2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Günaydın kızlar günler sonra evimi temizledim valla dün gece bel agrisindan karın agrisindan ve eşimin temizlik yaptığım için öfke seanslarından zor uyudum
aman cnm isterse böcekler çıksın umurumda değil eşim süpürürse siler toz alırım süpürmezse çok da tın yorma kendini bak benim hiç kanamam falan olmadı ama dikkat ediyorum yememe içmeme hareketlerime boş ver eşin de yardım etsin öfkelenmesin :)

Kızlar akşam defactodan aldım internet sitesinde baktım tek bedendi mağazada ara dediğimde yoktu ama dün bir girdim on tane gelmiş hemen aldım l beden bol oldu tabi ama dolacak inş 2 ay sonra kardeşimin nikahı var orada da giyerim günlük de giyerim diye düşündüm pek güzel.

kız o teoriye kalsa ben turşunun üzerine tatlı yiyorum bizim ki ne olacak, insan dayanamıyor haklısın ama az daha sabredelim.

gece çok tuvalete kalkıyormusun benim hiç eksilmedi böbreklerdeki performansım süper.

ay tatlım ben sabah aç gittim erkenden durduramadık sanki ona baktığımızı anladı bir öyle döndü bir böyle zıpladı maşallah çikolata mı yedin sen dedi doktor yoo açız kan vercem ya dedim yandın sen işin var dedi, bebişin yapısı ile alakalı kuzenin kızı da uyurdu paso çikolata yerdi randevuya girmeden hareketlenirdi o zaman senin kız teorisi güçleniyor galiba :)

gece çok tuvalete kalkıyormusun benim hiç eksilmedi böbreklerdeki performansım süper.
İki kere kalkıyorum cnm su içmezdim önceden pek kalkmazdım şimdi içiyorum ya yatmadan bir gece iki bir de sabah 8 saatte 4 kez kalkıyorum cnm az değil yani.

Ben yaparım haftasonu diyo garibim biliyorum yapar da ne bileyim resmen her yer saç ya içim bi tuhaf oluyo öyle baktıkça eve o da tum hafta çalışıyor kıyamıyorum bundan sonra yardımcı cagircam ama dip köşe yapsın napayim

aynen cnm geçen ben de süpür dedim haftasonu yapayım dedi ben başladım süpürmeye sonra geldi vicdan yaptı ver ben yaparım diye baya bir vermicem dedim o ben yapcam dedi sonra verdim. bizim süpürge yapıştı mı çıkmıyor yoksa süpürürüm yavaş yavaş ama beli kırılıyor insanın. Yani ben de kıyamam ama gündüz işteyim gece eve gir yemek bulaşık mutfak çamaşır hele deli ediyor beni katlaması falan. Kız ben ev işlerinden sinirli oluyorum bak yeni farkettim. Kadın tutturmaz benim ki ben yaparım der ama yapmaz yoksa ben tutarım 15 günde bir ya ne iyi olur millete de ekmek parası. çalışan hamile kadının yardım alması çok iyi bir şey.

Evet canım çok şükür ki ben de memur değilim ya da sabit bi saatim yok, serbest çalışıyorum hatta bu aralar sadece yatıyorum.yoksa zor dayanirdim valla helal olsun size, zaten senin gibi olsam kocaya acimam ben de çalışıyorum akşama kadar hem de 2 canliyim temizle köle derim home ofis yatma yönünden iyi de kocaya "akşama kadar çalışıyorum bi de eve gelip temizlik mı yapayim" diye cemkirmek isterdim

İki kere kalkıyorum cnm su içmezdim önceden pek kalkmazdım şimdi içiyorum ya yatmadan bir gece iki bir de sabah 8 saatte 4 kez kalkıyorum cnm az değil yani.
benimde öyle sanırım.cidden 10 bardak su içmiyorumdur bile ama 10 bardak içmiş gibiyim sabahta çamaşır ve eşofmanı atıyorum.çalıştığım için sabahın köründe kalkıyorum bazen 2 günde bir bir fincan türk kahvesi içmek zorunda kalıyorum ayılamıyorum sabah .3 aydan sonra bişey yapmaz inşallah kahve.

ev isi dısardan daha cok yoruyor cidden..benim de esim süpuruyor bazen ama genelde ben hallediyorum..neseki ev 2+1 kucuk..cabucak bitiyor..etrafta sac toz varken mumkun degil ayagimi uzatıp huzurla dinlenemiyorum( keske rahat bi tip olsam...okulda da artık nöbet almıycam nöbetler cok yorucu ve tehlikeli..ogrenciler top oynarken bahcede falan ödüm kopuyo karnima gelecek diye..buarada bulantim cok az..bulantisi az olup kız doguran var mı aranizda

sizin 14.hafta olmus cinsiyet belli oldu mi acaba merak ettim?

benim arkadaşım öyle doğurmuştu.çoğu kız anası hastanelik olur. serum yer ilaçlarla yemek yer bulantıdan. arkadaşta sadece iştahsızlık vardı.diğer bir arkadaşımın erkekti bebeği ama bir 15 gün aşırı bulantılı ve hastanede serumla ilaçla azalmıştı.annem bana hamileykende çok çekmiş bulantıdan.

Ahahaha valla ya doktorda iri maşallahı var dedi. Ana 162 cm baba 175 cm falan çokta iri sayılmayız ama eşimin dayıları baya boylu poslu benim abim baya boylu babam boylu belki onlara çekerse üfff dün gördüm şimdi yine görmek istiyoeum yetmiyo kız napıcaz biz doğurana kadar böyle allahtan annem videosunu çektide ona balıp bakıp duruyorum hareketlerini gördükçe seviyorum :))) ya bide bişi dicem inanmayabilirsiniz ama ben gerçekten artık ufacık ufacık hissediiyorum bu bıcırığı çoook nadirende olsa. Böyle tekem gibi değilde minik bi hareket falan hissediyorum sizde varmı böyle şeyler?

Ahahaha evet olabilir naza çekti kendini şimdiden valla kuzucum :)) doktor erkekti utandı herhalde

:) Ben de hissediyorum tatlım özellikle de ben uyurken sıkılıyor herhalde yavrum uyandırıyor. Maşallah nazar değmesin valla video eskidi izlemekten ama dayanamıyorum aşk bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…