- 15 Ekim 2012
- 737
- 261
- 323
Yaa işte bu beklediğim cevap bu :) bana yok işte 20. Haftadanönce hissedemezsin şöyle böyle diyip duruyolarda yalanmı söylicem hissediyorum işte yani. Demekki ben tek değilmişim ❤ çok heyecanlanıyorum valla o anlarda :):) Ben de hissediyorum tatlım özellikle de ben uyurken sıkılıyor herhalde yavrum uyandırıyor. Maşallah nazar değmesin valla video eskidi izlemekten ama dayanamıyorum aşk bu.
:) ay maşallah bak özledim bugün ben de videosunu izleyeyim bari yavrucağın. Yarın ikili testin kan sonucunu alıp göstermeye gitcem gel bakalım biraz derse doktorum pek mutlu olurum.Kizlar minigimi gordum az once kipir kipir yerinde durmuyodu pit pit kalbini de dinledim ayy cok mutluyum haftaya ikili teste gidicez
riskli değil senin canım okuduğum kadarıyla 1/250 riskli kabul edilmiyor bahsettiğin test nedir, ben üçlü testi bile düşünmüyorum açıkcası tanı amaçlı. bir de en güvenilir olan 2 li testmiş bu testlerin arasında izlediğim videolardaki doktorlardan öğrendiğim kadarıyla bu nedenle 3-4 düşünmüyorum. Gerçi benim doktorum bana bakmaz yapar orası ayrı ama.Benim ikili test sonucum çıktı. riskli değilim ama olasılık çok düşük de gelmedi bana. Cumartesi günü doktorla yüzyüze görüşücez sadece telefonda sorun yok dedi. kombine risk 621 de 1 çıktı. Üçlü testten sonra nfity denen testi de yaptırmayı düşünüyorum aslında. Daha sonuç çıkmadan da bunu düşünüyordum.
Nfity bebeğin dnasına bakılan ikili testten de daha yüksek oranda ( %99) doğru sonuç veren bi test. Annenin kanı alınıyor ve yurtdışındaki bi labaratuvara yollanıyor. Bebeğin dnası ayrıştırılarak inceleniyor. Maliyetli bi test tabi ki. 2.500 tl civarı. Ama yaptırsam mı demiyor dğeilim, kaıdnlar klubünde de yaptıranları okumuştum.riskli değil senin canım okuduğum kadarıyla 1/250 riskli kabul edilmiyor bahsettiğin test nedir, ben üçlü testi bile düşünmüyorum açıkcası tanı amaçlı. bir de en güvenilir olan 2 li testmiş bu testlerin arasında izlediğim videolardaki doktorlardan öğrendiğim kadarıyla bu nedenle 3-4 düşünmüyorum. Gerçi benim doktorum bana bakmaz yapar orası ayrı ama.
Anladım cnm bunu okumadım neden bu testi düşünüyorsun peki risk mi görüyorsun? Pozitif çıkarsa bebekten vazgeçebilirim diyorsan yaptırabilirsin tabi onun dışında üzüntü sebebi olur sadece.Nfity bebeğin dnasına bakılan ikili testten de daha yüksek oranda ( %99) doğru sonuç veren bi test. Annenin kanı alınıyor ve yurtdışındaki bi labaratuvara yollanıyor. Bebeğin dnası ayrıştırılarak inceleniyor. Maliyetli bi test tabi ki. 2.500 tl civarı. Ama yaptırsam mı demiyor dğeilim, kaıdnlar klubünde de yaptıranları okumuştum.
Esimde videoya kaydediyo sonra sirita sirita izliyorum milletin tuhaf bakislariyla karislasiyorm sonra allahim cok guzel bi duygu rabbim her isteyene yasatsin insallah:) ay maşallah bak özledim bugün ben de videosunu izleyeyim bari yavrucağın. Yarın ikili testin kan sonucunu alıp göstermeye gitcem gel bakalım biraz derse doktorum pek mutlu olurum.
aynı zamanda mı doğuracağız.sende de gece sürekli çişe gitmek, gazlı (kuru fasülye bulgur nohut gibi) bakliyatları yiyince ara sıra kasıklara gaz sancısı yaptığı oluyor mu?Ahahaha valla ya doktorda iri maşallahı var dedi. Ana 162 cm baba 175 cm falan çokta iri sayılmayız ama eşimin dayıları baya boylu poslu benim abim baya boylu babam boylu belki onlara çekerseüfff dün gördüm şimdi yine görmek istiyoeum yetmiyo kız napıcaz biz doğurana kadar böyle allahtan annem videosunu çektide ona balıp bakıp duruyorum hareketlerini gördükçe seviyorum :))) ya bide bişi dicem inanmayabilirsiniz ama ben gerçekten artık ufacık ufacık hissediiyorum bu bıcırığı çoook nadirende olsa. Böyle tekem gibi değilde minik bi hareket falan hissediyorum sizde varmı böyle şeyler?
