2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

ayy neyseki evdesin öyle düşün ama kuusan da yemeye zorla kendini walla ben de aynı yememle kusmam arası max 30 dak ama yinede yiyorum

ayy kırmızı kırmızııı cok şıkmışşş ayy hatunda sütün gibiiii :)

günaydınlarrr canlarrrr ,ayy hasta olanlara cok geçmiş olsun yhaa allah inş tez zamanda iyileşmenizi nasip etsin hayırlı cumalar ben pazartesi gidecem görmeye dr yeni bi dr inş iyidir ayy ne güzel biri yazmışya dak kalp atışını boyunu gelişimini söylemiiş en önemlisi Dr benim için inş bu dr iyi olurrrr

Günaydın kızlar bende Dr geldim şimdi çok şükür iyimis bebek kalp atışları ni duyduk Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla kucağımiza alcagmiz günlerinde göstersin inşallah
maşallah ufaklığa ben de çok özledim bebişimi yarın sabah gideceğiz biz de doktora :)

Günaydın kızlar bende Dr geldim şimdi çok şükür iyimis bebek kalp atışları ni duyduk Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla kucağımiza alcagmiz günlerinde göstersin inşallah

ayyy maşlh tattlım ne güzel gözün aydın :)

Nerde calilisiyorsun cnm bizim okul da öyleydi allahtan bu yıl çalışıyorum artık ucrerliydim çünkü şimdi de mülakat derdine dustum
Lisede çalışıyorum canım, şu mülakatlar kalkar umarım bir an önce. Eminim çok büyük stres yaratıyodur. İnş güzel geçer kadronla başlarsın : )

Neyseki sorun yokmuş, geçmilşolsun :) Sabah yine leke geldi, onu takmıyorum da gögüs ağrım geçti. Pek hayra alamet değil sanki. Öğleden sonraya randevu aldım. Dualarınızı bekliyorum.

Gözünaydın bende pazartesi gidicem inş duyabilirim

Neyseki sorun yokmuş, geçmilşolsun :) Sabah yine leke geldi, onu takmıyorum da gögüs ağrım geçti. Pek hayra alamet değil sanki. Öğleden sonraya randevu aldım. Dualarınızı bekliyorum.
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyorum

ayy neyseki evdesin öyle düşün ama kuusan da yemeye zorla kendini walla ben de aynı yememle kusmam arası max 30 dak ama yinede yiyorum
Yokyok zorluyorum zaten kuzum. Yani eskisi gibi yiyemiyorum ama açta kalmıyorum. Evdeyim tabiki çok şükür allah çalışan hamilelerin yardımcısı olsun

Yokyok zorluyorum zaten kuzum. Yani eskisi gibi yiyemiyorum ama açta kalmıyorum. Evdeyim tabiki çok şükür allah çalışan hamilelerin yardımcısı olsun

Canim çok geçmiş olsun, Allah korusun bebişlerimizi tekrarını yaşatmasın inşallah

Kızlar bugün kalp atışı için doktora gittim ve mide bulantilarimin aşırı arttığını, koku hassasiyeti olduğunu, istifra edemediğimi ve folik asiti birkaç gündür icemedigimi söyledim folik asit mide bulantımı artırmıştı çünkü doktor bi ilaç verdi hem B vitaminleri hem demir hemde folik asit iceriyomus ayrıca bulantıları da kesiyomus inşallah faydası olur

Ay kızlar bi sağlık ocağı işleri ne kadar berbat.su an bulunduğum şehre geçirmeye uğraşıyorum aile hekimligimi sabahtan beri bezdim ya bu ne

C

Ok saol Allah razı olsun msj okuyamadım netimiz yoktu kaç gündür sen naptın cnm gittinmi dr

bende yeni bir DR buldum pazartesi gideceğim bakalım nasılmış pıtırcık ama ben tatsız tuzsuz yaşıyorum işte kusuyorum ağzım hep acı hep aynı yinde şükürler olsun

bende yeni bir DR buldum pazartesi gideceğim bakalım nasılmış pıtırcık ama ben tatsız tuzsuz yaşıyorum işte kusuyorum ağzım hep acı hep aynı yinde şükürler olsun
Bende öyleyim sudan bile tiksindim kusmm yok ama sadece çiğ köfte dürüm yiyorum günde bitane çocuğa çok iyi dedi etkilenmiyor demkki inşallah senkide çok iyidr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…