2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bayramın ikinci günü tekrar kan vercem bayramdan sonrayada randevu aldım dra gitcem inşallah.Allah hiçbirimizi korktuklarımızla karşılaştırmasın

Bayramın ikinci günü tekrar kan vercem bayramdan sonrayada randevu aldım dra gitcem inşallah.Allah hiçbirimizi korktuklarımızla karşılaştırmasın
Amin cnm amin bizim anneliğimiz başladı işte bebisler için korkuyoruz artık ölene kadar da onlar için endiselenicez :)

inşallah hamilesindir. yerleşme kanaması olabilir. yarın tekrar test yapsana veya direkt acilde kan ver daha kesin sonuç olur

İdrar testinde negatif çıktığı için, kan tahlilinde pozitif olacak kadar yeterli bir değer çıkmayabilir diye düşündüm. Acaba değer daha yeterince yükselmemiş olabilir mi?

İdrar testinde negatif çıktığı için, kan tahlilinde pozitif olacak kadar yeterli bir değer çıkmayabilir diye düşündüm. Acaba değer daha yeterince yükselmemiş olabilir mi?
Önce kana geçer sonra idrara cnm, benim kanda 125 çıkmıştı idrarda çıktığında. Çok koyu değildi ikinci çizgi ama silikten de belirgindi. Yani kanda varsa geçer idrara ki benim erken gebelik testi değildi normal testti.

yok önce kanda cıkar zaten kandan idrara gecer. yani idrarda cıkacak kadar yeterli olmasa bile kanda yeterli olabilerrr

Gittim canım 86 cıktı. Bakalım ili gün sonra tekrar gidilecek

Kaçıncı gündü canım 125 cıktıgında

Bende de dün fln kasığımda hafif ağrılar ve çok açık pembe akıntı vardı, yerleşme olabilir diye düşünüyordum, bgn ağrılar ve akıntı kesilince umudum arttı. Ancak şimde de pembeliklerin renginin biraz daha kırmızılaşarak tekrar geldiğini fark ettim. Çok canım sıkıldı. Hala yerleşme kanaması olabilir mi?

Kızlar ben daha şimdiden kendimi şiş hissediyorum..buara çok uyudum belki ondan ama hantal ve şiş şişim sizde durumlar nasıl

Kırmızı ve yoğun bir kanama ise hiç durma acile git cnm birşey kaybetmezsin, ilaç verirler belki progesteron düşüktür bilemezsin işte ne olduğunu sen git kadın doğum acile.

Ha burda unutmadan arkadaşlar ankarada olsniniz varsa dr tavsiye edebilirmisiniz çok karar siz kaldim

Kizlaaarrr 29 ağustosta 421 olan betam bugün 31 ağustosta 929,4 çıktı . Aynı yerde benzer saatte verdim kanı. Progesteronum 18, 85 ve folik asit 10, 91. Bugün belim ağrıyor yaaa.. nasıl sizce değerler?

Kızlar merhaba.kısmetse ben de mayıs annesi olacağım.sat 31 temmuz.beta hcg 28 Ağustos'ta 588 çıktı 2 gün sonra 2060.biraz fazla yükseldi gibi sanki.heyecanla bayram sonrasını bekliyorum.hepinize hayırlı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…