2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ben ağızdan almaya başladım o yüzden bilmiyorum. Bir farkı var ağızdan ya da vajinadan?
Zaten bulantı kusmalarım şiddetli oluyor diye mideme yan etkisini azaltmak için vajinal uygulayın dedi doktor

Arkadaşlar ben akşamdan fitili yapıp yattığımda sabah eriyip beyaz beyaz çıkmış oluyor iç çamaşırıma...sizde de böyle oluyor mu? Yani bu fitil gereken yere ulaşıyor mu acaba?
Canım benim de öyle oluyordu 2gundur olmuyor.iyice it ileri o zaman akmıyor.akinca boşa gitmiş gibi hissediyordum

umarım ailene gitmişsindir arkadaşlar haklı kesinlikle darp raporu al o kim oluyor ya 2 canlısın sen

Kesinlikle kabul edilemez...şiddete 0 (sıfır) tolerans...ailesiyle de ailenizle de konuşun tabi ki...yeri göğü inletin...zaten hassasız duygusalız...ben yan bakışa bile katlanamıyorum ne demek şiddet

Arkadaşlar ben akşamdan fitili yapıp yattığımda sabah eriyip beyaz beyaz çıkmış oluyor iç çamaşırıma...sizde de böyle oluyor mu? Yani bu fitil gereken yere ulaşıyor mu acaba?
Bende de oluyor canım.doktoruma sordum bir kısmının geri gelmesi normal ama ilerletebildiğin kadar ilerlet dedi.

Zaten bulantı kusmalarım şiddetli oluyor diye mideme yan etkisini azaltmak için vajinal uygulayın dedi doktor
Canım uzanarak yap öyle daha ileri gidiyor sonra da kalkma bir daha, öyle pek geri gelmiyor, lavaboda yapmaya çalıştım onların birazı hep geri geldi, sonra uzanarak denedim hiç Beyaz leke falan olmadı

Ya kizlar siz kahveyi cayi kesmissiniz de ben turk kahvesi gunde bi tane iciyorm cay bi iki bardak iciyorum. Ayy endiselendim simdi. Icmesem mi?

Bebişinin Kalp atışını duyan arkadaşlarım size bi sorum var. Doktorunuz hepinize bebeğin kalbinin dakikada kaç attığını söyledi mi? Bana söylemedi, o yüzden merak ettim.

Bebişinin Kalp atışını duyan arkadaşlarım size bi sorum var. Doktorunuz hepinize bebeğin kalbinin dakikada kaç attığını söyledi mi? Bana söylemedi, o yüzden merak ettim.
Ben sordum o da söyledi...160 civarı...diğerlerini sormadan söyledi ama boyunu haftasıyla uyumlu oluşunu vs

kızlar cok sükur bugun bebegin kalp atisini duyduk 6+4de. Dk da kac attigini söylemedi canim ama önceligimiz zaten kesenin dolu olmasi ve atısı duymaktı..pirinc tanesi kadar zaten kalp atisini yakalayabilmek zor. Ultrasyon kagidinda atıs grafigi ve rakamlar yaziyor ama bisi anlamadim.
buarada ben progestonu agızdan alıyorum.

Anlatıyor detaylı ama tabi hepsi aklına gelmeyebilir o anda...sormak lazım

Anlatıyor detaylı ama tabi hepsi aklına gelmeyebilir o anda...sormak lazım
Heyecandan her şeyi unutuyorum ultrason esnasında. Kaç kez attığı söylemedi, haftaya erken gel müdahale etmem gerekirse falan dedi. Acaba risk gördü söylemedi mi diyorum.

Gözün aydın canım duymuşssun : )

teyzoşlar 10. haftamız bugün doldu, boyumuz 3.38 cm olmuş resmen elleri bacakları vardı ah ben yicem bunu muhtesem. sanki burnu bile görünüyor, herseyimiz çok uyumlu haftası ile çok şükür. 2 hafta sonra 2li taramaya gideceğiz inş.

Masallah annesi Allah kucagina almayi da nasip etsin. Bu arada ayni hastaneye gidiyomusuz : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…