- 26 Kasım 2010
- 393
- 7
- 96
Guzel canim darisi basimiza hayirli olsun :)Kizlaaarrr 29 ağustosta 421 olan betam bugün 31 ağustosta 929,4 çıktı . Aynı yerde benzer saatte verdim kanı. Progesteronum 18, 85 ve folik asit 10, 91. Bugün belim ağrıyor yaaa.. nasıl sizce değerler?
Benimde 26.gunde 30 cikti ya tekrarlamadim bende deger dusuk geldi bana ama hayirlisi bakalimbenim 24.günde 40 çıktı bi daha da test yaptırmadım ama
düşük değil dedi doktor bana haftasına göre normal dedi 3haftalıktı öğrendiğimdeBenimde 26.gunde 30 cikti ya tekrarlamadim bende deger dusuk geldi bana ama hayirlisi bakalim
Teşekkür ederimGuzel canim darisi basimiza hayirli olsun :)
Testi tekrarlasan için rahatlar canımbenim 24.günde 40 çıktı bi daha da test yaptırmadım ama
Çoğuldur belkiYa kızlar hep değerler 1000lerde 2000lerde benimki dün 9000di bu nasıl iş anlamadım ben
Bilmiyorumki canım ya korkuyorum walla canım sıkkınÇoğuldur belki
Normal sanırım canım ben bu bhcg olayını anlayamadım henüzKIZLAR merhaba
bnde 23 günde yaptgmda 131 di 27.gunde yaptgmda 681dı normalmı szce
ıns normaldır yanı doktorum deger gusel dedı su bayram grdı zaten pekı suan neler hssedıyrsn canım mıdem bulantın veya agrıların oluyormu bnm arada bı kasıklarm bazende karnm agrıyorNormal sanırım canım ben bu bhcg olayını anlayamadım henüz
Bendede aynı canım arada kasık ağrım ve karın ağrısı oluyor mide bulantım yok henüz arada aşırı turşu ekşi isteğim oluyorıns normaldır yanı doktorum deger gusel dedı su bayram grdı zaten pekı suan neler hssedıyrsn canım mıdem bulantın veya agrıların oluyormu bnm arada bı kasıklarm bazende karnm agrıyor
aynı ben turşu isteği,kasık karın ağrısı bulantı yokBendede aynı canım arada kasık ağrım ve karın ağrısı oluyor mide bulantım yok henüz arada aşırı turşu ekşi isteğim oluyor
Canım ben kızımdada geceyarısı kalkıp limon yemiştim tatlı şeyler hiç cazip gelmiyorduaynı ben turşu isteği,kasık karın ağrısı bulantı yok
ayy canm aynen bnm canmda hc tatlı cekmıyor beslenmene nasıl dıkkat edıyrmusun kuzum ısmım kubra buarada hayırlı olsunBendede aynı canım arada kasık ağrım ve karın ağrısı oluyor mide bulantım yok henüz arada aşırı turşu ekşi isteğim oluyor
Memnun oldum kübracım bende pınar.canım folik asit içiyorum kuruyemişlere başladım meyveyiyorum şimdilik böyle normaldede tuz tüketmem ben yoğurdumu kendim mayalarım çayı çok açık içmeye başladımayy canm aynen bnm canmda hc tatlı cekmıyor beslenmene nasıl dıkkat edıyrmusun kuzum ısmım kubra buarada hayırlı olsun
İyi cnm iki kattan fazla artmış değerin, ama progesteronu bilmiyorum onu doktoruna sor.Kizlaaarrr 29 ağustosta 421 olan betam bugün 31 ağustosta 929,4 çıktı . Aynı yerde benzer saatte verdim kanı. Progesteronum 18, 85 ve folik asit 10, 91. Bugün belim ağrıyor yaaa.. nasıl sizce değerler?
Benimde öyle oldu üç kattan fazla arttı iki günde inş iyi tutundukları içindir bebişlerimizin.ah bir gelse haftaya gitsek de görsek bebisleri keşke.bigun kan versem kaç çıkardı acaba diyip duruyorum.Kızlar merhaba.kısmetse ben de mayıs annesi olacağım.sat 31 temmuz.beta hcg 28 Ağustos'ta 588 çıktı 2 gün sonra 2060.biraz fazla yükseldi gibi sanki.heyecanla bayram sonrasını bekliyorum.hepinize hayırlı olsun bu arada
aaa cok gusel memnun oldm pınarcım:)Memnun oldum kübracım bende pınar.canım folik asit içiyorum kuruyemişlere başladım meyveyiyorum şimdilik böyle normaldede tuz tüketmem ben yoğurdumu kendim mayalarım çayı çok açık içmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?