C vitamini portakal mandalina biberAy kızlar son gittiğimde doktora idrar tahlili yapıldı böbreklerim ağrıyor diye.bobrek tasi düşürmüştüm daha önce.enfeksiyon yine tekrarlamis idrar yollarında.antibiyotik verdiler ama ben alıp kullanmadım,içim acır kullanırsam ya o yüzden sabahları elma sirkesi ve limon içiyorum suya karıştırıp.sizce başka ne yapayım ya
Günde 1 kilo mandalina yiyorum canım tesadüfC vitamini portakal mandalina biber
Peki ultrasona girmeden örnek. bebek öldüğü zaman nasıl anlıyorlar acaba merak ettim. Geçen seneki kaybımda ultrasona bakınca göründü kalp atışlarınin olmadığı. Farkedilmeseydi o zaman gebelik zehirlenmesi olmaz mı.Avrupa'da tüm hamilelik boyunca 3-4kez ultrasyona giriyormussun. Oyle her muayenede ultrasyona sokmuyorlarmis diye okudum. Aslinda her ultrasyonra radyasyon aliyoruz ozellikle ulstrasyon icin karnimiza direk yolladiklari ısınlarda var...ama tabi hepimiz meraktan ölüyoruz eskiden nasil 9 ay gormeden duruyorlarmis cinsiyeti bile bilmeden..saygı duyulası
Ben meraktan çatlarim yaa nasıl duracaksın 7 ay öğrenmeden insan kızım oğlum diye sevmek ister :)Peki ultrasona girmeden örnek. bebek öldüğü zaman nasıl anlıyorlar acaba merak ettim. Geçen seneki kaybımda ultrasona bakınca göründü kalp atışlarınin olmadığı. Farkedilmeseydi o zaman gebelik zehirlenmesi olmaz mı.
Onu nasıl anlıyorlar. Çok doğru sürekli de girmek iyi değil. Aşağısı sakal yukarısı bıyık hesabı
Ya bana herkes tepki veriyor cevremden ama ben cinsiyetini öğrenmek istemiyorum. Sürpriz olsun istiyorum ne olacak ki. Kıyafet vs. Beyaz sarı yeşil mavi her renk alınır yine.
Bende bakınıyorum ama istediğim gibi bişey bulamıyorum. Pantolonlar çok tipsiz bide fiyatlar saçma sapan. Basic beyaz tişört arıyorm bisiklet yaka bulamadım. İnternetten bakıcaz mecbur bide ne alıca bilemedim valla atletleri emzirme detaylı mı almak lazımBen bi tayt bi pantolon bi uzun kazak aldım canım pantolonlarım olmuyordu beli sıkıştırıyordu bi kaç tane daha alacagim
Avrupa'da tüm hamilelik boyunca 3-4kez ultrasyona giriyormussun. Oyle her muayenede ultrasyona sokmuyorlarmis diye okudum. Aslinda her ultrasyonra radyasyon aliyoruz ozellikle ulstrasyon icin karnimiza direk yolladiklari ısınlarda var...ama tabi hepimiz meraktan ölüyoruz eskiden nasil 9 ay gormeden duruyorlarmis cinsiyeti bile bilmeden..saygı duyulası
Geçen eşime onu dedim bende. Keşke avmlerde jetonlu usg cihazı olsa istediğimizde jeton atıp baksak yemin ediyorum yüzyılın buluşu olur ve kapısında kuyruk olur bence. :)))
Teyzeleri biz resmen insan olmuşuz hiç ama hiç durmadı doktorumuz işiniz var diyor bir görseniz hallerini elini emiyor hıçkırıyor takla bile attı kahkaha dolu oda poposunu bile gösterdi kuzum. doktorumuz burası cinsel organı ama ben iki hafta sonra söylicem yanıltıyor çünkü erken daha dedi. Önce doktorum ultrasonda beş dakika baktı sonra radyoloji uzmanına gönderdi oda beş dakika ölçtü herşeyini ama bana göstermedi orada sonra kan verdik 10 gün sonra çıkacak, ense kalınlığımız günüyle uyumlu inş hiç bir sorunumuz çıkmaz. ay ben ağlıcam yaa kocaman oluyor gün geçtikçe resmen bizi gördü zıplamaya başladı eşim bile şimdi anladım diyor. Rabbim herkese nasip etsin inş. Koca kafalım koca göbişlim benim. Burada radyoloji uzmanı vermişti ben sevmedim adamı hiç konuşmadı bile çok sertti bebiş de asmış sanki yüzünüEki Görüntüle 2057614 Eki Görüntüle 2057615 Eki Görüntüle 2057610
