2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Tatlım geçmiş olsun ben doktorumdan nöbet tutamaz raporu götürdüm müdür heyete gir dedi kabul etmedi, bu hafta komple raporluyum hiç lekelenmem olmadı haftaya naparım bilmem, Allah yardımcımız olsun
Canım özel hastaneye git onlar verirler yani bana heyet deselerdi onu da alırdım idare işi yokuşa sürmüş kendi eşi hamile olsa böyle davranmaz bir de eğitimci olacaklar anlayış sıfır zevkimizden almıyoruz ki

Canım çok geçmiş olsun, kendi kendine nazar değirdin hiç bi şeyim Yok çok iyiyim diyordun hep, aman dikkat et, doktorunu dinle ilaçlarını kullan, bol bol dua et
Ay evet canım valla ama belirtim olmamasina da kafayı takiyordum şimdi de anca yatıyorum bakalım inşallah birşey olmaz bebise de hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız kucagimiza

Benimki de aynı rapor canım agladım da valla, geçen yıldan kaybımı da biliyorlar, zorla ilçeye gönderdi işte ben de rapor aldım bu hafta, diğer hafta nolur bilmiyorum. Üstelik biz sekiz kişi nöbet tutuyoruz her hafta katımız değişiyor altı katlı okul merdiven inip çıkmak çok zor, belki aylıksız izne ayrılacam ama evde de oturmak istemiyorum hayırlısı artık

Ay evet canım valla ama belirtim olmamasina da kafayı takiyordum şimdi de anca yatıyorum bakalım inşallah birşey olmaz bebise de hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız kucagimiza
İnşallah canım dikkat et kendine, Allah korusun

Benimki de özel hastane, tek hekim imzası olmaz dedi, zaten uyuzdur bizim idareciler, Heyeti de alırım almaya ama gücüme gitti çok yaptığı, ilçeden gelen cevaba göre ben de bakıcam bi şeyler bakalım

Umarım ilçede halledersin canım. Bi gelebilseydik 24. Haftadan sonra isteseler verrmezler : )

Tek doktor canım
Benim tup bebek bir de idare kabul etti etmeseydi belki çalışmazdım 1 yıl zaten zor buldum bebeği allah korusun kaybetmek istemem
Allah kuzularını annelerine bağışlasın Doktorumdan istiycm rapor. İzine ayrılmak da bi fikir de ben evde kendimi çok dinliyorum. Zaman geçmiyor sanki.

Cok kötü olmadıkça gerek yok.
Ben sabah aç karnima bulanti hapi aldim iyi geldi disardaydimda yedim ictim temiz hava da cok iyi geldi insan evde durdukca kendini sersem hissediyo sürekli
Banada verdi bi tane vitamin dedi iyi gelir dedi içtim bi saat sonra çok kötü oldum kan gibi kustum sanki anlamadım birsey

Ayda 1 çağırırdı normalde 3 hafta deyince şaşırdım
Ilk gittiğimde 15 gün sonra gel dedi gittim şimdi 3 hafta dedi ama o doktora mi gitsem bilmiyorum ilgisiz galiba ilk doğumumu medipol de yaptım ölümden döndüm yine aynı şey olur diye korkuyorum

Benimki de özel hastane, tek hekim imzası olmaz dedi, zaten uyuzdur bizim idareciler, Heyeti de alırım almaya ama gücüme gitti çok yaptığı, ilçeden gelen cevaba göre ben de bakıcam bi şeyler bakalım
Ben telefonla söyledim 1 hafta raporlu oldugumu...nöbet için de doktor ayrı bir rapor yazdı uzun süre ayakta durması sakıncalıdır diye...bizim öğlen arası 40dk ve oturmak yok çocuklar da okulda ortalik karışık oluyor diye yemek bile yemeden dolaşılacak...imkanı yok benim bunları yapmamın...zaten halsizdim aç susuz sürunüyordum bi de kesenin dışında bi yerde kanama olmuş dedi doktor...

Aynen canım bizim okulda öyle nöbet çok yogun ve çok yorucu cumartesi kontrolüm var, bakalım doktor ne diyecek bu raporu kabul etmeme durumuna.. sen de dinlen uzat ayaklarını yat bol bol, bebekine iyi bak annesi

Geçmiş olsun canım doktora gitmedin mi?
Gittim canım gitmem mi hiç, serumlar iğneler fitiller falan 6 saat kaldım hastanede.2 defa ultrasona girdim hiç birşey yok çok şükür bebis iyi.bi kanama noktası yok.bugn adet günüm normalde, sanırım o yüzdendi.cok şükür durdu kanama

Nerde calilisiyorsun cnm bizim okul da öyleydi allahtan bu yıl çalışıyorum artık ucrerliydim çünkü şimdi de mülakat derdine dustum

Valla cogunlukla oturuyorum ama nöbet tuttuğum kat baska , derslerimin oldugu kat baska, ogretmenler odasi baska katta...gene de cok yorucu oluyor. Idareden nobet yerimi degistirip en azından derslerimin oldugu kata vermelerini soyledim. Yapabilirsek gibi bir cevap aldim. Olmadi ben de raporu koyacagim onlerine...

Yani niye uğraşıyorsun ki al raporunu v3r ıçeri onlarda anlayışlı olmaları yani biraz olmuyorlarsa sen önlemini al kimse kimseyi düşünmüyor artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…