2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Sağol canim bende istemicem oğlum durmaz o kadar bakamaz kimse yok zaten babası da o kadar bakamaz
Cok kötü olmadıkça gerek yok.
Ben sabah aç karnima bulanti hapi aldim iyi geldi disardaydimda yedim ictim temiz hava da cok iyi geldi insan evde durdukca kendini sersem hissediyo sürekli

Gaviskon şurup verdi dr sanki o da iyi geldi.bulanti hapini günde 3 e kadar alabilirsin ama sabah aksam alsan daha iyi dedi.bende simdilik sabahlari alcam bakalim ins iyi gelir

Migdesi bulanan ve çıkartan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun oğlumdada yoktu çok şükür bundada yok bulantim uykuya çok meyilliyim sadece

Kızlar benim idarem ağır iş yapamaz raporumu kabul etti
Nöbet tutmuyorum

Vallahi çok rahat
Ki tutsaydım da alırdım sınıftan bir sandalye otururdum koridorda çünkü gerekten yorucu oluyor nolur sizde yormayın oturun birşey diyen olursa ancak bu kadar yapabiliyorum deyin ki nöbette nöbet yerinde olmanız yeterli gezmeyin

Ultrasondan da farklılık gösterir.cok huzursuzsan doktoruna git yada ara doktorunu

Ya ne güzel kabul etmiş idaren. Her hafta katlar değişiyor bizim. Mesela haftaya bahçedeyim 4 kat in çık. Ders saati günlük 10, okul buz. Hiç zannetmem kabul edeceğini idarenin ama şansımı zorlarım ben de. Heyet mi aldın, yoksa tek doktor mu yazdı raporu?

Amin inşallah canım evet midem bir haftadır kötü bi bulantı bi kokardan tiksinti var ama hiç istifra etmedim. Yok canim merak etme herkeste bulantı olacak diye bisey yok. Sağlıklıdır bebişin

Kızlar bugün kanamam oldu ya bildiğiniz sanki adetim başlıyor gibi başladı ve kan pıhtısı bile düştü.bugun bir de normalde adet günüm.acaba bi alakası var mıdır sizce?

Tatlım geçmiş olsun ben doktorumdan nöbet tutamaz raporu götürdüm müdür heyete gir dedi kabul etmedi, bu hafta komple raporluyum hiç lekelenmem olmadı haftaya naparım bilmem, Allah yardımcımız olsun

Canım çok geçmiş olsun, kendi kendine nazar değirdin hiç bi şeyim Yok çok iyiyim diyordun hep, aman dikkat et, doktorunu dinle ilaçlarını kullan, bol bol dua et

Gözün aydın canım ne güzel kabul etmişler, benimki muallak hala ilçeden cevap bekliyoruz, tek dr imzası mı vardı raporunda?

Tek doktor canım
Benim tup bebek bir de idare kabul etti etmeseydi belki çalışmazdım 1 yıl zaten zor buldum bebeği allah korusun kaybetmek istemem

Gözün aydın canım ne güzel kabul etmişler, benimki muallak hala ilçeden cevap bekliyoruz, tek dr imzası mı vardı raporunda?
Tek doktor ve ozel hastane ki düşük riskim ya da kanamam yok

Ama tup bebek miyom ve polip var yani dikkatli olmalıyım 1. Sınıf okutuyorum

Valla kabul etmeselerdi duygusal vuracaktım
Birşey olursa sebebi sizsiniz bu vebale nasıl gireceksiniz derdim ve hiç hareket etmezdim nöbette kalorifer in orda beklerdim bahçede de okul kapısının önünde dikilirdim
Elalemin çocuğu benim çocuğumdan kıymetli değil

Raporda 7+5 hamiledir. Düşük riski mevcuttur. Ağır iş yapamaz. Yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…