Kızlar bugün kontrole gittim. Folidoce kullanıyordum. Doktor elevit ile imom verdi. Her balık yediğimde çıkarıyorum çünkü. Boyunu ölçtü 11 haftalık olmuş dedi. Haftaya 2 li testimiz var. Cinsiyeti eşim çok merak ediyo[/QUOTE
Maşallah maşallah ben de balık yiyemiyorum ama vitaminler iyiydi benim takviye verilmedi. Neyse artık sorarım ben de doktoruma. Cinsiyet için az daha bekleyin cnm ama erkek gibi geldi bana.
ay inş öyledir canım ya akşamları u da içiyorum da gündüz içip 10 dan sonra su içmiycem geceleri içim yanıyor nasıl yapçam bilmiyorum ama:)Canım senin haftalarda bende öyleydim bebek yukarı cıkmaya basladıkca biraz daha rahatlıyosun basko azalıyo gene gidiyosun tabide bastaki gibi değil
canım bana da doktorum 12 haftaya kadar folik asit harici bişey yok daha sonra vitaminlere başlıycam dedi (dewit demir hapı gibi) gittiğinde öğrenirsin merak eme zararı olsa önceden söylerdiKızlar aşağıdaki yazıyı bir okur musunuz? folik asit kullanımını kesmedim ben doktorumda bir şey demedi ki.
Başlangıçta normal kiloda olan bir anne adayı gebeliğin ilk trimesteri yani ilk 3 ay bittiğiinde en fazla 3-5 kilo almış olmalıdır.Bebekte nöral tüp defekti denilen özürlerin önlenmesi amacıyla her hamilelikte kullanılan folik asit vitamini bu haftadan sonra genellikle kesilir. Doktorunuza danışmadan hiçbir ilacı kesmemeli ve hiçbir ilacı kullanmamalısınız.
Benim de goruntu yaklasık boyleydi kız ihtimali yksek dedi ama kesin diyemem erkek de olabilir dedi ve erkek oldu. Orda beyaz bi yer var orası sırta paralel olunca kız oluyoKızlar bugün kontrole gittim. Folidoce kullanıyordum. Doktor elevit ile imom verdi. Her balık yediğimde çıkarıyorum çünkü. Boyunu ölçtü 11 haftalık olmuş dedi. Haftaya 2 li testimiz var. Cinsiyeti eşim çok merak ediyo
Cnm ben 2.5 aya kadar neredeyse hiç uyuyamadım bulantım olmadı tersine verdim tüm belirtileri ama 2 haftadır deli gibi uyuyorum akşam 9 da yatıyorum gece de hep kalkıyorum wcye ama yine uyuyorum. Artık midem bulanıyor hatta dün akşam ilk kez kustum tutuyordum kendimi ama kusmak baya rahatlatıyormuş. herkesin farklı oluyor yani. mesele masa başı çalışıyorum ama oturdukça ellerim ayaklarım uyuşuyor rahatsız oluyorum kalkıp dolaşıyorum.
Valla kız mı istersinşz erkek mi bilemem ama aynı durumdayım hiç bulantım olmadı daha cok yanma. Çogunlukla uykum geliyo hele şu an tavan ve minnoşum erkekBende geceleri cok uyanıyorum simdi boyleysek son aylarda ne yapacağız acaba
Kızlar bugün kontrole gittim. Folidoce kullanıyordum. Doktor elevit ile imom verdi. Her balık yediğimde çıkarıyorum çünkü. Boyunu ölçtü 11 haftalık olmuş dedi. Haftaya 2 li testimiz var. Cinsiyeti eşim çok merak ediyo
Valla kız mı istersinşz erkek mi bilemem ama aynı durumdayım hiç bulantım olmadı daha cok yanma. Çogunlukla uykum geliyo hele şu an tavan ve minnoşum erkek
Bende cinsiyetni merak ediyrm ama onemli oldugu icin degil ilk oldgu icin fatktmz ama insan merk ediyo bu arada folik asit icmyrm artk
yok daha erken dedi tatlım ya :))aman yha tipe gel maşlhh eee söylemedi mi cinsiyetini ? tahminde mi etmedi yani
hiç bir yorum yapmadı. erkenmiş dahaaman yha tipe gel maşlhh eee söylemedi mi cinsiyetini ? tahminde mi etmedi yani
yok daha erken dedi tatlım ya :))
Doktorun mu söyledi cnm neden bıraktın ben de bıraksam mı acaba?Bende cinsiyetni merak ediyrm ama onemli oldugu icin degil ilk oldgu icin fatktmz ama insan merk ediyo bu arada folik asit icmyrm artk
Oyy Allah'ım maşallah maşallah maşallah onun o yumurta kafasını yerim ben yaa bal kızcık bu bal kızcıkTeyzeler selam biz geldik. Bugün 2li tarama testimizi yaptırdık. Önce doktor muayene etti sonra radyoloji uzmanına yolladı. İlk muayenede 12+6 gözükmesi gerekirken yine fazlaçıktı 13+4 dedi doktorumuz. Maşallahı var iri bir bebek dedi. 7.48 cm miş :) radyoloji doktoru ensemizi 1.3 mm ölçtü. Kıza benziyo dedi :) asistanıda ahmet beyin tahminleri yanılmaz dedi. Kan sonucumuzda 2 gün sonra çıkıcak. Hayırlısı olsun inşallah. Fotomuzuda şöyle koyayım. Bir rahat durmadı doktor anca bmyle çekebildi :)
Allah kucağına almanı nasip etsin. Bana 7. Haftada verecekti devit, ama bende kabızlık yaptığı için ben ertelemek istedim. Folik asite devam : )Kizlar mrb Allah izin verirse bende mayis annesi olucam inşallah..sayfanizi dikkatle takip ediyorum bu hafta muayeneye gittigimde doktorum devit-3 baslamami soyledi folik asidimi de 13 haftanin bitiminde bırakıcam sanirim..size de verildi mi acaba sizler ne kullaniyorsunuz paylasirsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?