Kuzum karıştırdın galiba benden hiç kan gelmedi çok şükür. Ama gelen arkafaşım oldu ilaçla korudular gebeliği. İnş sende sağlıkla alırsın kucağına meleğiniCanım senin Bikaç gün önce biraz kan mı gelmişti. Bugun de benim geliyo. Şuan koyu kahve. Off. Gecen ayda düştü. Bu ayda düşüyor sanırım. Senin devam ediyor değilmi gebelik
Teşekkür ederim canm. Evet baya belirgindi ve hemen de çıkıvermiştiHayırlı olsun canım. Çift çizgi çok mu belirgindi
Son regl tarihin ne cnm, hiç baktirdin mı daha önce muhtemelen 6 haftaya giriyorsun ve kalbini bile duyarsin.Kızlar ben kan verdim az önce sonuç 9041 çıktı bu nasıl bir değer anlamadım
Ben de öyleyim cnm her verisimde heyecandan çok fena oluyorum. Eşim bıraksa her gün kan veririmKizlaaarrrr yrn 2. Kan testini yaptırcam.. yaptırabilirsem progesteron ve folik asit gibi değerlere de baktırayım diom.. ama ben kan değerim düzgün katlanacak mı acaba die heyecandan kalp krizi geçircem
Son regl tarihim 28 temmuz canım daha önce kanda baktırmadım evde test yapmıştım şimdide acilde kan verdimSon regl tarihin ne cnm, hiç baktirdin mı daha önce muhtemelen 6 haftaya giriyorsun ve kalbini bile duyarsin.
canım merhaba o bendim benim bir kac gun önce lekelenmem olmustu. önce pembe sonra kahve geldi. yerleşme kanamasıymıs. içini ferah tutmaya calıs. renk kırmızı olmadıgı muddetce sorun yok. lekelenmen cok mu? benim cok azdı. bi günlük pedi doldurmaz. büyük ihtimal senınde yerlesme cunku kahverengı dıyorsun. merak ettim seni gittin mi doktora?Canım senin Bikaç gün önce biraz kan mı gelmişti. Bugun de benim geliyo. Şuan koyu kahve. Off. Gecen ayda düştü. Bu ayda düşüyor sanırım. Senin devam ediyor değilmi gebelik
Benim 29 temmuz, reglinin 16.Günü catladi yunurtam. Tatlım kaç günde bir regl oluyorsun mesela 26 günde ise yumurtan erken çatlamıstir bu yüzden yüksektir değerin.Son regl tarihim 28 temmuz canım daha önce kanda baktırmadım evde test yapmıştım şimdide acilde kan verdim
28-29 günde oluyordum canımBenim 29 temmuz, reglinin 16.Günü catladi yunurtam. Tatlım kaç günde bir regl oluyorsun mesela 26 günde ise yumurtan erken çatlamıstir bu yüzden yüksektir değerin.
Benim değerim 3 kattan fazla artıyor cnm iki günde bir dün 1311 di ve bugün 2200lerde olabilir baktirmadim, haftaya doktor bakana kadar kan baktirmicam artık28-29 günde oluyordum canım
Ay canım olumsuz bişey çıkmasından korkuyorum blr kızım var allah bağışlarsa ikiz masıl olur bilemedim şimdi tabi herşeyin hayırlısıBenim değerim 3 kattan fazla artıyor cnm iki günde bir dün 1311 di ve bugün 2200lerde olabilir baktirmadim, haftaya doktor bakana kadar kan baktirmicam artıkbana kalsa baktiririm ama doktorum ve eşim rahat ol diyor. Yani benimki de bir kaç gün sonra senin değerlere gelebilir çok uçuk değil değerin belki ikizdir :)
Kafana takma cnm bence aşırı yüksek değil rahme ne zaman tutundu doktor bile bilemez, tutunduğu andan itibaren katlanarak Beya HCG salgılanıyor bebisten çok yüksek değerlere çıkıyor sonra azalarak artıyor, imkanın varsa bir kese baktır ama tatil işte nasıl yaparsın bilmiyorum. Kalbini bile duyabilirsiniz bu değerle inş.Ay canım olumsuz bişey çıkmasından korkuyorum blr kızım var allah bağışlarsa ikiz masıl olur bilemedim şimdi tabi herşeyin hayırlısı
inşallah hamilesindir. yerleşme kanaması olabilir. yarın tekrar test yapsana veya direkt acilde kan ver daha kesin sonuç olurMrb, benimde bat'ım 27 ağustostu ancak hala adet olmadım, bu sbh idrar testi yaptım ancak negatif çıktı. Hala da adet olacak gibi hissetmiyorum. Dün sadece arada çok az açık pembe akıntım oldu. Beklemedeyim, ne yapsam bilmiyorum.
Cnm nasıl duruyorsun Maşallah, acilden kan verebilirsin aslında bayram hediyeniz olur ne güzel.Kızlar henüz kan vermedim ama ben de hamileyim yüksek ihtimalle Mayıs annelerine katılırım umarım. İdrar testim pozitif ve ilk defa reglim 4 gün gecikti, normalde aşırı düzenlidir. Kasıklarımda aşırı batma ve mide bulantısı var. Bayramdan sonra kan vericem bakalım.
hayırlı olsun canım. allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar henüz kan vermedim ama ben de hamileyim yüksek ihtimalle Mayıs annelerine katılırım umarım. İdrar testim pozitif ve ilk defa reglim 4 gün gecikti, normalde aşırı düzenlidir. Kasıklarımda aşırı batma ve mide bulantısı var. Bayramdan sonra kan vericem bakalım.
Kan vermen lazım cnm en doğru sonuç Ka da çıkar için de rahatlar.Kızlar henüz kan vermedim ama ben de hamileyim yüksek ihtimalle Mayıs annelerine katılırım umarım. İdrar testim pozitif ve ilk defa reglim 4 gün gecikti, normalde aşırı düzenlidir. Kasıklarımda aşırı batma ve mide bulantısı var. Bayramdan sonra kan vericem bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?