- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
Cuma dan beri yiyip içmeye başladım ağzımın tadı geliyor...yemek yemek ne kadar güzelmiş ama yine de korkuyorum azar azar
Sağol canım amin inşallahBasın saolsun cnm meleğin senin sefaatcin olacak ahirette bu bebisini sağlıkla al inşallah kucağına
Ben de erkek hissediyorum ama kiz da olsa erkek de olsa fark etmez ozellikle istemiyorm yani esim kiz istiyo hayirli evlatlarimiz olsun da :)Bakalim hayirlisi doktor 3 hafta sonra cagirdi cinsiyet icin. Ben nedense erkek gibi hissediyorum. Ama tabiki erkek istedigim icin hislerimin o yonde olmasi cok normal :)
yaa kendi doktorum 2 hafta sonra söylerim dedi ya ben ona odaklandım bu adam da azıcık iri yarı sert bir şeydi korktum bir şey sormadımgeçen bir arkadaş paralel olursa kız dik durursa erkek dedi ama bilemedim canım e sormadın mı sizce ne cinsiyeti diye
Hoşgeldin Allah tamamına erdirsin sağlıklı mutlu bir hamilelik gecirirsin umarımmerhaba aranıza yeni katıldım. hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşalah :)
benim de 31 temmuz son adet tarihi. geç yumurtlamadan dolayı 17 mayıs beklenen doğum tarihim.
Ay evet şimdi gördüm hakkaten pipi oYok cnm nt yazan yer ensesi, solda ok var bak orasını diyorum.
Sağlıkla kucagına al inşallahmerhaba aranıza yeni katıldım. hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşalah :)
benim de 31 temmuz son adet tarihi. geç yumurtlamadan dolayı 17 mayıs beklenen doğum tarihim.
Canim aramiza hosgeldin beklenen dogum tarihimiz ayni benimki de 17 mayis :)merhaba aranıza yeni katıldım. hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşalah :)
bamya gibi duran var ya bi sayfada kk de böyle resimler atmışlar bebeklerin hep cinsiyet tahmininde bulunuyor onların dediğine göre seninki bebeğe paralel yani kıız ama bana göre bamya gibi ortada erkek :)))))))yaa kendi doktorum 2 hafta sonra söylerim dedi ya ben ona odaklandım bu adam da azıcık iri yarı sert bir şeydi korktum bir şey sormadımben o paralelden bir şey anlamıyorum neresi neye paralel ki her hafta farklı duruşu çocuğun.
Kızlar biz geldik.ikili tarama ölçümü yaptı doktor normal sesi.kan verdim 2 3 güne çıkarmış
Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
Ultrasonla ilk baktığımızda uyuyordu
Doktor karnıma bastırdı
Vurdu esnedi uyandı
Bir de tepik attı
Doktor sinirlendirdik dedi:)
Maşallah çok hareketli kıpır kıpır
Cinsiyeti için henüz erken dedi
Bi şey söylersem yanılma payım yüksek dedi.ben de çok üstünde durmadım
Sağlıklı ya o bize yeter
12+1 günlük olmuşuz
Eki Görüntüle 2058895
hayırlı olsun ya havada duran bişey var gibi bana mı öyle geldi pipi gibi ortada ayaklarının arasındaKızlar biz geldik.ikili tarama ölçümü yaptı doktor normal sesi.kan verdim 2 3 güne çıkarmış
Doktor karnıma bastırdı
Vurdu esnedi uyandı
Bir de tepik attı
Sağlıklı ya o bize yeter
Eki Görüntüle 2058895
Hayirli olsun sanki erkekmis gibi hissettim bende ortada bi cikinti var sanki ama doktorunun da dedigi gibi o bilememis biz mi bilcez :))Kızlar biz geldik.ikili tarama ölçümü yaptı doktor normal sesi.kan verdim 2 3 güne çıkarmış
Doktor karnıma bastırdı
Vurdu esnedi uyandı
Bir de tepik attı
Sağlıklı ya o bize yeter
Eki Görüntüle 2058895
hayırlı olsun canımKızlar bende 11+6 dayım doktor büyük ihtimal erkek dedi
Tabi kesin değil sadece tahmin sözde pipiyi de gosterdi
Hayirli olsun sanki erkekmis gibi hissettim bende ortada bi cikinti var sanki ama doktorunun da dedigi gibi o bilememis biz mi bilcez :))
hayırlı olsun ya havada duran bişey var gibi bana mı öyle geldi pipi gibi ortada ayaklarının arasında
aynen onlar iyi olsunlar yeter ama çok heyecanlı cidden ya benim önümde 1 ayım var cinsiyet için nasılda sabırsız bi insanmışım ben yarabbim :))))Sağolun kızlar inş hepimiz güzsek haberler ala ala bitiririz bu hamişliği
Ne bilim ya doktor kesin konuşmadı
Daha doğrusu hiçbir tahmin yapmadı
Hayırlısı olsun
Sağlıklı gelsin bebişlerimiz o bize yeter
aynen onlar iyi olsunlar yeter ama çok heyecanlı cidden ya benim önümde 1 ayım var cinsiyet için nasılda sabırsız bi insanmışım ben yarabbim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?