Oyy minnnooosss keşke anlasam cnm ya Allah gönlüne göre versin ilk mi
Hahaha ay şimdiden kaynana oldukAslında kız istiyo o da ama bence erkek diyoay benim niyetim yok 3 e Allah bilir tabi ama gelinlerden yüzüm güler inşallah
Basın saolsun cnm meleğin senin sefaatcin olacak ahirette bu bebisini sağlıkla al inşallah kucağınaEvet canim ilk allah nasip ederse bir de 8 hadtalikken kaybettigim bebisim var tabi rabbim sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
tatlım valla benim doktor ultrasonda baktı gösterdi burada ama daha küçük yanıltır 2 hafta sonra söylerim dedi sonra radyoloji uzmanı ayrı çekim yaptı ense kalınlığını falan onlardaki makina daha iyiymiş. Çekim yaparken ense kalınlığı dışında bir şey öğrenmek ister misin dedi yok dedim annelerin bazen özel isteği olabiliyor dedi kafam basmadı sonra resim çıktısı verdi orada cinsel bölgeyi okla göstermiş gibi. tabi doktorum kan sonucunla birlikte getir radyoloji uzmanının raporunu diyince ben götürmedim bu hafta götürcem. Resme baksana oklu kısım pipi gibi miSelam hamisler bayadır yazamadım internet yoktu herkes iyidir inşallah bu sene erkek senesi sanırım herkes erkek haberi veriyor bakalım bizim ne olacak oğlum 12 haftalıkken göstermişti kendisini perşembe randevum var bakalım bir tahmin yapicakmi doktor
Kız ben bunu ısırırım, evet pipi değil mi ooootatlım valla benim doktor ultrasonda baktı gösterdi burada ama daha küçük yanıltır 2 hafta sonra söylerim dedi sonra radyoloji uzmanı ayrı çekim yaptı ense kalınlığını falan onlardaki makina daha iyiymiş. Çekim yaparken ense kalınlığı dışında bir şey öğrenmek ister misin dedi yok dedim annelerin bazen özel isteği olabiliyor dedi kafam basmadı sonra resim çıktısı verdi orada cinsel bölgeyi okla göstermiş gibi. tabi doktorum kan sonucunla birlikte getir radyoloji uzmanının raporunu diyince ben götürmedim bu hafta götürcem. Resme baksana oklu kısım pipi gibi miEki Görüntüle 2058730
O ok işaretli yer kafası değilmi canım hiç anlayamadım kitatlım valla benim doktor ultrasonda baktı gösterdi burada ama daha küçük yanıltır 2 hafta sonra söylerim dedi sonra radyoloji uzmanı ayrı çekim yaptı ense kalınlığını falan onlardaki makina daha iyiymiş. Çekim yaparken ense kalınlığı dışında bir şey öğrenmek ister misin dedi yok dedim annelerin bazen özel isteği olabiliyor dedi kafam basmadı sonra resim çıktısı verdi orada cinsel bölgeyi okla göstermiş gibi. tabi doktorum kan sonucunla birlikte getir radyoloji uzmanının raporunu diyince ben götürmedim bu hafta götürcem. Resme baksana oklu kısım pipi gibi miEki Görüntüle 2058730
Ay dur şimdi çözdüm resmi hakkaten pipi galibaaaatatlım valla benim doktor ultrasonda baktı gösterdi burada ama daha küçük yanıltır 2 hafta sonra söylerim dedi sonra radyoloji uzmanı ayrı çekim yaptı ense kalınlığını falan onlardaki makina daha iyiymiş. Çekim yaparken ense kalınlığı dışında bir şey öğrenmek ister misin dedi yok dedim annelerin bazen özel isteği olabiliyor dedi kafam basmadı sonra resim çıktısı verdi orada cinsel bölgeyi okla göstermiş gibi. tabi doktorum kan sonucunla birlikte getir radyoloji uzmanının raporunu diyince ben götürmedim bu hafta götürcem. Resme baksana oklu kısım pipi gibi miEki Görüntüle 2058730
Ay inşallah en kısa zamanda geçsin benim hiç öyle bir sıkıntım olmadı ilkte de bunda daslmlar ayy benim bu gün yine içimi dışıma çıkırtıyordu hani 3 aylık olunca bitecekti bu bulantılar yaaaa
Ay dur şimdi çözdüm resmi hakkaten pipi galibaaaa
Bende iki seferdir beyaz tenli tombiş bir erkek bebek emzirdigimi görüyorum :)LastMadOnEarth ay pipi galiba kızlar, rüyamda hep erkek görüyorum ama şöyle bir iki haftadır da anne kız kombinleri falan görünce kız da güzel geliyordu hayırlısı olsun inş. Bir an önce öğrenelim hepimiz çok heyecanlı.
