Cok kötü olmadıkça gerek yok.Sağol canim bende istemicem oğlum durmaz o kadar bakamaz kimse yok zaten babası da o kadar bakamaz
Bakıyor benim doktorda. Gerci ben evimdekini baz alıyorum 1.5 kilo verdimKızlar doktora gidince kilonuza bakıyor mu sizin
Ikili ve üçlü testlerde kandan bakılıyo.bana 2 hafta sonra ıkılı testı yaptır dedı doktorum.ıkılı testte şeker yuklemesı var mı?
Kızlar benim idarem ağır iş yapamaz raporumu kabul etticanım moralini bozma hemen. benim de hep nöbet günleri lekelenmem oluyor, bir de 8 saat dersim var o gün. aynı gün ben de doktora gittim, doktor bir sorun görmedi ama tedbir amaçlı progestan iğne verdi tek doz ve sabam akşam vajinal fitil. başta fitili alıp almamak konusunda çok kararsızdım hatta burda da sormuştum alsam mı diye ama araştırınca bebeğe bir zararı olmadığını gördüm. ben iki doktora gidiyorum şu an, diğeri de almamı söyleyince almaya başladım. bir haftadır alıyorum. ayrıca tüm hafta rapor aldım evde dinleniyorum. hiç lekelenmem olmadı o zamandan bri.
Ultrasondan da farklılık gösterir.cok huzursuzsan doktoruna git yada ara doktorunuKızlar moralim çok bozuk, dün okulda nöbetçiydim tabiki olan oldu kahverengi, sarı akıntılarım başladı. Belim deli gibi ağrıdı. Acile gittik tıp fakültesine. Doktor kesen düzgün ama iki gün geriden geliyor dedi. Kendi doktorum bir hafta önce bir gün ileri demişti. Şimdi gelişimi yavaşladı mı? Deli gibi ağladım, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Kalp atışlarına vajinal ultrasonla bakalım, kanama düşük tehditi olabilir dedi doktor, güvenemedim. Karından bakarken bile acemi geldi. Eşim böyle düşünüyorum diye kızdı. Bıkmış benim paniğimden, pimpiriğimden.
Progesteron verdi doktor onu da almadım, kendi doktoruma sormadım diye. Merkeze çok uzağım beklesem mi haftasonunu, şimdi gitsem kalp atışlarını yine duyamam boşuna mı olur?
Bugun daha iyiyim haftasonuna randevu aldım.Ultrasondan da farklılık gösterir.cok huzursuzsan doktoruna git yada ara doktorunu
Ya ne güzel kabul etmiş idaren. Her hafta katlar değişiyor bizim. Mesela haftaya bahçedeyim 4 kat in çık. Ders saati günlük 10, okul buz. Hiç zannetmem kabul edeceğini idarenin ama şansımı zorlarım ben de. Heyet mi aldın, yoksa tek doktor mu yazdı raporu?Kızlar benim idarem ağır iş yapamaz raporumu kabul etti
Nöbet tutmuyorum
Vallahi çok rahat
Ki tutsaydım da alırdım sınıftan bir sandalye otururdum koridorda çünkü gerekten yorucu oluyor nolur sizde yormayın oturun birşey diyen olursa ancak bu kadar yapabiliyorum deyin ki nöbette nöbet yerinde olmanız yeterli gezmeyin
Amin inşallah canım evet midem bir haftadır kötü bi bulantı bi kokardan tiksinti var ama hiç istifra etmedim. Yok canim merak etme herkeste bulantı olacak diye bisey yok. Sağlıklıdır bebişininşallah duyarsınız canım çok heyecanlı bir bekleyişBerencim doktor 9 u ile 13ü arası gelmemi söyledi. bişe sormak istiyorum ya mide bulantıların var mı? benim genelde gece bulantılarım oluyodu dün gece hiç olmadı bu sabah da bir önceki sabahlardan daha iyi hissediyorum kendimi. bebeğe bişe mi oldu acaba düşünmeden edemiyorum.
Kimse ciddiye almamışTesettür hamile elbiseleri nerden bulabilirim acaba bildiğiniz iyi siteler var mı?
Canım tesettür hamile elbisesini bilmem ama tesettür dükkanından hamile elbisesi aldım:) göğüs altından bollaşan tunikler olur, elbiseler olur bak istersenKimse ciddiye almamış
Ben daha cok lcw ve defactodan aliyorum hem mağazadan da değişim ve iade hakki da oluyo.Kimse ciddiye almamış
Kimse ciddiye almamış
Tatlım geçmiş olsun ben doktorumdan nöbet tutamaz raporu götürdüm müdür heyete gir dedi kabul etmedi, bu hafta komple raporluyum hiç lekelenmem olmadı haftaya naparım bilmem, Allah yardımcımız olsunİnşallah bir daha da olmaz lekelenmen canım. Kendi doktoruma anlatırım durumu. Verirse kullanırım. Ben de arada rapor alırım artık. Acildeki doktor öğretmenim diyince rapor vermedi, oturdugumu düşündü galiba tüm gün.
Canım çok geçmiş olsun, kendi kendine nazar değirdin hiç bi şeyim Yok çok iyiyim diyordun hep, aman dikkat et, doktorunu dinle ilaçlarını kullan, bol bol dua etKızlar 1 saat önce kanamam oldu parça düştü acilen eşimi aradım hastaneye geldim.cok şükür bebek iyi
Kalp atışlarını duydum yine.1 hafta öndeymis hatta 10.haftadaymisiz.serum bağlandı birsürü iğne ilaç falan şu an yatıyorum hastanedeyim 12.haftaya kadar sadece tuvalet için kalkacaksin dedi doktor
Gözün aydın canım ne güzel kabul etmişler, benimki muallak hala ilçeden cevap bekliyoruz, tek dr imzası mı vardı raporunda?Kızlar benim idarem ağır iş yapamaz raporumu kabul etti
Nöbet tutmuyorum
Vallahi çok rahat
Ki tutsaydım da alırdım sınıftan bir sandalye otururdum koridorda çünkü gerekten yorucu oluyor nolur sizde yormayın oturun birşey diyen olursa ancak bu kadar yapabiliyorum deyin ki nöbette nöbet yerinde olmanız yeterli gezmeyin
Tek doktor canımYa ne güzel kabul etmiş idaren. Her hafta katlar değişiyor bizim. Mesela haftaya bahçedeyim 4 kat in çık. Ders saati günlük 10, okul buz. Hiç zannetmem kabul edeceğini idarenin ama şansımı zorlarım ben de. Heyet mi aldın, yoksa tek doktor mu yazdı raporu?
Tek doktor ve ozel hastane ki düşük riskim ya da kanamam yokGözün aydın canım ne güzel kabul etmişler, benimki muallak hala ilçeden cevap bekliyoruz, tek dr imzası mı vardı raporunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?