- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
Hadi bakalm insallah teyzosuYaaa ben onları yirim yirim.hic moralini bozma canım Allah ne yazdiysa o olur.Insallah sağlıkla kucağına alicaksin 3üz bıdıkları
Aynen öyle canım içini ferah tut.olursa da Allah'tan olmazsa da Allah'tan.onun emanetleri sonuçta.Rabbim hayırlısını versin, sağlıkla gelsin bütün bebislerimizHadi bakalm insallah teyzosuherkes umutsuz ama biz umuduzu allaha bagladik vardir bi bildigi hayirlisini verir
Aminnnnnnnnnn aminnn insallah ya ole mutlu oluyorum ki herkes burda biseylerin haberini veriyo umut oluyoruz birbirimize moral oluyo.yani disarda 40 kisi moralini bozuyo buraya geliyosun bi kisiden duydugun gizel bi soz isik oluyo allah razi olsun valla herkesten rabbim hepimizin yavrusunu saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallahAynen öyle canım içini ferah tut.olursa da Allah'tan olmazsa da Allah'tan.onun emanetleri sonuçta.Rabbim hayırlısını versin, sağlıkla gelsin bütün bebislerimiz
Allah hepsini de sana bağışlasın inşallah. Nasipleri varsa doğar, haberlerde görüyoruz 8 kardeş doğuyolar. Kendine çook dikkat et, hepimiz gibi sen de sağlıkla geçirirsin inş bu süreci.Mrb kizlar.bugun kontrolum vardi.3 uzlerim iyiler cok sukur gordum kipir kipirlar masallah.devlet hastanesinede gittim bugun riskli gebelik bolumu.doktor bi ton firca atti bana sen neden klomen kullandin diye.bende ozel bi hsatnede tedavi oldum ordan verdiler nie sordum.sen zaten normal gebe kalabilyosun klomen kullanirsan bole 3 uz gebe olursun sonra bi ton riskin olur napcaz simdi ddi.bi de normal bi hasta degilsin diyo.kan uyusmqzligin var , pihtilasman var hepatit b tasiyicisin 3 tane gebelik kaybin var var da doktor bile allah sonumuzu hayir etsin ddi yani :) her goren doktor nolcak simdi diyo valla bende allah buyuktur hocam diyorum ne diyim biraz moralim bozuldu ama meleklerimi gorunce hepsi gitti cok sukur :)
Progestan iğnesi verdi.antibiyotiklik bi enfeksiyon yok dedi bol sıvı tuketcemYok cnm olmadı ama olur diye duymuştum ben de çok dikkat et kendine, ilaç verdi mi doktor.
Benim 4 5 yaprak mutfak pecetesini doldurdu diyebilirim.ama devamı gelmedi çok şükürCanım bende oldu ama öyle çok değil burnum tıkalı idi sürekli bide kuru acile gidecek kadar değildi
Canım 4+5 'te kesem 4 mm di sankiMerhaba 5+4 um bugun kese 6mm cikti bu gibi boyutu olan vrmi hic ? Dusuk mu acaba ?
Bnmkide tup cnm sonrasnda ilerleme oldmu kalp atisini duydunmu :/Canım 4+5 'te kesem 4 mm di sanki
Öyle kalmış ama benim tup bebek yani tarihî net
Hiç korkma moralini bozma sağlıklı beslen herşey olacağına varır
Sağlıkla kucağına al
Maşallah canım sağlıkla kucagına al inşallah ay senin kesin sana sorayım bide bu kesedeki yerine göre cinsiyet meselesi var diyolar 6-7 haftalık görüntüde nerde duruyo senin karından bakılan ultrasondaEvvveeett uzun okumalar sonucu anladıgım kadarıyla cinsiyeti kesinleşen yok. Ben hariç11 haftalıkken %. 70 kız dedi sonra da emin olamadı doktorum bıgun ultrasyonu koyar koymaz oglan dedi %100 diyor ama yanılma payı olmaz umarım 7 cihana söyledik umarım sizlerde tez zamanda ögrenirsiniz ok olan yer bu arada kordonla karısabiliyor dedi alttanda baktı erkek
Sağol canim senin de hayırlı olsun inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşallah. Ben bugün 9+5 oldum. Bana da ismin yabancı gelmedi ama nerde yazistik hatırlamıyorum.beren20
Hayırlı olsun canım. İsmin tanıdık geldi bir yerlerde yazışmıştık seninle. Şimdi kaç haftalıksın?
