2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

kızlar ben aşırı halsizim yemeklerimi yiyebiliyorum çok şükür ya peynirli ya yoğurtlu midemi bastıracak şekilde başım çok ağıyor pazartesini iple çekiyorum bu halsizliğe çare bişey verebilirmi diye ya akşam 10 30 da yattım tbi gece 3 kere wc ye kalktım ama yine uykumu alamadım

Kansızlık ya da B12 eksikliği var mı bakıldı mı bunlara? Bende yok mesela doktor yiyemediğin için halsiz bitkin düşüyorsun dedi...Tabi kan basıncı kapasitesi falan da degişiyor bünye alışmaya çalışıyor...uyumak dinlenmek lazım

tahliler verdi yaptıracağım inş bakalım ona göre çıkar hehalde doktora da söyleyeceğim bu sabah uyandığımda ağlamak istiyordum öyle zor uyandım öyle deyim sana

Bende öyleyim sudan bile tiksindim kusmm yok ama sadece çiğ köfte dürüm yiyorum günde bitane çocuğa çok iyi dedi etkilenmiyor demkki inşallah senkide çok iyidr

inş canım yha inşşşş iyidir o iyi olsunda ben çekmeye razıyım

yemekten sonra yağlı yemişim gibi acaip bir uyuklama var bende diyet ürünü de yesem aynı. ilaç kullanmaktan bıktım şuan için bir lekelenmem yok progestanı sabahtan koymak istemedim eve gidince fitil koyacağım.

Bende de etten tiksinti geldi sizde boyle bisey varmi?? Bide cok uyukluyorum.. bide bi sorum daha olacak boyle ogurerek mi oldu mide bulantilariniz yoksa hani insanin ici boyle bulanir ya cok ac kaldiginizda iste oyle mi oldu?r

Bb
Bende de etten tiksinti geldi sizde boyle bisey varmi?? Bide cok uyukluyorum.. bide bi sorum daha olacak boyle ogurerek mi oldu mide bulantilariniz yoksa hani insanin ici boyle bulanir ya cok ac kaldiginizda iste oyle mi oldu?r
. Ben kırmızı etten de tavuktan da çok tiksindim görmeye tahammülm yok bırak yemeyi genelde bulaniym kusma yok iki defa oldu oda ogurerek yani gözlerimden yaş geldi çok bişey yemedigim için sanırım boş mideyle çok zorluyor

Aynen ya bide isim surekli yemeklerle benim numune aliyorum..mutfakta geziyorum felan derken icim disima cikiyor artik istifa edicem dayanamiyorum cunki.. bide sizin doktorlariniz ne zman cinsiyet belli olur dediler?

Bende çok acayip bir hamilelik geciriym şöyle bir baktım da herkesteki belirtilerden var ben daha önce iki hamilelik geçirdim hiç böyle şeyler olmamıştı ikisinde de çay ve etten tiksinmistm bunda herşeyden mutfağa girmek istemiym hep hazır şeylerle geçiştirmeye calisoym oyuzden sanırım bukadar dertligibiyim neyse sonumuz hayır olsun napalm

Aynen ya bide isim surekli yemeklerle benim numune aliyorum..mutfakta geziyorum felan derken icim disima cikiyor artik istifa edicem dayanamiyorum cunki.. bide sizin doktorlariniz ne zman cinsiyet belli olur dediler?
14 16 hafta arası belli olur dedi benimki

belli oluyomus 11. Haftada felan ama kesinlik kazansin diye bekliyormis erkek daha da erken belli oluyomis hatta. Cin takvimine gore kiz benim ki ama bakalim

bende de var o tiksintiden eğer karnımı doyuup uyuklersam uyandığımda midem bulanıyor.

ZeynepBusee canım çigköfte dürüm mü faydalıymış bebeğe? Benim de canım çok çekiyor ama yeşillikleri iyi yıkamıyorlarsa diye yemiyorum

Ben beyaz peynirden ve kaşar peynirinden bide beyaz ekmekten tiksindim, ama çok şükür hiç ciddi mide bulantıları yaşamadım. En fazla kasık ağrısı çektim ama o da baya azaldı şuan. İştahsızlık var biraz.

Ben de iğne vurduruyorum her gün Ama iki üç hafta oldu başlayalı hala her gün ya sağlık ocağı ya hastaneye gidiyorum acile Kendim yapmam imkansız sanırım çok korkuyorum
İki gündür daha rahat vurmaya başladim canım. Soğuk havalarda vs dışarı çıkamazsam diye kendim yapmaya alıştım

Geçmiş olsun canım. Bende yeni geldim doktordan çok şükür kalp atışlarını gördüm. Allah ım sağlıkla dünyaya getirmek nasip eylesin.

ZeynepBusee canım çigköfte dürüm mü faydalıymış bebeğe? Benim de canım çok çekiyor ama yeşillikleri iyi yıkamıyorlarsa diye yemiyorum
Faydalı olduğunu bilmiyorum yalan soylemiym etkisi zararlı da ben başka bişey yiyemiyorum oyuzden yiyorum bebekte de bir sıkıntı yok tü çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…