- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
Ay ben de rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum.bakalım ne olacak çok merak ediyorumBenim icimdende erkekmiş gibi geciyor nedense hatta rüyamda da hep erkek görüyorum :) hayırlısı olsun kızı da erkegi de bir ama insan severken oglum yada kıZım demek istiyorEğer fikir yürütürlerse bizimle de paylas olur mu
Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama steteskopla duymak için çok erken. fetoskop denen steteskopun biraz daha gelişmiş olanları var kalp atışı duymak için genelde aile hekimliklerinde bulunur.onunla duymak mümkün ama o da yanlış hatırlamıyorsam 20.haftalara doğru duyulur.şuan steteskopla duyduğunuz muhtemelen kendi nabzınızYa onu bende duydum kuzum yaaa bende deniycem :) çünkü ara ara vesvese geliyo öldümü acaba diyeöyle anlarda hep bi işaret istiyorum steteskopu dayar duyunca rahatlarım :) kuzum benimde bulantılarım ilaçla hafifledi ama akşamları şiddetli bulantı başlıyo yine ama kusmuyorum şükür. Ah o baş ağrısı... Of diyorum. Enseden vuran bir ağrıysa hemen eczaneye git tansiyonunu ölçtür benim öyleydi gittim tansiyonum yükselmiş baya. Limonlu su içtim hemen. Onun dışında diğer baş ağrısı normal kullandığım uygulamada da yazıyor. Baş dönmesi burun kanaması diş eti kanaması ve baş ağrısı bu dönemde çok normalmiş.
ay ben ölürüm o ayaklara valla aklım çıkıyor bu bebişlerin ellerini ayaklarını görünce koca kafalılarBirde ben alayım yorum gerci ben pazartesi öğrenicem sanırım bir de gögüsünfe kasıntı olan var mı
Cnm karbonatlı su ile vajina temizliğini yap günde bir mikrop artmasın doktorum dedi bana. Onun dışında bol bol su iç maydanoz var ama bebişe zararlı onu yapma.Ay kızlar son gittiğimde doktora idrar tahlili yapıldı böbreklerim ağrıyor diye.bobrek tasi düşürmüştüm daha önce.enfeksiyon yine tekrarlamis idrar yollarında.antibiyotik verdiler ama ben alıp kullanmadım,içim acır kullanırsam ya o yüzden sabahları elma sirkesi ve limon içiyorum suya karıştırıp.sizce başka ne yapayım ya
Ay kızlar son gittiğimde doktora idrar tahlili yapıldı böbreklerim ağrıyor diye.bobrek tasi düşürmüştüm daha önce.enfeksiyon yine tekrarlamis idrar yollarında.antibiyotik verdiler ama ben alıp kullanmadım,içim acır kullanırsam ya o yüzden sabahları elma sirkesi ve limon içiyorum suya karıştırıp.sizce başka ne yapayım ya
Kızlar biz 2'li taramaya gidiyoruz çok sevinçliyim bebisi görcem diye inş güzel haberler ile döneriz, dua edin bizlere.[/QUOTE inşallah cnm hayırli haberlerle gel ...
Ay kızlar son gittiğimde doktora idrar tahlili yapıldı böbreklerim ağrıyor diye.bobrek tasi düşürmüştüm daha önce.enfeksiyon yine tekrarlamis idrar yollarında.antibiyotik verdiler ama ben alıp kullanmadım,içim acır kullanırsam ya o yüzden sabahları elma sirkesi ve limon içiyorum suya karıştırıp.sizce başka ne yapayım ya
Kızlar biz 2'li taramaya gidiyoruz çok sevinçliyim bebisi görcem diye inş güzel haberler ile döneriz, dua edin bizlere.
Cnm karbonatlı su ile vajina temizliğini yap günde bir mikrop artmasın doktorum dedi bana. Onun dışında bol bol su iç maydanoz var ama bebişe zararlı onu yapma.
artık hamilelere göre antibioytikler var. doktorun verdiği ilaç yerine sirke limon ile midenize zarar vermeyin derim.. zaten hamilelikte reflu sorunu oluyor birde sirke limon gibi asitlerle kendinizi daha kötü yapabilirsiniz. çevremde antibiyotik kullanan bir sürü hamile var. doktorun dediğinden çıkmak daha sakıncalı bence..
ayy gçmiş olsun canım yha bide yoğurt suyu aç karnına böbreğe iyi gelirmiş derler ama bi dene istersen
Merhaba g.olsun
Hamilelere b grubu antibiyotik veriliyor
Ben de kullanandım
Doğal yöntemler hele hamileyken çok fazla etki etmeyebilir
Şikayetin artmasın
Doktor vermiş ben kullan derim
Ayyy hadi inşallah hiç bi sorun olmayacak kuzum içini ferah tut, bebisin fotosunu da bize at da azcık mıncıklayalımKızlar biz 2'li taramaya gidiyoruz çok sevinçliyim bebisi görcem diye inş güzel haberler ile döneriz, dua edin bizlere.
Ayyy kuzuummm hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Çıkınca muhakkak bize haner vermeyi unutma teyzeleri olarak güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla ❤Kızlar biz 2'li taramaya gidiyoruz çok sevinçliyim bebisi görcem diye inş güzel haberler ile döneriz, dua edin bizlere.
Birde hareketli anlatamam her eve ultrason cihazı lazım benceay ben ölürüm o ayaklara valla aklım çıkıyor bu bebişlerin ellerini ayaklarını görünce koca kafalılarerkek diyorlar sağa yakın olana ama ben anlamam tabi.
Kızlar şimdibebek sol kasıktaysa cinsiyet ne oluyomuş kaçırdımda :) benimki heppp soldaydı ufak ufak ortaya kayıyo sanırım.
Geçen eşime onu dedim bende. Keşke avmlerde jetonlu usg cihazı olsa istediğimizde jeton atıp baksak yemin ediyorum yüzyılın buluşu olur ve kapısında kuyruk olur bence. :)))Birde hareketli anlatamam her eve ultrason cihazı lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?