2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

biz bir hafta geriden geliyoruz adet tarihme göre 9 haftalık ama utrasonda 8 haftalık o yüzden bir ay dedim ama nasip tabi bakalım doktor ne der ilk çoçuğum olacak inş :)

biz bir hafta geriden geliyoruz adet tarihme göre 9 haftalık ama utrasonda 8 haftalık o yüzden bir ay dedim ama nasip tabi bakalım doktor ne der ilk çoçuğum olacak inş :)

Günler öyle çabuk geçiyor ki öğrenirsin yakında.benim Bebeğimde 5 gün geriden geliyor
Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar
Allah'ın mucizeleri yaaaa yumurta iken şimdi elleri kolları herbir şeyleri var maşallah.can onlar can
Kız ya da erkek hiçççççç farketmez

Evvveeett uzun okumalar sonucu anladıgım kadarıyla cinsiyeti kesinleşen yok. Ben hariç 11 haftalıkken %. 70 kız dedi sonra da emin olamadı doktorum bıgun ultrasyonu koyar koymaz oglan dedi%100 diyor ama yanılma payı olmaz umarım 7 cihana söyledik umarım sizlerde tez zamanda ögrenirsinizok olan yer bu arada kordonla karısabiliyor dedi alttanda baktı erkek

Eklentiler

• EF4B0D47-1D56-4B58-A217-26511160453A.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 48

Sağlıcakla kavuş oğluşuna maşallah

Hayırlı olsun. Ne güzel çabucak öğrenmişssin. Ben daha 8+4 üm cok yolum var coook

Ah yerim ben onu kızarmış da ay cnm seninkinden de çıkıntı var sanki sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

bamya gibi duran var ya bi sayfada kk de böyle resimler atmışlar bebeklerin hep cinsiyet tahmininde bulunuyor onların dediğine göre seninki bebeğe paralel yani kıız ama bana göre bamya gibi ortada erkek :)))))))
Ay bamyasini yerim kız olursa da kalbim onun oğlan olursa da nazar değmesin yavrulara.

Ana maşallah bariz ortada hadi gözün aydın maviler gelsin

Iste bende bundan korktugum icin esimle hamile kaldigimdan beri birbirimize dokunmuyoruz bile

Kızlar ben dün biraz evleri çok dipli köşeli temizledim hemen hemen herşeyin altını kaldrdm unuttum resmen hamile olduğumu dün geceden beri karnımın için yaniyo sanki çok korkuym bebeğe bisrymi oldu diye kanamm falan olmadı ama
Günaydın kızar, Ben de geçen cumartesi ultrasonla baktırdı ense kalınlığı gelişimi normal, kan verdim ikili test için. Hayırlısı
Testin sonucu kaç günde cikiyo cnm bende Çarşamba gidecm

Sağlıcakla kavuş oğluşuna maşallah

Hayırlı olsun. Ne güzel çabucak öğrenmişssin. Ben daha 8+4 üm cok yolum var coook

Ana maşallah bariz ortada hadi gözün aydın maviler gelsin
Allah razı olsun canlar oyle hareketli öyle kıpır kıpır ki dort boyutluda hareketi görün tek ayak üstünde inşallah hepiniz yaşarsınız böyle güzellikleri. Bu arada görüntüye göre kız demişti bir arkadasımız tutmadı kalp atısına göre de kızdı bilemedim herseyi bozdum sanırm

Hayırlı olsun tosunun cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Mrb kizlar.bugun kontrolum vardi.3 uzlerim iyiler cok sukur gordum kipir kipirlar masallah.devlet hastanesinede gittim bugun riskli gebelik bolumu.doktor bi ton firca atti bana sen neden klomen kullandin diye.bende ozel bi hsatnede tedavi oldum ordan verdiler nie sordum.sen zaten normal gebe kalabilyosun klomen kullanirsan bole 3 uz gebe olursun sonra bi ton riskin olur napcaz simdi ddi.bi de normal bi hasta degilsin diyo.kan uyusmqzligin var , pihtilasman var hepatit b tasiyicisin 3 tane gebelik kaybin var var da doktor bile allah sonumuzu hayir etsin ddi yani :) her goren doktor nolcak simdi diyo valla bende allah buyuktur hocam diyorum ne diyim biraz moralim bozuldu ama meleklerimi gorunce hepsi gitti cok sukur :)

Yaaa ben onları yirim yirim.hic moralini bozma canım Allah ne yazdiysa o olur.Insallah sağlıkla kucağına alicaksin 3üz bıdıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…