2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Cuma dan beri yiyip içmeye başladım ağzımın tadı geliyor...yemek yemek ne kadar güzelmiş ama yine de korkuyorum azar azar

yemek yiyorum sırf kusmak için suya nasıl ihtiyaç duyuyorum ama içemiyorum wallla hafta sonu mu bana zehir zıkkım etti canı sağ olsunnn

Bakalim hayirlisi doktor 3 hafta sonra cagirdi cinsiyet icin. Ben nedense erkek gibi hissediyorum. Ama tabiki erkek istedigim icin hislerimin o yonde olmasi cok normal :)
Ben de erkek hissediyorum ama kiz da olsa erkek de olsa fark etmez ozellikle istemiyorm yani esim kiz istiyo hayirli evlatlarimiz olsun da :)

geçen bir arkadaş paralel olursa kız dik durursa erkek dedi ama bilemedim canım e sormadın mı sizce ne cinsiyeti diye
yaa kendi doktorum 2 hafta sonra söylerim dedi ya ben ona odaklandım bu adam da azıcık iri yarı sert bir şeydi korktum bir şey sormadım ben o paralelden bir şey anlamıyorum neresi neye paralel ki her hafta farklı duruşu çocuğun.

merhaba aranıza yeni katıldım. hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşalah :)
benim de 31 temmuz son adet tarihi. geç yumurtlamadan dolayı 17 mayıs beklenen doğum tarihim.
Hoşgeldin Allah tamamına erdirsin sağlıklı mutlu bir hamilelik gecirirsin umarım

merhaba aranıza yeni katıldım. hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşalah :)
benim de 31 temmuz son adet tarihi. geç yumurtlamadan dolayı 17 mayıs beklenen doğum tarihim.
Sağlıkla kucagına al inşallah

Canim aramiza hosgeldin beklenen dogum tarihimiz ayni benimki de 17 mayis :)

bamya gibi duran var ya bi sayfada kk de böyle resimler atmışlar bebeklerin hep cinsiyet tahmininde bulunuyor onların dediğine göre seninki bebeğe paralel yani kıız ama bana göre bamya gibi ortada erkek :)))))))

Kızlar biz geldik.ikili tarama ölçümü yaptı doktor normal sesi.kan verdim 2 3 güne çıkarmış
Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
Ultrasonla ilk baktığımızda uyuyordu
Doktor karnıma bastırdı
Vurdu esnedi uyandı
Bir de tepik attı
Doktor sinirlendirdik dedi:)
Maşallah çok hareketli kıpır kıpır
Cinsiyeti için henüz erken dedi
Bi şey söylersem yanılma payım yüksek dedi.ben de çok üstünde durmadım
Sağlıklı ya o bize yeter

hayırlı olsun ya havada duran bişey var gibi bana mı öyle geldi pipi gibi ortada ayaklarının arasında

Hayirli olsun sanki erkekmis gibi hissettim bende ortada bi cikinti var sanki ama doktorunun da dedigi gibi o bilememis biz mi bilcez :))

Hayirli olsun sanki erkekmis gibi hissettim bende ortada bi cikinti var sanki ama doktorunun da dedigi gibi o bilememis biz mi bilcez :))
hayırlı olsun ya havada duran bişey var gibi bana mı öyle geldi pipi gibi ortada ayaklarının arasında

Sağolun kızlar inş hepimiz güzsek haberler ala ala bitiririz bu hamişliği
Ne bilim ya doktor kesin konuşmadı
Daha doğrusu hiçbir tahmin yapmadı
Hayırlısı olsun
Sağlıklı gelsin bebişlerimiz o bize yeter

aynen onlar iyi olsunlar yeter ama çok heyecanlı cidden ya benim önümde 1 ayım var cinsiyet için nasılda sabırsız bi insanmışım ben yarabbim :))))

aynen onlar iyi olsunlar yeter ama çok heyecanlı cidden ya benim önümde 1 ayım var cinsiyet için nasılda sabırsız bi insanmışım ben yarabbim :))))

Heyecanlı olur tabiii bir de ilk çocuksa
Allah gönlündekini nasip etsin
Cinsiyet işi doktorun maharetinde aslında
Kızım 12 haftalık bile değildi vücut yapısından kız dedi
Şimdi 12 haftalığım ama yanıltırım bi şey söyleyemem şimdilik dedi
1 ay beklemezsin ya 2 3 hafta içinde öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…