Ay inşallah en kısa zamanda geçsin benim hiç öyle bir sıkıntım olmadı ilkte de bunda da
Ay kıyamam yaaaa hemen hemen geçsin inşallah yaabenim oğlumda olmamıştım bu kadar sanki ama bu baya yemek yemek istemiyor suya sanki kuduz gibi bakamıyorum bile pufff
Ay bizim rüyalarda aynıBende iki seferdir beyaz tenli tombiş bir erkek bebek emzirdigimi görüyorum :)
Ben resmi cözemedim ya kafası değil mi orasıtatlım valla benim doktor ultrasonda baktı gösterdi burada ama daha küçük yanıltır 2 hafta sonra söylerim dedi sonra radyoloji uzmanı ayrı çekim yaptı ense kalınlığını falan onlardaki makina daha iyiymiş. Çekim yaparken ense kalınlığı dışında bir şey öğrenmek ister misin dedi yok dedim annelerin bazen özel isteği olabiliyor dedi kafam basmadı sonra resim çıktısı verdi orada cinsel bölgeyi okla göstermiş gibi. tabi doktorum kan sonucunla birlikte getir radyoloji uzmanının raporunu diyince ben götürmedim bu hafta götürcem. Resme baksana oklu kısım pipi gibi miEki Görüntüle 2058730
Yok cnm nt yazan yer ensesi, solda ok var bak orasını diyorum.Ben resmi cözemedim ya kafası değil mi orası
Cuma dan beri yiyip içmeye başladım ağzımın tadı geliyor...yemek yemek ne kadar güzelmiş ama yine de korkuyorum azar azarbenim oğlumda olmamıştım bu kadar sanki ama bu baya yemek yemek istemiyor suya sanki kuduz gibi bakamıyorum bile pufff
geçen bir arkadaş paralel olursa kız dik durursa erkek dedi ama bilemedim canım e sormadın mı sizce ne cinsiyeti diyetatlım valla benim doktor ultrasonda baktı gösterdi burada ama daha küçük yanıltır 2 hafta sonra söylerim dedi sonra radyoloji uzmanı ayrı çekim yaptı ense kalınlığını falan onlardaki makina daha iyiymiş. Çekim yaparken ense kalınlığı dışında bir şey öğrenmek ister misin dedi yok dedim annelerin bazen özel isteği olabiliyor dedi kafam basmadı sonra resim çıktısı verdi orada cinsel bölgeyi okla göstermiş gibi. tabi doktorum kan sonucunla birlikte getir radyoloji uzmanının raporunu diyince ben götürmedim bu hafta götürcem. Resme baksana oklu kısım pipi gibi miEki Görüntüle 2058730
Canım o kadar ince düşünme bence ben de öyleydim ama artık saldım sakınılan göze çöp batarmış, ince düşündükçe bi sorun çıkıyor eninde sonundaerkek bence pipi o:))
kizlar oje suruyor musunuz??? ben cok nadir suruyorum..bilgisayar ogretmeni oldugum icin ellerim surekli cocuklarin gözü onunde cok bakimsiz duramiom..ama oje de kimyasal sonucta..internette clinuq falan bitkisel ojeleri varmis onalri gordum belki alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?