam tatlım daha uygun elbiseler ay bahçıvan da istiyommm ben şimdilik tunik alayım taytın üstüne olur. İki tane hamile taytı bir hamile pantalonu aldım defactodan onlar yeter sanırım artık tunik ve elbise zamanı. şuna bayıldım aslında içine bluz ve çorapla güzel olur dimi :)

Ben de şimdi doktordan çıktım arkadaşlar...kalp atışlarını dinledik 160 cıivarı... 1.8 cm haftasıyla uyumlu gelişimi normal ama kesenin dışında küçük bir kanama alanı olmuş 1 hafta rapor ve vaginal progestan verdi. Nöbet de tutmıycam onun için de rapor verdi.Bende kanama vs bişey yok ama nerden çıktı anlamadım inşallah olmaz hiç

ahaha tv de pastamia diye bir şey gördüm yeni çıkmış galiba kocama al gelirken dedim adam her marketi gezmiş yazık sadece manisada varmış sonra farkettim ki tadını bile bilmiyorum cnm çekmemiş.

Nasıl anlaşılıyor haftası ultrasonda acaba soracaktım unutmusum ben.

Dodine sen nasıl oldun ? yine mi hastanelerdesin canım yha ? inş toparlanmışşındır
Yok kuzum hastanede değilim çok şükür annemin evindeyim ama iyide değilim. Ara ara kusmalarım var bazentümgün mide bulantısı çekiyorum artı okarak aşırı halsizlik var. Lavaboya kalksam nefes nefese kalıyorum sebebi ne acaba

Beslenemediginden oluyordur o halsizlik cnm çok üzülüyorum ben senin bu haline yaa inş geçer bir an önce.

Ben de iğne vurduruyorum her gün Ama iki üç hafta oldu başlayalı hala her gün ya sağlık ocağı ya hastaneye gidiyorum acile Kendim yapmam imkansız sanırım çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…