- 13 Eylül 2017
- 485
- 484
- 103
Aynı durumdayım ıhlamur ıvır zıvır başka hiç bişey yapamıyorum. Burun spreyi bile kullanamadığımdan tıkalı haldeyim nefes bile alamıyorum ağzım açık hepKızlar grip oluyorum..çalıştığım için dinleme istirahat etme durumu malesef yok.. Bünyemde hassas zaten şimdiye kadar nasıl olmadı hayret ediyordum.. Doktorumda izine ayrıldı şuan zaten ilaç falan kullanmam kullanmakta istemem.. Var mı bana önerebileceğiniz bişeyler neler yapmalıyım çabuk atlatmak için
Aynı durumdayım ıhlamur ıvır zıvır başka hiç bişey yapamıyorum. Burun spreyi bile kullanamadığımdan tıkalı haldeyim nefes bile alamıyorum ağzım açık hep
Geçmiş olsun öncelikle . Zencefil limon iyi gelir deneyin , tazesini demleyip limon sıkıp içinKızlar grip oluyorum..çalıştığım için dinleme istirahat etme durumu malesef yok.. Bünyemde hassas zaten şimdiye kadar nasıl olmadı hayret ediyordum.. Doktorumda izine ayrıldı şuan zaten ilaç falan kullanmam kullanmakta istemem.. Var mı bana önerebileceğiniz bişeyler neler yapmalıyım çabuk atlatmak için
Aa ne guzel senin az kalmis cinsiyeti ogrenmene :))13. Haftanin icindeyim canim.
süt ve yoğurt daha çok yemen lazım canım geçmiş olsunCanım ben hep özele gittim artık takibimi devlette yaptıracağım pazartesi randevum var bakalım soracağım şimdi bir de diş sorunu çıktı dişlerim sızlıyor ağrıyor ilaç içemiyorum diş içinde kadın doğumcu izin vermesi gerekiyormuş valla hi bilemiyorum su an iklemdeyim zaten gebelikte dengeli beslenmek gerekiyor
günaydın canım benim de ilk başlarda oldu hatta kanadı da ama çok şükür geçti inş seninde geçer bende günler sonra ilk defa işe kusmadan gelebildim inş böyle devam ederGünaydın kızcelerr ayyy hamileligin başından beri burun tıkanıklığı beni mahvettiaraştırdım da hormonlardanmış körolmayasıca
Çok şükür canım hadi inşallah hiç kusmazsin yagünaydın canım benim de ilk başlarda oldu hatta kanadı da ama çok şükür geçti inş seninde geçer bende günler sonra ilk defa işe kusmadan gelebildim inş böyle devam eder
yok cnm benim de bu hafta ortalarında çıkar en erken aynen yaa ben de bilemedim ne yaptığımı ensesini ölçelim falan dediler tamam dedim kan ver dediler verdim sonra elime verilen raporda down sendorumu için yazdığını görünce içim cız etti yaa Allah korusun kılına zarar gelmesin yavrularımızın.Bide sen kan sonuclarni aldin mi ne cikti
aynıyız canım dün sabahtan akşama başım ağrıdı parol alınabilirmiş ama almadım temiz hava aldık yürüdük ettik ama az geçti az devam ettiay ben de alısveris yapmak istiyorum ama cinsiyeti bilmeden de icimden gelmiyor..
kızlar benim bazen cook fena basım agrıyor..baktim hormonal degisikliklerden dolayi normalmis ama uyuyup uyaniyorum gecmiyor resmen..sizin de basiniz agriyor mu siddetli?
Canım aktarda çin yağı diye naneli mentollü gibi bi yağ satılıyor benimde bi kaç gündür ne yapsam geçmedi babam kullanıyordu bunu eline bi damla damlatım şakaklarını ovuyorsun baş ağrısından eser kalmıyor internetten de bakabilirsin kapağı sarı şeffaf bir şişede 10ml yada 5ml yeterli olur çok süre gidiyor öyle hemen bitecek bişey değilaynıyız canım dün sabahtan akşama başım ağrıdı parol alınabilirmiş ama almadım temiz hava aldık yürüdük ettik ama az geçti az devam etti
Yok cnm olmadı ama olur diye duymuştum ben de çok dikkat et kendine, ilaç verdi mi doktor.Meraba kızlar dün akşam burnumdan kan boşaldı resmen acile gittim enfeksiyon var kanda dedi.hamileligin tadına pek varamıyorum rahatsizliklarimdan dolayi.
Sizde de oldu mu burun kanamasi
Hamilelikde olur diye duymuştum ama...
Canım bende oldu ama öyle çok değil burnum tıkalı idi sürekli bide kuru acile gidecek kadar değildiMeraba kızlar dün akşam burnumdan kan boşaldı resmen acile gittim enfeksiyon var kanda dedi.hamileligin tadına pek varamıyorum rahatsizliklarimdan dolayi.
Sizde de oldu mu burun kanamasi
Hamilelikde olur diye duymuştum ama...
Bakalim hayirlisi doktor 3 hafta sonra cagirdi cinsiyet icin. Ben nedense erkek gibi hissediyorum. Ama tabiki erkek istedigim icin hislerimin o yonde olmasi cok normal :)Aa ne guzel senin az kalmis cinsiyeti ogrenmene :))
düşünme böyle iyi düşün iyi olsun inş hep bebeklerinin yanında olursun Allah yardımcın olsunHerkese çok geçmiş olsun arkadaşlar. Valla bende bu hamileliğinde hastalıklardan hiç tadını çıkaramıyorum 49 kilo olmuşum giderek zayifliyorum 9 buçuk haftalik olduk ama sürekli kusma halsizlik hep devam ediyo oğluma bile gücüm tükendi artik Allah yardım ediyo yoksa bakacak güç bulamıyorum kendimde bazen sesim kırık kulağım burnum tıkalı bide geçen gece ağrı oldu şiddetli eşim çok ısrar etti gidelim diye gece oğlumu bırakamayız durmaz bi yerde diye girmedim ama mahvetti beni hayırlısıyla doğuma kadar zaman geçsin istiyorum bide doktorum ilk dogumumdaki hastalığın yine çıkacağını söyledi ölümden dönmüştüm şimdi yine aynısı olabilirmiş bu düşünce bebeklerimi yanlız bırakma düşüncesi beni mahvediyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?