2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ay ben de rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum.bakalım ne olacak çok merak ediyorum

Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama steteskopla duymak için çok erken. fetoskop denen steteskopun biraz daha gelişmiş olanları var kalp atışı duymak için genelde aile hekimliklerinde bulunur.onunla duymak mümkün ama o da yanlış hatırlamıyorsam 20.haftalara doğru duyulur.şuan steteskopla duyduğunuz muhtemelen kendi nabzınız

Birde ben alayım yorum gerci ben pazartesi öğrenicem sanırım bir de gögüsünfe kasıntı olan var mı
ay ben ölürüm o ayaklara valla aklım çıkıyor bu bebişlerin ellerini ayaklarını görünce koca kafalılar erkek diyorlar sağa yakın olana ama ben anlamam tabi.

Ay kızlar son gittiğimde doktora idrar tahlili yapıldı böbreklerim ağrıyor diye.bobrek tasi düşürmüştüm daha önce.enfeksiyon yine tekrarlamis idrar yollarında.antibiyotik verdiler ama ben alıp kullanmadım,içim acır kullanırsam ya o yüzden sabahları elma sirkesi ve limon içiyorum suya karıştırıp.sizce başka ne yapayım ya

Cnm karbonatlı su ile vajina temizliğini yap günde bir mikrop artmasın doktorum dedi bana. Onun dışında bol bol su iç maydanoz var ama bebişe zararlı onu yapma.

artık hamilelere göre antibioytikler var. doktorun verdiği ilaç yerine sirke limon ile midenize zarar vermeyin derim.. zaten hamilelikte reflu sorunu oluyor birde sirke limon gibi asitlerle kendinizi daha kötü yapabilirsiniz. çevremde antibiyotik kullanan bir sürü hamile var. doktorun dediğinden çıkmak daha sakıncalı bence..

ayy gçmiş olsun canım yha bide yoğurt suyu aç karnına böbreğe iyi gelirmiş derler ama bi dene istersen

ayyy hadi bakalım hayırlısıyla güzelce geçer inşşş bize resim attt canım

Merhaba g.olsun
Hamilelere b grubu antibiyotik veriliyor
Ben de kullanandım
Doğal yöntemler hele hamileyken çok fazla etki etmeyebilir
Şikayetin artmasın
Doktor vermiş ben kullan derim

Cnm karbonatlı su ile vajina temizliğini yap günde bir mikrop artmasın doktorum dedi bana. Onun dışında bol bol su iç maydanoz var ama bebişe zararlı onu yapma.

ayy gçmiş olsun canım yha bide yoğurt suyu aç karnına böbreğe iyi gelirmiş derler ama bi dene istersen

Merhaba g.olsun
Hamilelere b grubu antibiyotik veriliyor
Ben de kullanandım
Doğal yöntemler hele hamileyken çok fazla etki etmeyebilir
Şikayetin artmasın
Doktor vermiş ben kullan derim

Sağolun kızlar tamam öyleyse söylediklerinizi yapıcam inşallah bisey olmaz ya

Kızlar biz 2'li taramaya gidiyoruz çok sevinçliyim bebisi görcem diye inş güzel haberler ile döneriz, dua edin bizlere.
Ayyy kuzuummm hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Çıkınca muhakkak bize haner vermeyi unutma teyzeleri olarak güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla ❤

Kızlar şimdibebek sol kasıktaysa cinsiyet ne oluyomuş kaçırdımda :) benimki heppp soldaydı ufak ufak ortaya kayıyo sanırım.

Avrupa'da tüm hamilelik boyunca 3-4kez ultrasyona giriyormussun. Oyle her muayenede ultrasyona sokmuyorlarmis diye okudum. Aslinda her ultrasyonra radyasyon aliyoruz ozellikle ulstrasyon icin karnimiza direk yolladiklari ısınlarda var...ama tabi hepimiz meraktan ölüyoruz eskiden nasil 9 ay gormeden duruyorlarmis cinsiyeti bile bilmeden..saygı duyulası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…