GÖZUN AYDIN COK SEVINDIM.cok tatlı masallah.darısı bızım kuzulara ınsallah :)Allahım yha resmen bebiş olmuş maşlh herseyin yolunda olmasına cok sevindim kııızz maşlh yhaaa tipe gell yirim senin oooo göbüşünüüüü yhaaaa şekile bak heleee
Ayy maşallahTeyzeleri biz resmen insan olmuşuz hiç ama hiç durmadı doktorumuz işiniz var diyor bir görseniz hallerini elini emiyor hıçkırıyor takla bile attı kahkaha dolu oda poposunu bile gösterdi kuzum. doktorumuz burası cinsel organı ama ben iki hafta sonra söylicem yanıltıyor çünkü erken daha dedi. Önce doktorum ultrasonda beş dakika baktı sonra radyoloji uzmanına gönderdi oda beş dakika ölçtü herşeyini ama bana göstermedi orada sonra kan verdik 10 gün sonra çıkacak, ense kalınlığımız günüyle uyumlu inş hiç bir sorunumuz çıkmaz. ay ben ağlıcam yaa kocaman oluyor gün geçtikçe resmen bizi gördü zıplamaya başladı eşim bile şimdi anladım diyor. Rabbim herkese nasip etsin inş. Koca kafalım koca göbişlim benim. Burada radyoloji uzmanı vermişti ben sevmedim adamı hiç konuşmadı bile çok sertti bebiş de asmış sanki yüzünüEki Görüntüle 2057614 Eki Görüntüle 2057615 Eki Görüntüle 2057610
allahım yanlıs alıntı yapmısım @geminiwomenTeyzeleri biz resmen insan olmuşuz hiç ama hiç durmadı doktorumuz işiniz var diyor bir görseniz hallerini elini emiyor hıçkırıyor takla bile attı kahkaha dolu oda poposunu bile gösterdi kuzum. doktorumuz burası cinsel organı ama ben iki hafta sonra söylicem yanıltıyor çünkü erken daha dedi. Önce doktorum ultrasonda beş dakika baktı sonra radyoloji uzmanına gönderdi oda beş dakika ölçtü herşeyini ama bana göstermedi orada sonra kan verdik 10 gün sonra çıkacak, ense kalınlığımız günüyle uyumlu inş hiç bir sorunumuz çıkmaz. ay ben ağlıcam yaa kocaman oluyor gün geçtikçe resmen bizi gördü zıplamaya başladı eşim bile şimdi anladım diyor. Rabbim herkese nasip etsin inş. Koca kafalım koca göbişlim benim. Burada radyoloji uzmanı vermişti ben sevmedim adamı hiç konuşmadı bile çok sertti bebiş de asmış sanki yüzünüEki Görüntüle 2057614 Eki Görüntüle 2057615 Eki Görüntüle 2057610
allahım yanlıs alıntı yapmısım @geminiwomenTeyzeleri biz resmen insan olmuşuz hiç ama hiç durmadı doktorumuz işiniz var diyor bir görseniz hallerini elini emiyor hıçkırıyor takla bile attı kahkaha dolu oda poposunu bile gösterdi kuzum. doktorumuz burası cinsel organı ama ben iki hafta sonra söylicem yanıltıyor çünkü erken daha dedi. Önce doktorum ultrasonda beş dakika baktı sonra radyoloji uzmanına gönderdi oda beş dakika ölçtü herşeyini ama bana göstermedi orada sonra kan verdik 10 gün sonra çıkacak, ense kalınlığımız günüyle uyumlu inş hiç bir sorunumuz çıkmaz. ay ben ağlıcam yaa kocaman oluyor gün geçtikçe resmen bizi gördü zıplamaya başladı eşim bile şimdi anladım diyor. Rabbim herkese nasip etsin inş. Koca kafalım koca göbişlim benim. Burada radyoloji uzmanı vermişti ben sevmedim adamı hiç konuşmadı bile çok sertti bebiş de asmış sanki yüzünüEki Görüntüle 2057614 Eki Görüntüle 2057615 Eki Görüntüle 2057610
gözün aydın canım çok sevindim maşallah kocaman olmuş zaman ne hızlı geçiyor dimi ilk halleri nerde bu nerde tosuncuk yanaklar dolu doluTeyzeleri biz resmen insan olmuşuz hiç ama hiç durmadı doktorumuz işiniz var diyor bir görseniz hallerini elini emiyor hıçkırıyor takla bile attı kahkaha dolu oda poposunu bile gösterdi kuzum. doktorumuz burası cinsel organı ama ben iki hafta sonra söylicem yanıltıyor çünkü erken daha dedi. Önce doktorum ultrasonda beş dakika baktı sonra radyoloji uzmanına gönderdi oda beş dakika ölçtü herşeyini ama bana göstermedi orada sonra kan verdik 10 gün sonra çıkacak, ense kalınlığımız günüyle uyumlu inş hiç bir sorunumuz çıkmaz. ay ben ağlıcam yaa kocaman oluyor gün geçtikçe resmen bizi gördü zıplamaya başladı eşim bile şimdi anladım diyor. Rabbim herkese nasip etsin inş. Koca kafalım koca göbişlim benim. Burada radyoloji uzmanı vermişti ben sevmedim adamı hiç konuşmadı bile çok sertti bebiş de asmış sanki yüzünüEki Görüntüle 2057614 Eki Görüntüle 2057615 Eki Görüntüle 2057610
