2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

KIZLAR merhaba
bnde 23 günde yaptgmda 131 di 27.gunde yaptgmda 681dı normalmı szce

ıns normaldır yanı doktorum deger gusel dedı su bayram grdı zaten pekı suan neler hssedıyrsn canım mıdem bulantın veya agrıların oluyormu bnm arada bı kasıklarm bazende karnm agrıyor
Bendede aynı canım arada kasık ağrım ve karın ağrısı oluyor mide bulantım yok henüz arada aşırı turşu ekşi isteğim oluyor

ayy canm aynen bnm canmda hc tatlı cekmıyor beslenmene nasıl dıkkat edıyrmusun kuzum ısmım kubra buarada hayırlı olsun
Memnun oldum kübracım bende pınar.canım folik asit içiyorum kuruyemişlere başladım meyveyiyorum şimdilik böyle normaldede tuz tüketmem ben yoğurdumu kendim mayalarım çayı çok açık içmeye başladım

Kizlaaarrr 29 ağustosta 421 olan betam bugün 31 ağustosta 929,4 çıktı . Aynı yerde benzer saatte verdim kanı. Progesteronum 18, 85 ve folik asit 10, 91. Bugün belim ağrıyor yaaa.. nasıl sizce değerler?
İyi cnm iki kattan fazla artmış değerin, ama progesteronu bilmiyorum onu doktoruna sor.

Benimde öyle oldu üç kattan fazla arttı iki günde inş iyi tutundukları içindir bebişlerimizin.ah bir gelse haftaya gitsek de görsek bebisleri keşke.bigun kan versem kaç çıkardı acaba diyip duruyorum.

aaa cok gusel memnun oldm pınarcım:)
benm ılk hamılelık tecrubesızm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…