2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canm antibiyotik yerine sarımsaklı yoğurt falan ye bence..sprey yerine de limonlu su ile gargara yap yaksın orayı..bol bol dinlen ılık su iç.. nineler anneler daha iyi bilir.. kadın doğumcu ile görüşmeden ilaç kullanma bence. Çok geçmiş olsun

Ben yine düşük yaptım kızlar. Az önce aldım sonucu. 89idi 30olmuş.bu topikten ben kaçar. Allahım inşallah 2018haziran annesi olmayı nasip eder bana da dua edin. 2.düşüğüm.2.umut yıkıntım
İnşallah mutlu haberi tekrar alır sağ salim yavruna yavrularına kavuşur ve güzel bir ömür yaşarsın canm

Ben yine düşük yaptım kızlar. Az önce aldım sonucu. 89idi 30olmuş.bu topikten ben kaçar. Allahım inşallah 2018haziran annesi olmayı nasip eder bana da dua edin. 2.düşüğüm.2.umut yıkıntım
Çok üzüldüm cnm Allah bir daha yasatmasin. Nedeni belli mı peki, gebe kaldığında limonlu su içsen belki kan pıhtılaşması vardır. Mutlaka nedenini araştırsinlar çok önemli bu.

Kullanma cnm, daha önce sigara mı kullanıyordun bebek için bıraktın da boğazın mı temizleniyor acaba neden oldu ki üşüttün mü yoksa? İlaç kullanma ama.sarimdak soğan tüketici bolca.

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun ikinci düşüğümmüş lütfen pıhtılaşma testlerini yaptırmayı ihmal stme üniversite hastaneleri yapıyor ve 3 kez düşük yaptım de çünkü ancak 3.düşükten sonra araştırıyorlar eğer pıhtılaşma sorunun varsa coraspin yada kan sulandırıcı iğne kullanarak sağlıklı bir gebelik geçirebilirsin

Haklısın canım bugün dayanamadım sadece 1 fıs fıslattım boğazıma. Ama gerçekten dayanamamıştım. Bir daha kullanmam. Az önce tavuk suyuna çotbaya karabiber ve sirke koyup içtim iyi gelir inşallah

Kullanma cnm, daha önce sigara mı kullanıyordun bebek için bıraktın da boğazın mı temizleniyor acaba neden oldu ki üşüttün mü yoksa? İlaç kullanma ama.sarimdak soğan tüketici bolca.
Valla hamile olduğumu bilmeden sigara içiodum midemi bulandırıyodu. Öğrenince çok azalttım 2 günde 1 2 dal içtim. Şimdi 2 3 gündür içmiyorum. Belki dediğin gibi olmuştur kuzum ne bileyim. ilaç kullanmıycam ya çok korkuyorum

Çok sağol canım bilmiyordum. Teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Bayram sonra gideceğim bakalım:-(

Herkese iyi bayramlar. Ailelerinize soylediniz mi hamileliginizi arkadaslar?
İyi bayramlar canım ben söylemedim hemen söylemeyide düşünmüyorum kızımdan önceki hamileliğimde 6.haftada söylemiştik hemen çok sevindi iki tarafta bir sonraki kontrolümde kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj olmuştum çok üzülmüşlerdi o yüzden biraz bekleyeceğiz kızıma hamileykende öğrenir öğrenmez söylememiştim

Annem ve kayınvalideme söyledim kalbi duyana kadar aramızda

benim de planım buydu ama şu anda annem babam kardeşim dayım kvalidem kpederim kayınbiraderlerim, eşimin teyzeleri herkes biliyor maşallah. çok sinirim bozuldu. eşim de en başta tamam söylemeyelim kimseye derken şimdi devlet sırrı mı ne olacak diyor. çok sinirim bozuluyor vallahi. sanki şimdiden herşey kontrolümden çıkmış gibi hissediyorum. daha 5 haftalık hamileyim ne keseyi görmüşüm ne kalbi. sağır sultan bile duydu...

çok iyi etmişsin canım. ben de annem ve kvalideme söyledim sadece ama ikisi de çenelerini tutamayıp herkese yetiştirdiler. bir komşular bir de benim arkadaşlar kaldı yani bilmeyen. yakın akrabalar hep biliyor iki tarafta da maşallah.

Gunaydın ıyı bayramlar kızlar;
Bugun sabah 9da kalktım wcye gttım cıktım ve kasıklarımda aglatacak kadr sancı cektm ve bu sancı bır saat surdu yuruyemedım esım yataga yatrdı uzandım 1 saat snra gectı benm gbı bu durumu yasayan varmı kızlar cok korktm ama suan gectı haff agrm var

Bazeen bende de oluyor canım hatta şuanda bile var

Kızlar az önce ağrım oluyor demiştim ya wcye gittim yumurta akı gibi hafif kahverengimsi bişey geldi bu neydi acaba

Canım kahverengiyse korkma yerlesme kanamasıdır.
Evet kahverengiydi canım tam kan gibide değildi aslında şimdilik başka gelmedi çok şükür ama halsizliğim var kızlar arada içim bayılıyor dün çok az çıkarttım birde akşam olunca üşüyorum sizlerde durum nasıl

kizlar bende geldim) kismetse 2018 mayista ikinci kez anne olucam Rabbim izin verirsw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…