Maşallah size vallane güzel anı olmus videoya alsaydınız bol bol seyrederdinizTeyzeleri biz resmen insan olmuşuz hiç ama hiç durmadı doktorumuz işiniz var diyor bir görseniz hallerini elini emiyor hıçkırıyor takla bile attı kahkaha dolu oda poposunu bile gösterdi kuzum. doktorumuz burası cinsel organı ama ben iki hafta sonra söylicem yanıltıyor çünkü erken daha dedi. Önce doktorum ultrasonda beş dakika baktı sonra radyoloji uzmanına gönderdi oda beş dakika ölçtü herşeyini ama bana göstermedi orada sonra kan verdik 10 gün sonra çıkacak, ense kalınlığımız günüyle uyumlu inş hiç bir sorunumuz çıkmaz. ay ben ağlıcam yaa kocaman oluyor gün geçtikçe resmen bizi gördü zıplamaya başladı eşim bile şimdi anladım diyor. Rabbim herkese nasip etsin inş. Koca kafalım koca göbişlim benim. Burada radyoloji uzmanı vermişti ben sevmedim adamı hiç konuşmadı bile çok sertti bebiş de asmış sanki yüzünüEki Görüntüle 2057614 Eki Görüntüle 2057615 Eki Görüntüle 2057610
Evet canım ya üst tarafa bi lastik koydular diye 3 katı fiyat.daha ben hiç emzirme detaylı bisey almadımBende bakınıyorum ama istediğim gibi bişey bulamıyorum. Pantolonlar çok tipsiz bide fiyatlar saçma sapan. Basic beyaz tişört arıyorm bisiklet yaka bulamadım. İnternetten bakıcaz mecbur bide ne alıca bilemedim valla atletleri emzirme detaylı mı almak lazım
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah istediğiniz gibi olsun herşey. Eşinde yanında olabilsin.
ayy allahım inş eşini ayırmasın yanından yha onlar olmasa çok zor yha ne bilim ben annemden cok kocamı istiyorum yanımda sizin için nasıl hayırlıysa öyle olsun inş sıkma canını vardır her şerde bir hayır belki bebeiş değiştirir bi çok şeyi :)
Aldık aldık cnm eşime dedim bak sakın unutma al diye en güzel zamanlarımızda çekmiş olduk, doktor 16 haftalık olduğunda böyle her yerini göremeyiz parça parça görürüz dedi. ben doktora her hafta gelsem olur mu dedim o da iyiymiş ama yok olmaz dediMaşallah size vallane güzel anı olmus videoya alsaydınız bol bol seyrederdiniz
Ailem kesinlikle çok güzel destek olur eminim ama bende eşimin yanımda hep hayal etmiştim normalde bu zamanda vermeyecekti doktorasını ama zorunda kaldı bizde aile olurken yanımda olsun istiyorum bi gece iş için bi yere gidiyor uyuyamıyorum mesleğinden dolayı uzun dönem yapacak ne yapıcam hiç bilmiyorum
Doğumdan sonra ilk etapta yine karnımız büyük olcak normal atlet giyemeyiz heralde hamile atletlerinde emzirme detaylı olanlar bana pratik gibi geldiEvet canım ya üst tarafa bi lastik koydular diye 3 katı fiyat.daha ben hiç emzirme detaylı bisey almadım
Evet devlet karşılamıyor 3'ten fazlasını ama para verip girebiliyorlar öyle zararlı diye değil çok pahalı diye. bence en az ayda bir görülmeli, ses dalgaları ile görüntü alınıyor şimdiki girdiğimiz ultrasonlarda diye biliyorum. ben her hafta gelsem bile dedim doktora ama yemediAvrupa'da tüm hamilelik boyunca 3-4kez ultrasyona giriyormussun. Oyle her muayenede ultrasyona sokmuyorlarmis diye okudum. Aslinda her ultrasyonra radyasyon aliyoruz ozellikle ulstrasyon icin karnimiza direk yolladiklari ısınlarda var...ama tabi hepimiz meraktan ölüyoruz eskiden nasil 9 ay gormeden duruyorlarmis cinsiyeti bile bilmeden..saygı duyulası
amin inş canım çok sağolahh yha kıyamam canım allah büyüktür vardır bi hayırı öne çekilmesininde inş yanından ayrılmayacağı bol günleriniz olur olsun zaman dediğin su gibi tez vakitte inş birlikte olursunuz
Evet evet zaten 4 haftaya kadar normal atletler sütyenler olmayacak gibi, o zaman da emzirme detaylı birşeyler alırım diye düşündüm.Allahim o koca karnimiz nasıl eriyecek daha sonraDoğumdan sonra ilk etapta yine karnımız büyük olcak normal atlet giyemeyiz heralde hamile atletlerinde emzirme detaylı olanlar bana pratik gibi geldi
Oyyyyy içim kıpır kıpır oldu ben nasıl dayancam persembeye kadaaaaaarrrrr yesin onu teyzesi ya sıpaaa Allah'ım maşallah maşallah maşallahTeyzeleri biz resmen insan olmuşuz hiç ama hiç durmadı doktorumuz işiniz var diyor bir görseniz hallerini elini emiyor hıçkırıyor takla bile attı kahkaha dolu oda poposunu bile gösterdi kuzum. doktorumuz burası cinsel organı ama ben iki hafta sonra söylicem yanıltıyor çünkü erken daha dedi. Önce doktorum ultrasonda beş dakika baktı sonra radyoloji uzmanına gönderdi oda beş dakika ölçtü herşeyini ama bana göstermedi orada sonra kan verdik 10 gün sonra çıkacak, ense kalınlığımız günüyle uyumlu inş hiç bir sorunumuz çıkmaz. ay ben ağlıcam yaa kocaman oluyor gün geçtikçe resmen bizi gördü zıplamaya başladı eşim bile şimdi anladım diyor. Rabbim herkese nasip etsin inş. Koca kafalım koca göbişlim benim. Burada radyoloji uzmanı vermişti ben sevmedim adamı hiç konuşmadı bile çok sertti bebiş de asmış sanki yüzünüEki Görüntüle 2057614 Eki Görüntüle 2057615 Eki Görüntüle 2057610
