2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bendeki karin maşallah 5 aylık gibi. 160 cm boy 63 kilom. Daha kilo almadim cok sukur. Zaten zayıf olsam bile her zaman göbeğim vardi. Hamile olunca gaz şişkinliğide girdi. Beş aylık olursam nasıl olacak çok merak ediyorum. Ramazan davulu gibi olurum herhal

Kizlar karniniz belirgin hale geldi mi cikti mi gobusler bana hani nerde senin bebegin diyorlar
Benimki de hiç yok sırada bekliym kadınlar sendemi hamilesin dedi. Ama umursamiym böyle daha güzel tadını çıkar içinde ne olduğunu görüyorum biliyoz o bize yeter cnm ben ilkse biraz stres oluyo gerçi insan ben ilk hamileligimde 6 aylık hiç göbek yok en son kv dediki herkese rezil olduk hamile diye söyledik bunda çocuk falan yok hiç hastaneye falanda gitmedim koydeydik acaba gerçekten yokmu diye dusunuyidum :) üç ay sonra oğlum oldu yalana çıkmadık Allah tan ozaman kötü şu an hatrliynca güzel bir anı paylaşmk istedim

Malesef canım aynı şehirde değiliz ama annem de eşimin annesi de gelir sanırım yoksa burda kimsemiz yok yalnız kalırım hastanemiz de oldukça uzak.

Tabiki izin var doğum izni, hiç canını sıkma.Allah korusun hamileyken eşini kaybedenler var bunu düşün Allah'a çok şükür eşin de bebeğin de sağlıklı.Sen üzülme ki bebiş de üzülmesin canım benim

sende benim gibiymişsin bizimde aileler başka şehirlerdeler evet haklısın üzülmeyi bi kenarı bırakıcam Allah sağlık versin yeter çok sağol

Degisik bi ani olmus canim Annemde tadini cikar simdi. İlerleyen aylarda son zamanlarda yataktan bile kalkamicak hale gelceksin diyo insan ilk oldugu icin sanirim hevesleniyor bakalim artik varliklaei yeter cok sukur

sende benim gibiymişsin bizimde aileler başka şehirlerdeler evet haklısın üzülmeyi bi kenarı bırakıcam Allah sağlık versin yeter çok sağol
Allah hayırlısını versin, bir de tadını aldırsın. Bu tadını aldırsın duasını yaşlülar söyler de ben anlamazdım.Oğlumun doğumunda babasının adı yüzünden bir huzursuzluk oldu aramızda eşimle, bebek görmeye gelen görümcemler de üstüne tüy dikti evimi birbirine katıp gittiler eşim aylarca yüzüme bakmadı annemle ben didinip durduk çocuğa memeyi tutturucaz emzircez falan diye. 4 kilo mis gibi yavrumun tadını alamadım. Yanında olup böyle de olabiliyor Allah kimseye göstermesin. Şimdi tabi çok pişman ama yaşadık bunları bir kere...Her şeyin hayırlısı...

Kızlar selam bi yakınımın arkadaşına şeker yüklemesi yapılmış ve bebeğini kaybetmiş
Bu yükleme bazıları şart bazıları ise değil diyor. Diyabet çıktığı takdirde zaten diyet öneriliyormuş belki çok zaman var ama yapıp yapmamakta şu an endişeliyim

Hanımlar iyi akşamlar..
Bugün çok fazla kustum ve artık kasiklarim ağrıyor.. Kusarken kahverengi ve kanlı kusuyorum nedeni ne olabilir ve bebeğe zara verir mi bu durum.. Yarın ı mi beklesem acil e mi gitsem..

Hanımlar iyi akşamlar..
Bugün çok fazla kustum ve artık kasiklarim ağrıyor.. Kusarken kahverengi ve kanlı kusuyorum nedeni ne olabilir ve bebeğe zara verir mi bu durum.. Yarın ı mi beklesem acil e mi gitsem..
Bence acile gitmelisin muhtemelen cok sıvı kaybetmişssindir serum veriyolar belki enfeksiyon vardır ihmal etme bence.

amin inş ne güzel bir duaymış teşekkürler ya erkekler de doğum zamanı nasıl kadınlar loğusa pisikolojisine giriyo onlarda bi garip halde oluyor görümcemin eşinde kendi ablamın eşinde gördüm bunu haklısın mutlu olalım iyi olalım da gerisi boş kendime geldim çok şükür şok etkisi yarattı bende ondan sanırım bu kadar çabuk beklemiyordum ev araba kredisi ödüyoruz oda korkuttu bian ama Allah büyük önümüzde 4 ay var birikir bi şekilde

Cnm benim doktorum yaptırma taraftarı bir doktor ama ben istemiyorum hep sağlıklı beslenmeliyiz ki böyle şeyler yasamayalim. Yapmayan doktorlar da var yanlizca kan ile bakan doktor da var. Bu konuda doktoruma hayır derim kesin. Arkadaşın hemen şeker yüklemesi sonrası mi kaybetti nedeni o mu yaa çok üzüldüm.

Hanımlar iyi akşamlar..
ben sabah aç kusuyorum genelde sarı safra geliyor ama geçmişte gıda zehirlenmesi yaşamıştım o zaman safradan sonra siyaha dönmeye başlamıştı vucudunda sıvı kalmamış midene zarar verme biran evvel bi doktora git canım

her doktorun farklı bakması da bi değişik bişey ya doğrudur yada yanlış saçma insanları kobay gibi kullanıyorlar
sen doktorunla görüştün mü o nasıl bakıyor şeker yüklemesine

Geçen sefer yaptırmıştım ama bu defa yaptırmayı düşünmüyorum doktorum ısrarcı olmazsa, şekerim her zaman alt sınıra yakındır diğer hamileliğimde de zaten yoktu gebelik şekeri. Bir de biz zaten evde pek tatlı ekmek hamurişi yemeyiz hamilelikte zaten iyice uzaklaşıyorum tatlı şeylerden o yüzden gerek görmüyorum ben kendim için...

Canım ultrason ses dalgaları ile çalışıyor, radyasyon dersen tost makinesinden saç kurutma makinesine kadar her türlü elektronik cihazda var, ama ultrasondaki radyasyon sürekli kullandığımız cep telefonundan daha azdır bence

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Dun ilişkiden sonra kan geldi biraz. Çok telaşlandım hemen acile gittim ultrasonda bakıldı kalp atışı falan iyiydi sıkıntı yok haftaici doktoruna görün yinede dedi. Pazartesi erkenden gitcem inşallah. Benim gibi olan var mı beni aydinlatirsaniz çok sevinirim

Kızlar size sormam gereken birşey var. Ben 10+2de bi prof. Doktor buldum özel kliniği olan ona gittim usg ile bebeği incelerken gel ense kalınlığı ve burun kemiğine bakalım dedi. Burun kemiği var olması gerektiği seviyede dedi. Ense kalınlığıda çok iyi down sendromu riski yok ama yinede tarama testini yaptır dedi. Şimdi arkadaşım özel bir hastanede çalışıyor ve gel bizim hastanede kan alalım yapılsın tarama testin hemde para ödememiş olursun dedi. Ama usg olmayacak. Zaten kanda bakılması en önemlisiymiş. Sizce 10. Haftadaki ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolü yeterli olur diyip kanıda arkadaşımın çalıştığı hastanede verip sonuç alsam yeterli mi yoksa başka hastanede 2 aşamasınıda yeniden yaptırsam mı? Yardımcı olun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…