- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
Yok kuzum hastanede değilim çok şükür annemin evindeyim ama iyide değilim. Ara ara kusmalarım var bazentümgün mide bulantısı çekiyorum artı okarak aşırı halsizlik var. Lavaboya kalksam nefes nefese kalıyorum sebebi ne acaba
valla alcam tatlım daha uygun elbiseler ay bahçıvan da istiyommm benşimdilik tunik alayım taytın üstüne olur. İki tane hamile taytı bir hamile pantalonu aldım defactodan onlar yeter sanırım artık tunik ve elbise zamanı. şuna bayıldım aslında içine bluz ve çorapla güzel olur dimi :)
Eki Görüntüle 2052165
maşallah ufaklığa ben de çok özledim bebişimi yarın sabah gideceğiz biz de doktora :)Günaydın kızlar bende Dr geldim şimdi çok şükür iyimis bebek kalp atışları ni duyduk Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla kucağımiza alcagmiz günlerinde göstersin inşallah
Günaydın kızlar bende Dr geldim şimdi çok şükür iyimis bebek kalp atışları ni duyduk Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla kucağımiza alcagmiz günlerinde göstersin inşallah
Lisede çalışıyorum canım, şu mülakatlar kalkar umarım bir an önce. Eminim çok büyük stres yaratıyodur. İnş güzel geçer kadronla başlarsın : )Nerde calilisiyorsun cnm bizim okul da öyleydi allahtan bu yıl çalışıyorum artık ucrerliydim çünkü şimdi de mülakat derdine dustum
Neyseki sorun yokmuş, geçmilşolsun :) Sabah yine leke geldi, onu takmıyorum da gögüs ağrım geçti. Pek hayra alamet değil sanki. Öğleden sonraya randevu aldım. Dualarınızı bekliyorum.Gittim canım gitmem mi hiç, serumlar iğneler fitiller falan 6 saat kaldım hastanede.2 defa ultrasona girdim hiç birşey yok çok şükür bebis iyi.bi kanama noktası yok.bugn adet günüm normalde, sanırım o yüzdendi.cok şükür durdu kanama
Gözünaydın bende pazartesi gidicem inş duyabilirimGünaydın kızlar bende Dr geldim şimdi çok şükür iyimis bebek kalp atışları ni duyduk Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla kucağımiza alcagmiz günlerinde göstersin inşallah
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyorumNeyseki sorun yokmuş, geçmilşolsun :) Sabah yine leke geldi, onu takmıyorum da gögüs ağrım geçti. Pek hayra alamet değil sanki. Öğleden sonraya randevu aldım. Dualarınızı bekliyorum.
Yokyok zorluyorum zaten kuzum. Yani eskisi gibi yiyemiyorum ama açta kalmıyorum. Evdeyim tabiki çok şükür allah çalışan hamilelerin yardımcısı olsunayy neyseki evdesin öyle düşün ama kuusan da yemeye zorla kendini walla ben de aynı yememle kusmam arası max 30 dak ama yinede yiyorum
Yokyok zorluyorum zaten kuzum. Yani eskisi gibi yiyemiyorum ama açta kalmıyorum. Evdeyim tabiki çok şükür allah çalışan hamilelerin yardımcısı olsunayy neyseki evdesin öyle düşün ama kuusan da yemeye zorla kendini walla ben de aynı yememle kusmam arası max 30 dak ama yinede yiyorum
Canim çok geçmiş olsun, Allah korusun bebişlerimizi tekrarını yaşatmasın inşallahKızlar 1 saat önce kanamam oldu parça düştü acilen eşimi aradım hastaneye geldim.cok şükür bebek iyi
Kalp atışlarını duydum yine.1 hafta öndeymis hatta 10.haftadaymisiz.serum bağlandı birsürü iğne ilaç falan şu an yatıyorum hastanedeyim 12.haftaya kadar sadece tuvalet için kalkacaksin dedi doktor
Ok saol Allah razı olsun msj okuyamadım netimiz yoktu kaç gündür sen naptın cnm gittinmi drayyy maşlh tattlım ne güzel gözün aydın :)
. Saol cnm inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsinGözünaydın bende pazartesi gidicem inş duyabilirim
C
Ok saol Allah razı olsun msj okuyamadım netimiz yoktu kaç gündür sen naptın cnm gittinmi dr
Bende öyleyim sudan bile tiksindim kusmm yok ama sadece çiğ köfte dürüm yiyorum günde bitane çocuğa çok iyi dedi etkilenmiyor demkki inşallah senkide çok iyidrbende yeni bir DR buldum pazartesi gideceğim bakalım nasılmış pıtırcık ama ben tatsız tuzsuz yaşıyorum işte kusuyorum ağzım hep acı hep aynı yinde şükürler olsun
Roka yiyorum çok.Bende öyleyim sudan bile tiksindim kusmm yok ama sadece çiğ köfte dürüm yiyorum günde bitane çocuğa çok iyi dedi etkilenmiyor demkki inşallah senkide çok iyidr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?