Maşallah minik kuzuyaTeyzeler selam biz geldik. Bugün 2li tarama testimizi yaptırdık. Önce doktor muayene etti sonra radyoloji uzmanına yolladı. İlk muayenede 12+6 gözükmesi gerekirken yine fazlaçıktı 13+4 dedi doktorumuz. Maşallahı var iri bir bebek dedi. 7.48 cm miş :) radyoloji doktoru ensemizi 1.3 mm ölçtü. Kıza benziyo dedi :) asistanıda ahmet beyin tahminleri yanılmaz dedi. Kan sonucumuzda 2 gün sonra çıkıcak. Hayırlısı olsun inşallah. Fotomuzuda şöyle koyayım. Bir rahat durmadı doktor anca bmyle çekebildi :)
Msllah subhanallahTeyzeler selam biz geldik. Bugün 2li tarama testimizi yaptırdık. Önce doktor muayene etti sonra radyoloji uzmanına yolladı. İlk muayenede 12+6 gözükmesi gerekirken yine fazlaçıktı 13+4 dedi doktorumuz. Maşallahı var iri bir bebek dedi. 7.48 cm miş :) radyoloji doktoru ensemizi 1.3 mm ölçtü. Kıza benziyo dedi :) asistanıda ahmet beyin tahminleri yanılmaz dedi. Kan sonucumuzda 2 gün sonra çıkıcak. Hayırlısı olsun inşallah. Fotomuzuda şöyle koyayım. Bir rahat durmadı doktor anca bmyle çekebildi :)
Oyy maşallah subhanallah kuzuyaTeyzeler selam biz geldik. Bugün 2li tarama testimizi yaptırdık. Önce doktor muayene etti sonra radyoloji uzmanına yolladı. İlk muayenede 12+6 gözükmesi gerekirken yine fazlaçıktı 13+4 dedi doktorumuz. Maşallahı var iri bir bebek dedi. 7.48 cm miş :) radyoloji doktoru ensemizi 1.3 mm ölçtü. Kıza benziyo dedi :) asistanıda ahmet beyin tahminleri yanılmaz dedi. Kan sonucumuzda 2 gün sonra çıkıcak. Hayırlısı olsun inşallah. Fotomuzuda şöyle koyayım. Bir rahat durmadı doktor anca bmyle çekebildi :)
Maşallah canım kocaman olmuş minnoşun :) kan sonucun da iyi çıkar inşallah.ben de yarın gideceğim ikili test için.çok heyecanlıyım özledim minikkuşumuTeyzeler selam biz geldik. Bugün 2li tarama testimizi yaptırdık. Önce doktor muayene etti sonra radyoloji uzmanına yolladı. İlk muayenede 12+6 gözükmesi gerekirken yine fazlaçıktı 13+4 dedi doktorumuz. Maşallahı var iri bir bebek dedi. 7.48 cm miş :) radyoloji doktoru ensemizi 1.3 mm ölçtü. Kıza benziyo dedi :) asistanıda ahmet beyin tahminleri yanılmaz dedi. Kan sonucumuzda 2 gün sonra çıkıcak. Hayırlısı olsun inşallah. Fotomuzuda şöyle koyayım. Bir rahat durmadı doktor anca bmyle çekebildi :)
Valla kocaman geldi benimde gözüme :) amin kuzum. Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Valla çok zevkli ya öyle görmek. Çikolata ye bol bol ben 1 tane yemiştim ama aradan zaman geçmişti inat etti dönmedi benimki doktor çok uğraştı :)Maşallah canım kocaman olmuş minnoşun :) kan sonucun da iyi çıkar inşallah.ben de yarın gideceğim ikili test için.çok heyecanlıyım özledim minikkuşumu
Ay evet çikolata yiyip gideyim :) benimki gerçi fazla hareketli çikolata yemesem bile kıpır kıpırdı geçen kontrollerde :)Valla kocaman geldi benimde gözüme :) amin kuzum. Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Valla çok zevkli ya öyle görmek. Çikolata ye bol bol ben 1 tane yemiştim ama aradan zaman geçmişti inat etti dönmedi benimki doktor çok uğraştı :)
Benimde öyleydi 10. Haftada hattaşok olmuştum ama bu sefer uyuduğu zamana denk geldik herhalde yine oynadı baya ama dönmedi doktora inat etti :) seninki inatöı değildir inşallah :)Ay evet çikolata yiyip gideyim :) benimki gerçi fazla hareketli çikolata yemesem bile kıpır kıpırdı geçen kontrollerde :)
İnşallah değildir ama annesine benzerse inatçı olurBenimde öyleydi 10. Haftada hattaşok olmuştum ama bu sefer uyuduğu zamana denk geldik herhalde yine oynadı baya ama dönmedi doktora inat etti :) seninki inatöı değildir inşallah :)
