- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 37
biz bir hafta geriden geliyoruz adet tarihme göre 9 haftalık ama utrasonda 8 haftalık o yüzden bir ay dedim ama nasip tabi bakalım doktor ne der ilk çoçuğum olacak inş :)Heyecanlı olur tabiii bir de ilk çocuksa
Allah gönlündekini nasip etsin
Cinsiyet işi doktorun maharetinde aslında
Kızım 12 haftalık bile değildi vücut yapısından kız dedi
Şimdi 12 haftalığım ama yanıltırım bi şey söyleyemem şimdilik dedi
1 ay beklemezsin ya 2 3 hafta içinde öğrenirsin
hoşbuldum canm, ne güzel Allah kucağımıza almayı nasip etsin.Canim aramiza hosgeldin beklenen dogum tarihimiz ayni benimki de 17 mayis :)
biz bir hafta geriden geliyoruz adet tarihme göre 9 haftalık ama utrasonda 8 haftalık o yüzden bir ay dedim ama nasip tabi bakalım doktor ne der ilk çoçuğum olacak inş :)
Allah razı olsun canimhayırlı olsun canım
Evvveeett uzun okumalar sonucu anladıgım kadarıyla cinsiyeti kesinleşen yok. Ben hariç11 haftalıkken %. 70 kız dedi sonra da emin olamadı doktorum bıgun ultrasyonu koyar koymaz oglan dedi %100 diyor ama yanılma payı olmaz umarım 7 cihana söyledik umarım sizlerde tez zamanda ögrenirsiniz ok olan yer bu arada kordonla karısabiliyor dedi alttanda baktı erkek
Hayırlı olsun. Ne güzel çabucak öğrenmişssin. Ben daha 8+4 üm cok yolum var coookEvvveeett uzun okumalar sonucu anladıgım kadarıyla cinsiyeti kesinleşen yok. Ben hariç11 haftalıkken %. 70 kız dedi sonra da emin olamadı doktorum bıgun ultrasyonu koyar koymaz oglan dedi %100 diyor ama yanılma payı olmaz umarım 7 cihana söyledik umarım sizlerde tez zamanda ögrenirsiniz ok olan yer bu arada kordonla karısabiliyor dedi alttanda baktı erkek
Ah yerim ben onu kızarmış da ay cnm seninkinden de çıkıntı var sanki sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahKızlar biz geldik.ikili tarama ölçümü yaptı doktor normal sesi.kan verdim 2 3 güne çıkarmış
Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
Ultrasonla ilk baktığımızda uyuyordu
Doktor karnıma bastırdı
Vurdu esnedi uyandı
Bir de tepik attı
Doktor sinirlendirdik dedi:)
Maşallah çok hareketli kıpır kıpır
Cinsiyeti için henüz erken dedi
Bi şey söylersem yanılma payım yüksek dedi.ben de çok üstünde durmadım
Sağlıklı ya o bize yeter
Eki Görüntüle 2058895
Ay bamyasini yerim kız olursa da kalbim onun oğlan olursa da nazar değmesin yavrulara.bamya gibi duran var ya bi sayfada kk de böyle resimler atmışlar bebeklerin hep cinsiyet tahmininde bulunuyor onların dediğine göre seninki bebeğe paralel yani kıız ama bana göre bamya gibi ortada erkek :)))))))
Ana maşallah bariz ortada hadi gözün aydın maviler gelsinEvvveeett uzun okumalar sonucu anladıgım kadarıyla cinsiyeti kesinleşen yok. Ben hariç11 haftalıkken %. 70 kız dedi sonra da emin olamadı doktorum bıgun ultrasyonu koyar koymaz oglan dedi %100 diyor ama yanılma payı olmaz umarım 7 cihana söyledik umarım sizlerde tez zamanda ögrenirsiniz ok olan yer bu arada kordonla karısabiliyor dedi alttanda baktı erkek
Ah yerim ben onu kızarmış da ay cnm seninkinden de çıkıntı var sanki sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Iste bende bundan korktugum icin esimle hamile kaldigimdan beri birbirimize dokunmuyoruz bileKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Dun ilişkiden sonra kan geldi biraz. Çok telaşlandım hemen acile gittim ultrasonda bakıldı kalp atışı falan iyiydi sıkıntı yok haftaici doktoruna görün yinede dedi. Pazartesi erkenden gitcem inşallah. Benim gibi olan var mı beni aydinlatirsaniz çok sevinirim
Testin sonucu kaç günde cikiyo cnm bende Çarşamba gidecmGünaydın kızar, Ben de geçen cumartesi ultrasonla baktırdı ense kalınlığı gelişimi normal, kan verdim ikili test için. Hayırlısı
Sağlıcakla kavuş oğluşuna maşallah
Hayırlı olsun. Ne güzel çabucak öğrenmişssin. Ben daha 8+4 üm cok yolum var coook
Allah razı olsun canlar oyle hareketli öyle kıpır kıpır ki dort boyutluda hareketi görün tek ayak üstünde inşallah hepiniz yaşarsınız böyle güzellikleri. Bu arada görüntüye göre kız demişti bir arkadasımız tutmadı kalp atısına göre de kızdı bilemedim herseyi bozdum sanırmAna maşallah bariz ortada hadi gözün aydın maviler gelsin
Hayırlı olsun tosunun cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEvvveeett uzun okumalar sonucu anladıgım kadarıyla cinsiyeti kesinleşen yok. Ben hariç11 haftalıkken %. 70 kız dedi sonra da emin olamadı doktorum bıgun ultrasyonu koyar koymaz oglan dedi %100 diyor ama yanılma payı olmaz umarım 7 cihana söyledik umarım sizlerde tez zamanda ögrenirsiniz ok olan yer bu arada kordonla karısabiliyor dedi alttanda baktı erkek
Yaaa ben onları yirim yirim.hic moralini bozma canım Allah ne yazdiysa o olur.Insallah sağlıkla kucağına alicaksin 3üz bıdıklarıMrb kizlar.bugun kontrolum vardi.3 uzlerim iyiler cok sukur gordum kipir kipirlar masallah.devlet hastanesinede gittim bugun riskli gebelik bolumu.doktor bi ton firca atti bana sen neden klomen kullandin diye.bende ozel bi hsatnede tedavi oldum ordan verdiler nie sordum.sen zaten normal gebe kalabilyosun klomen kullanirsan bole 3 uz gebe olursun sonra bi ton riskin olur napcaz simdi ddi.bi de normal bi hasta degilsin diyo.kan uyusmqzligin var , pihtilasman var hepatit b tasiyicisin 3 tane gebelik kaybin var var da doktor bile allah sonumuzu hayir etsin ddi yani :) her goren doktor nolcak simdi diyo valla bende allah buyuktur hocam diyorum ne diyim biraz moralim bozuldu ama meleklerimi gorunce hepsi gitti cok sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?