2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Yaaa ben onları yirim yirim.hic moralini bozma canım Allah ne yazdiysa o olur.Insallah sağlıkla kucağına alicaksin 3üz bıdıkları
Hadi bakalm insallah teyzosu herkes umutsuz ama biz umuduzu allaha bagladik vardir bi bildigi hayirlisini verir

Aynen öyle canım içini ferah tut.olursa da Allah'tan olmazsa da Allah'tan.onun emanetleri sonuçta.Rabbim hayırlısını versin, sağlıkla gelsin bütün bebislerimiz
Aminnnnnnnnnn aminnn insallah ya ole mutlu oluyorum ki herkes burda biseylerin haberini veriyo umut oluyoruz birbirimize moral oluyo.yani disarda 40 kisi moralini bozuyo buraya geliyosun bi kisiden duydugun gizel bi soz isik oluyo allah razi olsun valla herkesten rabbim hepimizin yavrusunu saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallah

Allah hepsini de sana bağışlasın inşallah. Nasipleri varsa doğar, haberlerde görüyoruz 8 kardeş doğuyolar. Kendine çook dikkat et, hepimiz gibi sen de sağlıkla geçirirsin inş bu süreci.

Merhaba 5+4 um bugun kese 6mm cikti bu gibi boyutu olan vrmi hic ? Dusuk mu acaba ?

Canım 4+5 'te kesem 4 mm di sanki
Öyle kalmış ama benim tup bebek yani tarihî net

Hiç korkma moralini bozma sağlıklı beslen herşey olacağına varır
Sağlıkla kucağına al
Bnmkide tup cnm sonrasnda ilerleme oldmu kalp atisini duydunmu :/

Maşallah canım sağlıkla kucagına al inşallah ay senin kesin sana sorayım bide bu kesedeki yerine göre cinsiyet meselesi var diyolar 6-7 haftalık görüntüde nerde duruyo senin karından bakılan ultrasonda

beren20
Hayırlı olsun canım. İsmin tanıdık geldi bir yerlerde yazışmıştık seninle. Şimdi kaç haftalıksın?
Sağol canim senin de hayırlı olsun inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşallah. Ben bugün 9+5 oldum. Bana da ismin yabancı gelmedi ama nerde yazistik hatırlamıyorum.

tamam doktorlar anneyi ve bebişleri düşünüyorlar ama çok da tın yani hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle yavrulara. ikiz gebelikler bile riskli ama özen ve itina ile herşey yoluna girer canım ay yerim ben onları mis kardeşler onlar. kendine çok dikkat cnm Allah'a emanetsiniz.

Kesinlikle öyle sağlıklı olsunlar yeter çok şükür ilk haftalar hiç geçmiyordu ama artık geçiyor yeterki sağlıklı olsun herşeye razıyım ben

Merhaba 5+4 um bugun kese 6mm cikti bu gibi boyutu olan vrmi hic ? Dusuk mu acaba ?
ooo kız sen kese boyutunu falan kafaya takarsan olmaz o iş her bebiş farklı doktorun bir sorun olsa söyle merak etme hiç aklın şaşar ne kadar hızlı büyüdüğünü görsen, hadi hayırlı olsun bebiş.

hayırlı olsun canım sanki gülümsüyor gibi çıkmış yüzü bebeğinin maşallah

İnsallah oyle olur cnm hiraz kafam takldi sdce sorn vrda solemedi belki duzelir haftaya diye dusundum ama diolar oyle olsa soler hem bna yaptirmam icin hamillkbkan thlillerni verdi skbti gorse onlr icin beklerdi degilmi

İnsallah oyle olur cnm hiraz kafam takldi sdce sorn vrda solemedi belki duzelir haftaya diye dusundum ama diolar oyle olsa soler hem bna yaptirmam icin hamillkbkan thlillerni verdi skbti gorse onlr icin beklerdi degilmi
cnm yukarıda okudum tüp bebek olduğu için stres yapıyorsun sanırım ama öyle düşünme kız tüp demeyin çocuklara da. Onu da veren Allah sadece aracı farklı kılmış hiç bir şey olmaz kese boyutu da gayet normal merak etme.

Kızlar lcw'ya yeni elbise gelmiş dün akşam aldım, l beden üzerimdeki satıcı kız arkada potluk var zaten göbek büyüdükçe çok iyi oturur dedi o yüzden çok daha büyük almadım. benim hoşuma gitti toparladı göbişi falan eski kıyafetlerde göbiş 5 aylık oluyor ya. bir iki tane daha alsam elbise çok iyi olacak. bu arada hm çok pahalı kızlar ya bir hamile sütyen 90 lira o da düz penye desteksiz. defactoda var güzel elbiseler başka da hamile bölümü olan yer yok arkadaş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…