2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Maşallah minik kuzuya Tertemiz çıkar inş sonuçların.

Msllah subhanallah

Oyy maşallah subhanallah kuzuya

Maşallah canım kocaman olmuş minnoşun :) kan sonucun da iyi çıkar inşallah.ben de yarın gideceğim ikili test için.çok heyecanlıyım özledim minikkuşumu

merhaba kızlar..benim de ilk ve cinsiyeti cok merak ediyorum. İcimden kız geciyor ama tabi saglikli olsun..ben haric de masallah herkes ruya goruyo yok gördum seninki erkekti falan..sinirim bozuluyor
bi de bulantım asırı olmadı ama cevremde 2 kızı olup hic midesi bulanmayan da var
..bi de kız da eksi mi tatlı mı aşeriyoduk?

Maşallah canım kocaman olmuş minnoşun :) kan sonucun da iyi çıkar inşallah.ben de yarın gideceğim ikili test için.çok heyecanlıyım özledim minikkuşumu
Valla kocaman geldi benimde gözüme :) amin kuzum. Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Valla çok zevkli ya öyle görmek. Çikolata ye bol bol ben 1 tane yemiştim ama aradan zaman geçmişti inat etti dönmedi benimki doktor çok uğraştı :)

Ay evet çikolata yiyip gideyim :) benimki gerçi fazla hareketli çikolata yemesem bile kıpır kıpırdı geçen kontrollerde :)

Ay evet çikolata yiyip gideyim :) benimki gerçi fazla hareketli çikolata yemesem bile kıpır kıpırdı geçen kontrollerde :)
Benimde öyleydi 10. Haftada hattaşok olmuştum ama bu sefer uyuduğu zamana denk geldik herhalde yine oynadı baya ama dönmedi doktora inat etti :) seninki inatöı değildir inşallah :)

Hayırlı olsun cnm hoşgeldin aramiza. Ben folik asit kulaniyordum aşırı mide bulantısı yaptı bıraktım başkada birşey kullanmıyorum

Ay
Maşallah yaaaa nasıl tatlı arkasinida dönmüş prenses

Kızlar bende bugün ikili test için gittim yarın çıkacak sonuçlarım burun kemigi gozukuyodu cinsiyeti için bişey demedi beklemiymda zaten devlette söylemiyorlar pazartesi sonuçları göstermek için özele randevu aldım ins bende öğrenirim

Eklentiler

• IMG-20171026-WA0000.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 82
Allah kucağına almanı nasip etsin. Bana 7. Haftada verecekti devit, ama bende kabızlık yaptığı için ben ertelemek istedim. Folik asite devam : )
Amin canim cok tesekkür ederim hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim inşallah..bende bu hafta basliyacam bakalım kansizlik var bende demir hapina da erken başladım

Yaaa yerim seni nasıl belli ağzı yüzü gözü. Allahımmmm böyle gördükçe daha çok heyecanlanıyorum. Bir an önce kavuşalım inşallah ❤

Doktor soylemedi ama ic de demedi arkdsma birak artk demsti 12 haftada bide hic kullanmayanlar bile var yeterli sanirim
Olabilir cnm ilk öğrendiğimde ebe de ister iç ister içme yeterli deponda var dedi ama ben içmeye devam ediyorum az kaldı doktoruma sorarım değiştiririz artık.

ay ağlıcam yaa Yaradanına kurban olduklarım koca göbişliler ne kadar güzel görünüyorlar maşallah cnm.

Günaydın kızlar günler sonra evimi temizledim valla dün gece bel agrisindan karın agrisindan ve eşimin temizlik yaptığım için öfke seanslarından zor uyudum

ay yavrum benim maşallah tosuncuk kız gibi geldi tatlım bana da yuvarlak hatlı :) kız azıcık çıkarıp sevsek de geri koysak bu tatlışları olmaz mı acaba ben çok özlüyorum yaaa. bizim de boyumuz 5.3 cm ensemiz 1.32 mm di 11+6 da. Senin bebiş iri olacak kime çekti kız. Anası babası iri bizim bebişin ama hala teyze dayılara çekerse minnoş oluruz çekme çocuğum bize çek diyorum her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…