İnanması zor ama gerçekten merak etmiyorum.Ben meraktan çatlarim yaa nasıl duracaksın 7 ay öğrenmeden insan kızım oğlum diye sevmek ister :)
Çok sevindim adınıza. Gözünüz aydınTeyzeleri biz resmen insan olmuşuz hiç ama hiç durmadı doktorumuz işiniz var diyor bir görseniz hallerini elini emiyor hıçkırıyor takla bile attı kahkaha dolu oda poposunu bile gösterdi kuzum. doktorumuz burası cinsel organı ama ben iki hafta sonra söylicem yanıltıyor çünkü erken daha dedi. Önce doktorum ultrasonda beş dakika baktı sonra radyoloji uzmanına gönderdi oda beş dakika ölçtü herşeyini ama bana göstermedi orada sonra kan verdik 10 gün sonra çıkacak, ense kalınlığımız günüyle uyumlu inş hiç bir sorunumuz çıkmaz. ay ben ağlıcam yaa kocaman oluyor gün geçtikçe resmen bizi gördü zıplamaya başladı eşim bile şimdi anladım diyor. Rabbim herkese nasip etsin inş. Koca kafalım koca göbişlim benim. Burada radyoloji uzmanı vermişti ben sevmedim adamı hiç konuşmadı bile çok sertti bebiş de asmış sanki yüzünüEki Görüntüle 2057614 Eki Görüntüle 2057615 Eki Görüntüle 2057610
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah istediğiniz gibi olsun herşey. Eşinde yanında olabilsin.Merhaba kızlar aslında canım çok sıkkın bi kaç gündür o yüzden yokttum buralarda ne yapıcam bilemiyorum eşimin doktorası bitti ve şubatta sanırım askere gidecek ailelerimiz farklı şehirlerde ne yapıcam hiç bilmiyorum şubatta 6 aylık falan olucam nasipse 2 aya yakın eşim yokken çalışmam lazım sonrasında hadi annemlerin yanına gittim doğumda olucaak mı yanımda çok üzülüyorum ne olur dua edin bana da yaşadığımız şehirde olma ihtimali var öyle olsun ve düzenimiz bozulmasın
Teyzeleri biz resmen insan olmuşuz hiç ama hiç durmadı doktorumuz işiniz var diyor bir görseniz hallerini elini emiyor hıçkırıyor takla bile attı kahkaha dolu oda poposunu bile gösterdi kuzum. doktorumuz burası cinsel organı ama ben iki hafta sonra söylicem yanıltıyor çünkü erken daha dedi. Önce doktorum ultrasonda beş dakika baktı sonra radyoloji uzmanına gönderdi oda beş dakika ölçtü herşeyini ama bana göstermedi orada sonra kan verdik 10 gün sonra çıkacak, ense kalınlığımız günüyle uyumlu inş hiç bir sorunumuz çıkmaz. ay ben ağlıcam yaa kocaman oluyor gün geçtikçe resmen bizi gördü zıplamaya başladı eşim bile şimdi anladım diyor. Rabbim herkese nasip etsin inş. Koca kafalım koca göbişlim benim. Burada radyoloji uzmanı vermişti ben sevmedim adamı hiç konuşmadı bile çok sertti bebiş de asmış sanki yüzünüEki Görüntüle 2057614 Eki Görüntüle 2057615 Eki Görüntüle 2057610
Merhaba kızlar aslında canım çok sıkkın bi kaç gündür o yüzden yokttum buralarda ne yapıcam bilemiyorum eşimin doktorası bitti ve şubatta sanırım askere gidecek ailelerimiz farklı şehirlerde ne yapıcam hiç bilmiyorum şubatta 6 aylık falan olucam nasipse 2 aya yakın eşim yokken çalışmam lazım sonrasında hadi annemlerin yanına gittim doğumda olucaak mı yanımda çok üzülüyorum ne olur dua edin bana da yaşadığımız şehirde olma ihtimali var öyle olsun ve düzenimiz bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?