- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
Bayramın ikinci günü tekrar kan vercem bayramdan sonrayada randevu aldım dra gitcem inşallah.Allah hiçbirimizi korktuklarımızla karşılaştırmasınKafana takma cnm bence aşırı yüksek değil rahme ne zaman tutundu doktor bile bilemez, tutunduğu andan itibaren katlanarak Beya HCG salgılanıyor bebisten çok yüksek değerlere çıkıyor sonra azalarak artıyor, imkanın varsa bir kese baktır ama tatil işte nasıl yaparsın bilmiyorum. Kalbini bile duyabilirsiniz bu değerle inş.
Amin cnm amin bizim anneliğimiz başladı işte bebisler için korkuyoruz artık ölene kadar da onlar için endiselenicez :)Bayramın ikinci günü tekrar kan vercem bayramdan sonrayada randevu aldım dra gitcem inşallah.Allah hiçbirimizi korktuklarımızla karşılaştırmasın
Aynen öyle canları sağolsun ömürleri uzun olsunAmin cnm amin bizim anneliğimiz başladı işte bebisler için korkuyoruz artık ölene kadar da onlar için endiselenicez :)
inşallah hamilesindir. yerleşme kanaması olabilir. yarın tekrar test yapsana veya direkt acilde kan ver daha kesin sonuç olur
Önce kana geçer sonra idrara cnm, benim kanda 125 çıkmıştı idrarda çıktığında. Çok koyu değildi ikinci çizgi ama silikten de belirgindi. Yani kanda varsa geçer idrara ki benim erken gebelik testi değildi normal testti.İdrar testinde negatif çıktığı için, kan tahlilinde pozitif olacak kadar yeterli bir değer çıkmayabilir diye düşündüm. Acaba değer daha yeterince yükselmemiş olabilir mi?
yok önce kanda cıkar zaten kandan idrara gecer. yani idrarda cıkacak kadar yeterli olmasa bile kanda yeterli olabilerrrİdrar testinde negatif çıktığı için, kan tahlilinde pozitif olacak kadar yeterli bir değer çıkmayabilir diye düşündüm. Acaba değer daha yeterince yükselmemiş olabilir mi?
Gittim canım 86 cıktı. Bakalım ili gün sonra tekrar gidilecekcanım merhaba o bendim benim bir kac gun önce lekelenmem olmustu. önce pembe sonra kahve geldi. yerleşme kanamasıymıs. içini ferah tutmaya calıs. renk kırmızı olmadıgı muddetce sorun yok. lekelenmen cok mu? benim cok azdı. bi günlük pedi doldurmaz. büyük ihtimal senınde yerlesme cunku kahverengı dıyorsun. merak ettim seni gittin mi doktora?
Kaçıncı gündü canım 125 cıktıgındaÖnce kana geçer sonra idrara cnm, benim kanda 125 çıkmıştı idrarda çıktığında. Çok koyu değildi ikinci çizgi ama silikten de belirgindi. Yani kanda varsa geçer idrara ki benim erken gebelik testi değildi normal testti.
28. Gündü cnm reglime iki gün vardı, 30 günde olacaktım hesaplara göre. İşte dört gün sonra da 1311 çıktı.Kaçıncı gündü canım 125 cıktıgında
Kırmızı ve yoğun bir kanama ise hiç durma acile git cnm birşey kaybetmezsin, ilaç verirler belki progesteron düşüktür bilemezsin işte ne olduğunu sen git kadın doğum acile.Bende de dün fln kasığımda hafif ağrılar ve çok açık pembe akıntı vardı, yerleşme olabilir diye düşünüyordum, bgn ağrılar ve akıntı kesilince umudum arttı. Ancak şimde de pembeliklerin renginin biraz daha kırmızılaşarak tekrar geldiğini fark ettim. Çok canım sıkıldı. Hala yerleşme kanaması olabilir mi?
Gayet iyi cnm.Gunaydin canlar. Adetten sonra 25.gun 40 27.gün 105 31.gün 713 bu değerler nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?