Hayırlı olsun cnm hoşgeldin aramiza. Ben folik asit kulaniyordum aşırı mide bulantısı yaptı bıraktım başkada birşey kullanmıyorumKizlar mrb Allah izin verirse bende mayis annesi olucam inşallah..sayfanizi dikkatle takip ediyorum bu hafta muayeneye gittigimde doktorum devit-3 baslamami soyledi folik asidimi de 13 haftanin bitiminde bırakıcam sanirim..size de verildi mi acaba sizler ne kullaniyorsunuz paylasirsaniz sevinirim
Maşallah yaaaa nasıl tatlı arkasinida dönmüş prensesTeyzeler selam biz geldik. Bugün 2li tarama testimizi yaptırdık. Önce doktor muayene etti sonra radyoloji uzmanına yolladı. İlk muayenede 12+6 gözükmesi gerekirken yine fazlaçıktı 13+4 dedi doktorumuz. Maşallahı var iri bir bebek dedi. 7.48 cm miş :) radyoloji doktoru ensemizi 1.3 mm ölçtü. Kıza benziyo dedi :) asistanıda ahmet beyin tahminleri yanılmaz dedi. Kan sonucumuzda 2 gün sonra çıkıcak. Hayırlısı olsun inşallah. Fotomuzuda şöyle koyayım. Bir rahat durmadı doktor anca bmyle çekebildi :)
Doktor soylemedi ama ic de demedi arkdsma birak artk demsti 12 haftada bide hic kullanmayanlar bile var yeterli sanirimDoktorun mu söyledi cnm neden bıraktın ben de bıraksam mı acaba?
Amin canim cok tesekkür ederim hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim inşallah..bende bu hafta basliyacam bakalım kansizlik var bende demir hapina da erken başladımAllah kucağına almanı nasip etsin. Bana 7. Haftada verecekti devit, ama bende kabızlık yaptığı için ben ertelemek istedim. Folik asite devam : )
Yaaa yerim seni nasıl belli ağzı yüzü gözü. Allahımmmm böyle gördükçe daha çok heyecanlanıyorum. Bir an önce kavuşalım inşallah ❤Kızlar bende bugün ikili test için gittim yarın çıkacak sonuçlarım burun kemigi gozukuyodu cinsiyeti için bişey demedi beklemiymda zaten devlette söylemiyorlar pazartesi sonuçları göstermek için özele randevu aldım ins bende öğrenirim
Olabilir cnm ilk öğrendiğimde ebe de ister iç ister içme yeterli deponda var dedi ama ben içmeye devam ediyorum az kaldı doktoruma sorarım değiştiririz artık.Doktor soylemedi ama ic de demedi arkdsma birak artk demsti 12 haftada bide hic kullanmayanlar bile var yeterli sanirim
ay ağlıcam yaa Yaradanına kurban olduklarım koca göbişliler ne kadar güzel görünüyorlar maşallah cnm.Kızlar bende bugün ikili test için gittim yarın çıkacak sonuçlarım burun kemigi gozukuyodu cinsiyeti için bişey demedi beklemiymda zaten devlette söylemiyorlar pazartesi sonuçları göstermek için özele randevu aldım ins bende öğrenirim
ay yavrum benim maşallah tosuncuk kız gibi geldi tatlım bana da yuvarlak hatlı :) kız azıcık çıkarıp sevsek de geri koysak bu tatlışları olmaz mı acaba ben çok özlüyorum yaaa. bizim de boyumuz 5.3 cm ensemiz 1.32 mm di 11+6 da. Senin bebiş iri olacak kime çekti kız. Anası babası iri bizim bebişin ama hala teyze dayılara çekerse minnoş oluruz çekme çocuğum bize çek diyorum her günTeyzeler selam biz geldik. Bugün 2li tarama testimizi yaptırdık. Önce doktor muayene etti sonra radyoloji uzmanına yolladı. İlk muayenede 12+6 gözükmesi gerekirken yine fazlaçıktı 13+4 dedi doktorumuz. Maşallahı var iri bir bebek dedi. 7.48 cm miş :) radyoloji doktoru ensemizi 1.3 mm ölçtü. Kıza benziyo dedi :) asistanıda ahmet beyin tahminleri yanılmaz dedi. Kan sonucumuzda 2 gün sonra çıkıcak. Hayırlısı olsun inşallah. Fotomuzuda şöyle koyayım. Bir rahat durmadı doktor anca bmyle çekebildi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?