2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar kanım oldukça düşük çıktı ilaç falan verdi doktor.bugun eşim dut pekmezi almis, her gün bi kaşık yesek zararlı olmaz dimi?
Dut kan yaparmış bilmiyorum da keçiboynuzu yapar diye biliyorum bide yapabilirmisin bilmem ama dalak feci kan yapıyor

6 hafta 4 günlük gebeyim. Kese ve yolk sac gorundu.Yarin sizce kalp atisi duyma ihtimalim var mi? Ya da fetüs gorunur mu? Bos gebelikten cok korkuyorum. Hic bulantım yok korkuyorum bu bi kriter mi acaba bebek olmasina?
Bir de iki gün önce kanama için gttim acile. O zaman bebeği göremedik, boş gebelik mi dedim. Acildeki doktor yolk kesesi var boş değil dedi. Bebek onun içindedir dedi. İçin rahatlasın diye yazdım.

Bir de iki gün önce kanama için gttim acile. O zaman bebeği göremedik, boş gebelik mi dedim. Acildeki doktor yolk kesesi var boş değil dedi. Bebek onun içindedir dedi. İçin rahatlasın diye yazdım.
ay icimi cok rahatlattin cidden...cok tesekkur ederim..insallah ben de buraya guzel haberler yazabilirim.Zaman gecmiyor sanki

Kızlar kanım oldukça düşük çıktı ilaç falan verdi doktor.bugun eşim dut pekmezi almis, her gün bi kaşık yesek zararlı olmaz dimi?
Yok cnm olmaz kız kardeşi me Dr önermişti sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı şimdi bende aldım ama yiyemedim

Ha bide bizde keçiboynuzu pekmezi aldık eczaneden onuda soyluyim onnda tadı iğrenç tiksinirsin büyük ihtimal duta devam

6 hafta 4 günlük gebeyim. Kese ve yolk sac gorundu.Yarin sizce kalp atisi duyma ihtimalim var mi? Ya da fetüs gorunur mu? Bos gebelikten cok korkuyorum. Hic bulantım yok korkuyorum bu bi kriter mi acaba bebek olmasina?
6+4 ye kalp atışını duymuştuk biz sizin neden duyulmadı acaba?

Erkekler bazen mal gibi davranıyor ama sizinki gerçekten abartmış. Yarın kayınvalidenize gidin ve aileniz sizi almaya gelmeden oradan ayrılmayın, hatta fırsatınız olursa kalıcı hasar varsa darp raporu da alın, kayınvalidenize de anlatın herşeyi, bu adama şimdi ders vermezseniz her seferinde bir fazlasını yapacak, lütfen size daha fazla zarar vermesine izin vermeyin, güçlü durun bebeğiniz için kendinize acımayın değersiz miyiz falan diye, elbette değilsiniz ama eşiniz bunun bilincinde değil maalesef

yok 5+2 de duyulmadı. Yarin gidicem doktora iste 6+4 oluyor duyulur mu acaba diye merak ettim onu sordum insallah duyulur benim de
Duyulur canım benim yüreğini ferah tut, karından göremedi ve duyamadı gittiğimizde vajinal bakmıştı ben de çok endişelenmiştim kese yok mu kalbi neden duyamıyoruz falan diye, çok şükür allah nasip etti, sağ Salim kucaklamayı da nasip eder inşallah hepimize

amin insallah hepimize

Arkadaşlar ben akşamdan fitili yapıp yattığımda sabah eriyip beyaz beyaz çıkmış oluyor iç çamaşırıma...sizde de böyle oluyor mu? Yani bu fitil gereken yere ulaşıyor mu acaba?

Arkadaşlar ben akşamdan fitili yapıp yattığımda sabah eriyip beyaz beyaz çıkmış oluyor iç çamaşırıma...sizde de böyle oluyor mu? Yani bu fitil gereken yere ulaşıyor mu acaba?
Progesteron mu fitil dediğin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…