Canimm canını sıkma inşallah bulunduğun şehirde olur.ama olmasa da doğum zamanı izin veriyorlar doğum izni gelir yanina.ücünüz de sağlıklı olun da önemli olan o,Allah tez zamanda kavuştursun inşallah hiç üzülme.benim eşim de doguma yakın doktora için her hafta farklı bi şehirde olacak bi kaç gün hep yalnız kalıcam, insallah o yokken doğurmam.hep yanımızda olsunlar olamazlarsa da sağlıklı olsunlar yeter.Allah yardimciniz olur sen merak etmeMerhaba kızlar aslında canım çok sıkkın bi kaç gündür o yüzden yokttum buralarda ne yapıcam bilemiyorum eşimin doktorası bitti ve şubatta sanırım askere gidecek ailelerimiz farklı şehirlerde ne yapıcam hiç bilmiyorum şubatta 6 aylık falan olucam nasipse 2 aya yakın eşim yokken çalışmam lazım sonrasında hadi annemlerin yanına gittim doğumda olucaak mı yanımda çok üzülüyorum ne olur dua edin bana da yaşadığımız şehirde olma ihtimali var öyle olsun ve düzenimiz bozulmasın
izin alabilir mi bilmiyordum olay çok yeni araştıramadık daha çok sağol içim rahatladı evet iyi olalım yeter ama işte hormonlardan mı ne ağlamamak için zor tutuyorum kendimi mubarek hiç gitmeyecek gibi geliyordu kendime telkin yapmaya çalışıyorum doğum mayısta annemin yanında rahat olurum çıkar yürüyüş yaparım hava alırım diyorum sonra diyorum en güzel zamanlarında yanında olamayacak bebeğimizin inş en azından yakın bi şehirde olur kafam çok karışıkCanimm canını sıkma inşallah bulunduğun şehirde olur.ama olmasa da doğum zamanı izin veriyorlar doğum izni gelir yanina.ücünüz de sağlıklı olun da önemli olan o,Allah tez zamanda kavuştursun inşallah hiç üzülme.benim eşim de doguma yakın doktora için her hafta farklı bi şehirde olacak bi kaç gün hep yalnız kalıcam, insallah o yokken doğurmam.hep yanımızda olsunlar olamazlarsa da sağlıklı olsunlar yeter.Allah yardimciniz olur sen merak etme
valla benim göbiş aldı başını gidiyor geçen hafta paylaşmıştım burda erken çıktı neden bilmem ama pek keyifli :)Kizlar karniniz belirgin hale geldi mi cikti mi gobusler bana hani nerde senin bebegin diyorlar
Ne guzel benim azcik cikiyo dar elbiseler giyince anlasiliyor anca bir an once kocaman olsun istiyorum :)valla benim göbiş aldı başını gidiyor geçen hafta paylaşmıştım burda erken çıktı neden bilmem ama pek keyifli :)
Allah yardımcın olsun inşallah aynı şehirde olur bide hamile hamile bu stresi yaşamazsın...Merhaba kızlar aslında canım çok sıkkın bi kaç gündür o yüzden yokttum buralarda ne yapıcam bilemiyorum eşimin doktorası bitti ve şubatta sanırım askere gidecek ailelerimiz farklı şehirlerde ne yapıcam hiç bilmiyorum şubatta 6 aylık falan olucam nasipse 2 aya yakın eşim yokken çalışmam lazım sonrasında hadi annemlerin yanına gittim doğumda olucaak mı yanımda çok üzülüyorum ne olur dua edin bana da yaşadığımız şehirde olma ihtimali var öyle olsun ve düzenimiz bozulmasın
Maşallah Süphan Allah nasıl büyümüş cidden haftaya bizimkiler de böyle mi olucak şimdi çok heycandimTeyzeleri biz resmen insan olmuşuz hiç ama hiç durmadı doktorumuz işiniz var diyor bir görseniz hallerini elini emiyor hıçkırıyor takla bile attı kahkaha dolu oda poposunu bile gösterdi kuzum. doktorumuz burası cinsel organı ama ben iki hafta sonra söylicem yanıltıyor çünkü erken daha dedi. Önce doktorum ultrasonda beş dakika baktı sonra radyoloji uzmanına gönderdi oda beş dakika ölçtü herşeyini ama bana göstermedi orada sonra kan verdik 10 gün sonra çıkacak, ense kalınlığımız günüyle uyumlu inş hiç bir sorunumuz çıkmaz. ay ben ağlıcam yaa kocaman oluyor gün geçtikçe resmen bizi gördü zıplamaya başladı eşim bile şimdi anladım diyor. Rabbim herkese nasip etsin inş. Koca kafalım koca göbişlim benim. Burada radyoloji uzmanı vermişti ben sevmedim adamı hiç konuşmadı bile çok sertti bebiş de asmış sanki yüzünüEki Görüntüle 2057614 Eki Görüntüle 2057615 Eki Görüntüle 2057610
inş tek duam o bakalım neler bekliyo bizi teşekkür ederimAllah yardımcın olsun inşallah aynı şehirde olur bide hamile hamile bu stresi yaşamazsın...
Bende de daha hicbir sey yok :))Kizlar karniniz belirgin hale geldi mi cikti mi gobusler bana hani nerde senin bebegin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?