Arkadaşımın bebeğinin ense kalınlığı biraz fazlaydı. Kan verdi yurt dışına gitti. 10 günde sonuç çıktı. sanırım aynı test. 1700 lira verdi. Bu test çok güvenilirmiş. Detaylı ultrasondan başka test yapmayacaklar artık.Nfity bebeğin dnasına bakılan ikili testten de daha yüksek oranda ( %99) doğru sonuç veren bi test. Annenin kanı alınıyor ve yurtdışındaki bi labaratuvara yollanıyor. Bebeğin dnası ayrıştırılarak inceleniyor. Maliyetli bi test tabi ki. 2.500 tl civarı. Ama yaptırsam mı demiyor dğeilim, kaıdnlar klubünde de yaptıranları okumuştum.
Ay evet canım gündüz hiç su içmesem bile gece öyle bi wc ye kalkıyorumki uyku yok o yüzden. Ve evet kurubakliyat yemekleri yediğimde aynı şeyleri yaşıyorum hatta bazen aha tamam bebeğe bişey oldu diyorum öyle sıkışırıyo bazen.aynı zamanda mı doğuracağız.sende de gece sürekli çişe gitmek, gazlı (kuru fasülye bulgur nohut gibi) bakliyatları yiyince ara sıra kasıklara gaz sancısı yaptığı oluyor mu?
İkili teste gidicem önümüzdeki hafta ozaman radyoloji uzmanını sıkıştırcam artıkee ne zamn testler sonucu çıkınca mı belli olucak aaa bu bebişlerde pek nazlıı
bende korkuyorum ayni sekilde hep esofman ic çamaşırı degistiriyorum sanki altına eden küçük cocuklar gibi senin kontrolun ne zaman canim ikili testten bir ay sonra gel dedi.ben merak ediyorum.Ay evet canım gündüz hiç su içmesem bile gece öyle bi wc ye kalkıyorumki uyku yok o yüzden. Ve evet kurubakliyat yemekleri yediğimde aynı şeyleri yaşıyorum hatta bazen aha tamam bebeğe bişey oldu diyorum öyle sıkışırıyo bazen.
her dr farklı düşünüyorBugün devlet Hastanesi'ne de kontrolum vardı doktor ikili test yapmadı 3luyu öneriyorum ben dedi ilkimde de yaptırmamış tüm 2 li testi 3luyu yaptırıcam artık
Valla canım ben ikili testi başka hastanede yaptırdım bu cumartesi kendi doktoruma gidip sonuç göstericem bakalım ne zamana çağırıcak hiç bilmiyorum kibende korkuyorum ayni sekilde hep esofman ic çamaşırı degistiriyorum sanki altına eden küçük cocuklar gibi senin kontrolun ne zaman canim ikili testten bir ay sonra gel dedi.ben merak ediyorum.
canım yazmayı unutma olur mu burdakılerın umru değıl o yüzden bır fıkır edınırız.ben hıç böyle ummamıştım hatta doktor çağırır dıye düşünmüştüm.sonuçta bedava gıtmıyoruz.hem tüp bebek.ama kımsenın umru değılValla canım ben ikili testi başka hastanede yaptırdım bu cumartesi kendi doktoruma gidip sonuç göstericem bakalım ne zamana çağırıcak hiç bilmiyorum ki
6 yıl önceki hamileliğimde çok tecrübeli mükemmel bir doktorum vardı Gaziantep te...2li de 1/250000 gibi bir değer çıkmıştı bu değerle 3lüyü yapmamıza gerek yok dedi ve yapılmadı...aslında şimdi bana çok mantıklı geliyor Bursa dayız çok da bilmeden bir doktora başladım umarım lüzumsuz şeylere yönlendirmezBugün devlet Hastanesi'ne de kontrolum vardı doktor ikili test yapmadı 3luyu öneriyorum ben dedi ilkimde de yaptırmamış tüm 2 li testi 3luyu yaptırıcam artık
Evet ben böyleyim...en son geçen cumartesi kusmuştum önce kusma kesildi şimdi bulantım da azaldı sanki kemiklerim bile acıkmış...zevkle yemeye başladım...sonrasında ağzımda yine kötü bir tat kalıyor ama buna da şükür...kiloyu falan umursamayıp yiycem doğrusu zaten bütün gün ayaktayım çocuklar mahfediyor öğretmenim...aç sefil hiç dayanamam...ama akşam yemekten sonra yatana kadar 1 mandalina ya da nar yiyorum sadece...gündüz de aralarda bi avuç çiğ fındık kayısı kurusu vsHayırlı geceler annisler bende üç dört gündür bulantm azaldı aşırı yemeye düştüm varmı aranızda böyle olan çok yiyomusunuz yani dolabın başında bekliym resmen :) kilomada dikkat ediym derken tombik olcm heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?