2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Benimde öyle oldu üç kattan fazla arttı iki günde inş iyi tutundukları içindir bebişlerimizin.ah bir gelse haftaya gitsek de görsek bebisleri keşke.bigun kan versem kaç çıkardı acaba diyip duruyorum.
İnşallah öyledir canım.Doktorla telefonda konuştum çoğul gebeliklerde de fazla yükselebilir ama muayene etmeden bişey diyemeyiz dedi.Ben dayanamayıp yine kan vereceğim sanırım meraktan ölüyorum.

İnşallah öyledir canım.Doktorla telefonda konuştum çoğul gebeliklerde de fazla yükselebilir ama muayene etmeden bişey diyemeyiz dedi.Ben dayanamayıp yine kan vereceğim sanırım meraktan ölüyorum.
yaa altı gün oldu öğreneli ve ben tam 3 kez verdim artık ne doktorum yapar ne de eşim :) eşim beni de korkutuyorsun yapma böyle haftaya gidip göreceğiz diyor ama içinde taşıyan benim ve henüz hissetmediğim için o kan testleri bebişten haber gibi geliyor bana.. nasıl bir mucizedir bu çok şükür Allah nasip etti bizlere de, herkese nasip etsin inş. ben hala inanamıyorum :) ikiz bebiş zordur ama hep gönlümde olan ikiz bebiş aslında hayırlısı olsun inş.

Ben de inanamıyorum hala çok büyük bir mutluluk :) Ama daha göremedik ya sevinmeye de korkuyorum bir taraftan. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.

Güzel canım değerlerin. Adet kaç güne bir oluyordun ki 25.gün yazmışın
Canım ben normalde 28 günde bir oluyorum.ama bazen degisiyor işte. Bu arada biseyi sözde farkettinizmi adet günümüz yaklaştıkça bhcg daha fazla yükseliyor gibi geldi bana.bu arada modem bulanıyor.kasiklarimda agriyor

Evet cnm benim adet günümde üç kat birden arttı, bugün sabahtan beri burnum tıkalı ve baş ağrısı var. Bir de ben geceleri uyuyamıyorum kızlar sürekli uyanıyorum bir saga dönüyorum bir sola.. sabahta yedi buçukta uyanıyorum üç gündür gündüz de uyumuyorum. Göğüslerdeki acı hiç kalmadı, bulantı var ama doyunca oluyor benim mide hep hassastı zaten. Valla et süt yumurta sebze kuruyemiş balık bile yiyorum. Az ve sık çünkü İnsülin direnci varmış ben de bebişe zararı olmaz sen acikinca sinirli olursun dedi doktor. Kilo verememem ondanmış meğerse, boyumdan üç kilo fazlalığım var çok kilo almadan ilerlemek lazım yürüyüşe başladım inş guzel geçer herşey

Canım bende 163 boy 66 kilo daha şimdiden karnım kocaman.ama benim ikinci gebeligim.ilkide sezeryandi
Veya lerin kalmıştı.benim göğüsler agriyo hemde biraz daha artti

Bende rahat uyuyamıyorum sola yatsam kasığım çekiyor gibi sağa yatsam göbeğim çekiyor gibi sırt üstü yatsam belim ağrıyor bugün 1 saat civarı arabayla yol gittim eve zor attım kendimi sol kasık sol bel ağrısından ağladım hatta

Aaa onu ilk gün yaşamıştım şimdi bolca dinleniyorum sıkıntım yok, temizlik bile yapmadım valla dikkat et kendine.bugun iki saat kadar mağaza falan gezdim belim ağrıdı oturdum aralarda dinlendim, aslında çok erken bunlar için pskilojik mı acaba?

Psikolojik olamayacak kadar net ağrı çekiyorum. Canım vücudumuzda ciddi değişiklik oluyor.. adet olmadık.. Şimdiden göbek de önden gidiyor baya gergin..bayram nedeniyle daha çok arabaya bineceğim ve düğün de var yakın akrabanın.. o da uzakta 1 saat yol.. Eşimle anlaşıp eve kapanamadık.. beni evde iyi görünce gezeriz yaaa oldu.. puuuuffffffff

Kizlaaarrr iyi bayramlarrrr bi dahaki bayramlara ailelerimizin genişlemiş olmasını dilerim

Merhaba. Öncelikle herkese hayırlı bayramlar. Hanımlar 5 haftalık hamileyim ve boğazımla başım dertte. Boğazım sürekli gıcık yapar gibi oldu gece boyu öksürdüm sonra gece 4 te uyandım uyanış o uyanış. Boğazımda sanki açık yara varmış gibi yutkunurken sızlıyo acıyo felaket derecede. Devlet hastanesine gittim bana augmentin parol ve ANDOREX SPREY verdiler. İlaç kullanmayı düşünmüyorum çünkü hiçbir şeyin yok diyerek bu ilaçları verdiler. Sadece spreyi kullanmak istedim fakat prospektüsünde hamilelikte kullanmayınız yazıyor. Daha önce kullanan var mıdır ben internette pek birşey bulamadım bu spreyle alakalı.

Ben yine düşük yaptım kızlar. Az önce aldım sonucu. 89idi 30olmuş.bu topikten ben kaçar. Allahım inşallah 2018haziran annesi olmayı nasip eder bana da dua edin. 2.düşüğüm.2.umut yıkıntım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…