2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Maşallah size vallane güzel anı olmus videoya alsaydınız bol bol seyrederdiniz

Evet canım ya üst tarafa bi lastik koydular diye 3 katı fiyat.daha ben hiç emzirme detaylı bisey almadım

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah istediğiniz gibi olsun herşey. Eşinde yanında olabilsin.

Ailem kesinlikle çok güzel destek olur eminim ama bende eşimin yanımda hep hayal etmiştim normalde bu zamanda vermeyecekti doktorasını ama zorunda kaldı bizde aile olurken yanımda olsun istiyorum bi gece iş için bi yere gidiyor uyuyamıyorum mesleğinden dolayı uzun dönem yapacak ne yapıcam hiç bilmiyorum

Maşallah size vallane güzel anı olmus videoya alsaydınız bol bol seyrederdiniz
Aldık aldık cnm eşime dedim bak sakın unutma al diye en güzel zamanlarımızda çekmiş olduk, doktor 16 haftalık olduğunda böyle her yerini göremeyiz parça parça görürüz dedi. ben doktora her hafta gelsem olur mu dedim o da iyiymiş ama yok olmaz dedi ama özlüyorum ben yaa 14. hafta cinsiyet için gelebilirsiniz dedi kendisi gördü zaten bak burada ama çok küçük yanıltır sonra dedi ay çok meraktayım ben.

ahh yha kıyamam canım allah büyüktür vardır bi hayırı öne çekilmesininde inş yanından ayrılmayacağı bol günleriniz olur olsun zaman dediğin su gibi tez vakitte inş birlikte olursunuz

Evet canım ya üst tarafa bi lastik koydular diye 3 katı fiyat.daha ben hiç emzirme detaylı bisey almadım
Doğumdan sonra ilk etapta yine karnımız büyük olcak normal atlet giyemeyiz heralde hamile atletlerinde emzirme detaylı olanlar bana pratik gibi geldi

Evet devlet karşılamıyor 3'ten fazlasını ama para verip girebiliyorlar öyle zararlı diye değil çok pahalı diye. bence en az ayda bir görülmeli, ses dalgaları ile görüntü alınıyor şimdiki girdiğimiz ultrasonlarda diye biliyorum. ben her hafta gelsem bile dedim doktora ama yemedi

Doğumdan sonra ilk etapta yine karnımız büyük olcak normal atlet giyemeyiz heralde hamile atletlerinde emzirme detaylı olanlar bana pratik gibi geldi
Evet evet zaten 4 haftaya kadar normal atletler sütyenler olmayacak gibi, o zaman da emzirme detaylı birşeyler alırım diye düşündüm.Allahim o koca karnimiz nasıl eriyecek daha sonra

Oyyyyy içim kıpır kıpır oldu ben nasıl dayancam persembeye kadaaaaaarrrrr yesin onu teyzesi ya sıpaaa Allah'ım maşallah maşallah maşallah

Canimm canını sıkma inşallah bulunduğun şehirde olur.ama olmasa da doğum zamanı izin veriyorlar doğum izni gelir yanina.ücünüz de sağlıklı olun da önemli olan o,Allah tez zamanda kavuştursun inşallah hiç üzülme.benim eşim de doguma yakın doktora için her hafta farklı bi şehirde olacak bi kaç gün hep yalnız kalıcam, insallah o yokken doğurmam.hep yanımızda olsunlar olamazlarsa da sağlıklı olsunlar yeter.Allah yardimciniz olur sen merak etme

izin alabilir mi bilmiyordum olay çok yeni araştıramadık daha çok sağol içim rahatladı evet iyi olalım yeter ama işte hormonlardan mı ne ağlamamak için zor tutuyorum kendimi mubarek hiç gitmeyecek gibi geliyordu kendime telkin yapmaya çalışıyorum doğum mayısta annemin yanında rahat olurum çıkar yürüyüş yaparım hava alırım diyorum sonra diyorum en güzel zamanlarında yanında olamayacak bebeğimizin inş en azından yakın bi şehirde olur kafam çok karışık

Allah yadımcın olsun seninde ailen ile aynı şehirdemisiniz annen falan gellir yanına yalnız kalmazsın

Kızlar bende kontrol den geldim şimdi cinsiyet için çok erken dedi yorum yapamam dedi ama çok sağlıklymis bebiş teyzeleri üç gün önden gidiyo maşallah öbür aya artık öğreniriz bende Boran önce birşeyler almak istiyorum ogrensem bi

Allah yardımcın olsun inşallah aynı şehirde olur bide hamile hamile bu stresi yaşamazsın...

Maşallah Süphan Allah nasıl büyümüş cidden haftaya bizimkiler de böyle mi olucak şimdi çok heycandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…