Nerelerden bakıyorsun bende az once lcw denedim o pantolonları 36 biraz geniş oluyo bi kaç hafta sınra daha büyük gerekirse diye nasıl alsam bilemiyorum bi de hep paça kısa üşüyorum okulda. Hatta sanırım hasta oluyorum. LÜTFEN DİKKAT EDİN ÜŞÜTMEYİNNNN. ben gece kosa kollu yattım ondan oldu sanırım.Kızlar internet hamile kıyafetleri satan yerler var valla mağazaların ufak bir bölümünde bir iki çeşit var o yüzden bu internet işi hoşuma gitti.
Kızlar 1 saat önce kanamam oldu parça düştü acilen eşimi aradım hastaneye geldim.cok şükür bebek iyi
Kalp atışlarını duydum yine.1 hafta öndeymis hatta 10.haftadaymisiz.serum bağlandı birsürü iğne ilaç falan şu an yatıyorum hastanedeyim 12.haftaya kadar sadece tuvalet için kalkacaksin dedi doktor
Birde rüyanızda birley yediğiniz oluyo mu ben dün mandalına yedim ama inanılmaz derecede gercekti hemen kalkıp 2 tane yedim. Buda asermek mi acaba. Bir de ne duysam hangi reklamı izlesem canım çekiyo
Kizlar ense kalinligi olcturen var mi aranzda
Kızlar internet hamile kıyafetleri satan yerler var valla mağazaların ufak bir bölümünde bir iki çeşit var o yüzden bu internet işi hoşuma gitti.
Çok geçmiş olsun.bebeğin iyiymiş çok şükür.yat dinlen moralini yüksek tut.Kızlar 1 saat önce kanamam oldu parça düştü acilen eşimi aradım hastaneye geldim.cok şükür bebek iyi
Kalp atışlarını duydum yine.1 hafta öndeymis hatta 10.haftadaymisiz.serum bağlandı birsürü iğne ilaç falan şu an yatıyorum hastanedeyim 12.haftaya kadar sadece tuvalet için kalkacaksin dedi doktor
valla alcam tatlım daha uygun elbiseler ay bahçıvan da istiyommm benayyy ben hiç internetten almadım acaba iyi olur mu ki sipariş verdin mi ben cumartesi pazarımı alış verişeee ayırcammm huhuuu çok ciciş şeyler almayı planlıyorum tabi bulursam
cnm 12 haftada 2'li tarama var bizim sanırım onu diyorsun sen daha iki haftamız var bizim.Kizlar ense kalinligi olcturen var mi aranzda
ahaha tv de pastamia diye bir şey gördüm yeni çıkmış galiba kocama al gelirken dedim adam her marketi gezmiş yazık sadece manisada varmışBirde rüyanızda birley yediğiniz oluyo mu ben dün mandalına yedim ama inanılmaz derecede gercekti hemen kalkıp 2 tane yedim. Buda asermek mi acaba. Bir de ne duysam hangi reklamı izlesem canım çekiyo
Yok kuzum hastanede değilim çok şükür annemin evindeyim ama iyide değilim. Ara ara kusmalarım var bazentümgün mide bulantısı çekiyorum artı okarak aşırı halsizlik var. Lavaboya kalksam nefes nefese kalıyorum sebebi ne acabaDodine sen nasıl oldun ? yine mi hastanelerdesin canım yha ? inş toparlanmışşındır
Beslenemediginden oluyordur o halsizlik cnm çok üzülüyorum ben senin bu haline yaa inş geçer bir an önce.Yok kuzum hastanede değilim çok şükür annemin evindeyim ama iyide değilim. Ara ara kusmalarım var bazentümgün mide bulantısı çekiyorum artı okarak aşırı halsizlik var. Lavaboya kalksam nefes nefese kalıyorum sebebi ne acaba
Kuzum allah razı olsun valla hepinize o kadar çok dua ediyorumki benim bu halime düşmeyin diye. Allahım korusun sizleri vallahi çok çok çok acı.Beslenemediginden oluyordur o halsizlik cnm çok üzülüyorum ben senin bu haline yaa inş geçer bir an önce.
İnşallah güzel haberler alırız canım.
Geçen sene ilk bebegimi kaybettim kan pıhtılaşmasi sonucu. 9 haftalık iken.
Bu sene Kan sulandırıcı iğneye başladım. Geçen çarşamba gününden beri. Artık yavaş yavaş alıştım kendim iğne yapmaya ama ilk yaptığım yerler mordan öte siyah oldu kan geldiği icin. İnşallah çabuk geçer . Benimde yazasim varmış seni beklemisim sanki arkadaşim
Ayda 1 çağırırdı normalde 3 hafta deyince şaşırdımAynen banada 3 hafta dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?