Zaten bulantı kusmalarım şiddetli oluyor diye mideme yan etkisini azaltmak için vajinal uygulayın dedi doktorBen ağızdan almaya başladım o yüzden bilmiyorum. Bir farkı var ağızdan ya da vajinadan?
Canım benim de öyle oluyordu 2gundur olmuyor.iyice it ileri o zaman akmıyor.akinca boşa gitmiş gibi hissediyordumArkadaşlar ben akşamdan fitili yapıp yattığımda sabah eriyip beyaz beyaz çıkmış oluyor iç çamaşırıma...sizde de böyle oluyor mu? Yani bu fitil gereken yere ulaşıyor mu acaba?
umarım ailene gitmişsindir arkadaşlar haklı kesinlikle darp raporu al o kim oluyor ya 2 canlısın senKızlar çok kötüyüm burası yeri mi bilmiyorum ama eşimle kavga ettik bana şiddette bulundu çok kötü haldeyim hemde hamile halimle ne yapacağımı bilemezsin durumdayım gözyaşlarımı durduramıyorum titriyorum
Kesinlikle kabul edilemez...şiddete 0 (sıfır) tolerans...ailesiyle de ailenizle de konuşun tabi ki...yeri göğü inletin...zaten hassasız duygusalız...ben yan bakışa bile katlanamıyorum ne demek şiddetKızlar çok kötüyüm burası yeri mi bilmiyorum ama eşimle kavga ettik bana şiddette bulundu çok kötü haldeyim hemde hamile halimle ne yapacağımı bilemezsin durumdayım gözyaşlarımı durduramıyorum titriyorum
Bende de oluyor canım.doktoruma sordum bir kısmının geri gelmesi normal ama ilerletebildiğin kadar ilerlet dedi.Arkadaşlar ben akşamdan fitili yapıp yattığımda sabah eriyip beyaz beyaz çıkmış oluyor iç çamaşırıma...sizde de böyle oluyor mu? Yani bu fitil gereken yere ulaşıyor mu acaba?
Canım uzanarak yap öyle daha ileri gidiyor sonra da kalkma bir daha, öyle pek geri gelmiyor, lavaboda yapmaya çalıştım onların birazı hep geri geldi, sonra uzanarak denedim hiç Beyaz leke falan olmadıZaten bulantı kusmalarım şiddetli oluyor diye mideme yan etkisini azaltmak için vajinal uygulayın dedi doktor
Ben sordum o da söyledi...160 civarı...diğerlerini sormadan söyledi ama boyunu haftasıyla uyumlu oluşunu vsBebişinin Kalp atışını duyan arkadaşlarım size bi sorum var. Doktorunuz hepinize bebeğin kalbinin dakikada kaç attığını söyledi mi? Bana söylemedi, o yüzden merak ettim.
kızlar cok sükur bugun bebegin kalp atisini duyduk 6+4de.Bebişinin Kalp atışını duyan arkadaşlarım size bi sorum var. Doktorunuz hepinize bebeğin kalbinin dakikada kaç attığını söyledi mi? Bana söylemedi, o yüzden merak ettim.
Anlatıyor detaylı ama tabi hepsi aklına gelmeyebilir o anda...sormak lazımBebişinin Kalp atışını duyan arkadaşlarım size bi sorum var. Doktorunuz hepinize bebeğin kalbinin dakikada kaç attığını söyledi mi? Bana söylemedi, o yüzden merak ettim.
Heyecandan her şeyi unutuyorum ultrason esnasında. Kaç kez attığı söylemedi, haftaya erken gel müdahale etmem gerekirse falan dedi. Acaba risk gördü söylemedi mi diyorum.Anlatıyor detaylı ama tabi hepsi aklına gelmeyebilir o anda...sormak lazım
Gözün aydın canım duymuşssun : )kızlar cok sükur bugun bebegin kalp atisini duyduk 6+4de.Dk da kac attigini söylemedi canim ama önceligimiz zaten kesenin dolu olmasi ve atısı duymaktı..pirinc tanesi kadar zaten kalp atisini yakalayabilmek zor. Ultrasyon kagidinda atıs grafigi ve rakamlar yaziyor ama bisi anlamadim.
buarada ben progestonu agızdan alıyorum.
Masallah annesiEki Görüntüle 2052814
teyzoşlar 10. haftamız bugün doldu, boyumuz 3.38 cm olmuş resmen elleri bacakları vardı ah ben yicem bunu muhtesem. sanki burnu bile görünüyor, herseyimiz çok uyumlu haftası ile çok şükür. 2 hafta sonra 2li taramaya gideceğiz inş.
Amin inş hepimizin.Yaa aynı şehirde miyiz? Siz İstanbul Anadolu hastanesi mi yoksa.Masallah annesiAllah kucagina almayi da nasip etsin. Bu arada ayni hastaneye gidiyomusuz : )
Anlatıyor detaylı ama tabi hepsi aklına gelmeyebilir o anda...sormak lazım
Masallah annesiAllah kucagina almayi da nasip etsin. Bu arada ayni hastaneye gidiyomusuz : )
Aaa aynı doktor bir de pek sevindim yaa belki de karşılaştık haberimiz yokBen de Çanakkaledeyim. Cem beye gidiorum.
Ben de. Karşılaşmadıysak da karşılaşırız mutlaka bir günAaa aynı doktor bir de pek sevindim yaa belki de karşılaştık haberimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?