geçmiş olsun canım geçmiş şükür hamileliğin ilk zamanları normal diyorlar zaten daha fazla gelirse çık ama doktora ihmal etmeBenim 4 5 yaprak mutfak pecetesini doldurdu diyebilirim.ama devamı gelmedi çok şükür
Maşallah canım benim değmesin inşAy bamyasini yerim kız olursa da kalbim onun oğlan olursa da nazar değmesin yavrulara.
tamam doktorlar anneyi ve bebişleri düşünüyorlar ama çok da tın yani hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle yavrulara. ikiz gebelikler bile riskli ama özen ve itina ile herşey yoluna girer canım ay yerim ben onları mis kardeşler onlar. kendine çok dikkat cnm Allah'a emanetsiniz.Mrb kizlar.bugun kontrolum vardi.3 uzlerim iyiler cok sukur gordum kipir kipirlar masallah.devlet hastanesinede gittim bugun riskli gebelik bolumu.doktor bi ton firca atti bana sen neden klomen kullandin diye.bende ozel bi hsatnede tedavi oldum ordan verdiler nie sordum.sen zaten normal gebe kalabilyosun klomen kullanirsan bole 3 uz gebe olursun sonra bi ton riskin olur napcaz simdi ddi.bi de normal bi hasta degilsin diyo.kan uyusmqzligin var , pihtilasman var hepatit b tasiyicisin 3 tane gebelik kaybin var var da doktor bile allah sonumuzu hayir etsin ddi yani :) her goren doktor nolcak simdi diyo valla bende allah buyuktur hocam diyorum ne diyim biraz moralim bozuldu ama meleklerimi gorunce hepsi gitti cok sukur :)
Kesinlikle öyle sağlıklı olsunlar yeter çok şükür ilk haftalar hiç geçmiyordu ama artık geçiyor yeterki sağlıklı olsun herşeye razıyım benGünler öyle çabuk geçiyor ki öğrenirsin yakında.benim Bebeğimde 5 gün geriden geliyor
Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar
Allah'ın mucizeleri yaaaa yumurta iken şimdi elleri kolları herbir şeyleri var maşallah.can onlar can
Kız ya da erkek hiçççççç farketmez
ooo kız sen kese boyutunu falan kafaya takarsan olmaz o iş her bebiş farklı doktorun bir sorun olsa söyle merak etme hiç aklın şaşar ne kadar hızlı büyüdüğünü görsen, hadi hayırlı olsun bebiş.Merhaba 5+4 um bugun kese 6mm cikti bu gibi boyutu olan vrmi hic ? Dusuk mu acaba ?
hayırlı olsun canım sanki gülümsüyor gibi çıkmış yüzü bebeğinin maşallahEvvveeett uzun okumalar sonucu anladıgım kadarıyla cinsiyeti kesinleşen yok. Ben hariç11 haftalıkken %. 70 kız dedi sonra da emin olamadı doktorum bıgun ultrasyonu koyar koymaz oglan dedi %100 diyor ama yanılma payı olmaz umarım 7 cihana söyledik umarım sizlerde tez zamanda ögrenirsiniz ok olan yer bu arada kordonla karısabiliyor dedi alttanda baktı erkek
İnsallah oyle olur cnm hiraz kafam takldi sdce sorn vrda solemedi belki duzelir haftaya diye dusundum ama diolar oyle olsa soler hem bna yaptirmam icin hamillkbkan thlillerni verdi skbti gorse onlr icin beklerdi degilmiooo kız sen kese boyutunu falan kafaya takarsan olmaz o iş her bebiş farklı doktorun bir sorun olsa söyle merak etme hiç aklın şaşar ne kadar hızlı büyüdüğünü görsen, hadi hayırlı olsun bebiş.
cnm yukarıda okudum tüp bebek olduğu için stres yapıyorsun sanırım ama öyle düşünme kız tüp demeyin çocuklara da. Onu da veren Allah sadece aracı farklı kılmış hiç bir şey olmaz kese boyutu da gayet normal merak etme.İnsallah oyle olur cnm hiraz kafam takldi sdce sorn vrda solemedi belki duzelir haftaya diye dusundum ama diolar oyle olsa soler hem bna yaptirmam icin hamillkbkan thlillerni verdi skbti gorse onlr icin beklerdi degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?