2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

belli oluyomus 11. Haftada felan ama kesinlik kazansin diye bekliyormis erkek daha da erken belli oluyomis hatta. Cin takvimine gore kiz benim ki ama bakalim
Benimki çin takvimine göre de rusa gorede erkek pek inanmıyorum ama gorecz bakalim

Hadi gözümüz aydın bende gördüm kalp atışlarını pıt pıt atiyo annesi dedi doktor bu arada ben 6+1 çıktım seninki kaç şuan?
6.5 hafta dedi. Ultrason kağıdında 6+5 yazıyor canım. Bir daha bakayım

Kızlar çok kötüyüm burası yeri mi bilmiyorum ama eşimle kavga ettik bana şiddette bulundu çok kötü haldeyim hemde hamile halimle ne yapacağımı bilemezsin durumdayım gözyaşlarımı durduramıyorum titriyorum

Canım şiddette bulundu demişsin ailen yakında mı ara gelsinler? Üstelik hamileymişsin, ailen uzakta ise yakın birinden yardım iste allah korusun stresten bebeğe de bi şey olur, biri yanına gelsin belki eşin yine zarar verir

Çok üzüldüm şimdi. Lütfen el kaldırmasına izin verme eşinin. Kimseden de saklama. Ailesinden çekiniyorsa onlara söyle, kendi ailene söyle. Hamile olmasan da şiddetin hiçbir türü yakışmıyor kadına.

Kızlar doktora gittim lekelenmeler sebebi ile iğne ve progesteron verdi. Haftaya gel dedi. Kalbi olşmuştu ama zayıftı. Şu an 6 haftalık gözüküyor. Yavaş olması normal daha çok küçük dedi. Ne olumluydu ne olumsuz. Değişik duygular içindeyim.

Ailem çok uzakta bu şehirde yabancıyım hiç kimseyi tanımıyorum bi iki arkadaş edindim sadece ama onlarda karışmak istemezler bile kayınvalidem yanımızdaydı kavga başladığında ama oğluna dur sus dedi oğlunun üzerime yürüdüğünü gördüğü halde bağırdı gitti zaten tartışma ailesinden çıktı sürekli evdeler çok bunaldım artık yemek ver çay ver köle miyim ben her gün olmaz ki eşimle 1 hafta öncesinden bunun için tartıştım kendi evleri gibi gelip yiyip içip dolabı istedikleri gibi kullanıyorlar saçımı başımı açıp kendi evimde rahatça dolaşamıyorum bile o zaman bana attı suçu sen yüz veriyorsun geliyorlar dedi ama ben geldiklerinde konuşmuyorum bile rahatsız olduğum belli ettim hep o zaman bana hak verdi ama bugün sırf abisi için şiddette bulundu ailesi geldiğinde rahatsız oluyorsam odaya çekilecekmişim ben her gün odaya kapanmak zorunda mıyım biri geliyor o gidiyor diğerine geliyor kendimi çok kötü hissediyorum ben ve bebeğim bu kadar mı değersiziz

Ne yapmalıyım bilmiyorum her zamankinden daha çok hassas hissediyorum şuan hiç böyle hayal etmedim ne evliliğimi ne hamileliğimi

Kavga eder bağırır cagirirsinda şiddet nedir ya Allah aşkına bide hamile kadına yani eli kirilasica

Kızlar kanım oldukça düşük çıktı ilaç falan verdi doktor.bugun eşim dut pekmezi almis, her gün bi kaşık yesek zararlı olmaz dimi?

6 hafta 4 günlük gebeyim. Kese ve yolk sac gorundu.Yarin sizce kalp atisi duyma ihtimalim var mi? Ya da fetüs gorunur mu? Bos gebelikten cok korkuyorum. Hic bulantım yok korkuyorum bu bi kriter mi acaba bebek olmasina?

6 hafta 4 günlük gebeyim. Kese ve yolk sac gorundu.Yarin sizce kalp atisi duyma ihtimalim var mi? Ya da fetüs gorunur mu? Bos gebelikten cok korkuyorum. Hic bulantım yok korkuyorum bu bi kriter mi acaba bebek olmasina?
Benim hiç bulantım olmadı canım.hic merak etme, bi sorun yoktur inşallah. Kalp atışını şu an duyamayabilirsin telaş yapma duyulmazsa.diger hafta tekrar gider duyarsin

6 haftalık bugun gördük kalp atışlarını çok şükür. Benim de belirtim yok. Progesteron verdi ona ragmen yan etkisi şimdilik cok yok. Bünye meselesi galiba.

Benim sat hesabıma göre 6+3 ultrason kağıdında 6+1 yaziyo tahmini doğum tarihinde sıkıntı yok hala 30.05 kafam karıştı neyse sağlıklı gelsinde zamanı önemli değil
Benim de üç gün geride. Doktor o kdar küçük ki şu an pirinç tanesi kadar bu haftalardaki ölçümlere takılma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…