Aa bende bursadayım kime gidiyosunuz6 yıl önceki hamileliğimde çok tecrübeli mükemmel bir doktorum vardı Gaziantep te...2li de 1/250000 gibi bir değer çıkmıştı bu değerle 3lüyü yapmamıza gerek yok dedi ve yapılmadı...aslında şimdi bana çok mantıklı geliyor Bursa dayız çok da bilmeden bir doktora başladım umarım lüzumsuz şeylere yönlendirmez
Kızlar ben doktora sorcam bunu bugün hep kabızlık yaşıyorum o yüzden gazda çıkmıyor aynı sancıyi yapıyor ilaç kukkanmayayim idare ederim diyordum ama varmış bitkisel ilacı bakalım doktor ne der.Ay evet canım gündüz hiç su içmesem bile gece öyle bi wc ye kalkıyorumki uyku yok o yüzden. Ve evet kurubakliyat yemekleri yediğimde aynı şeyleri yaşıyorum hatta bazen aha tamam bebeğe bişey oldu diyorum öyle sıkışırıyo bazen.
Benimki fazla değil aslında. Ama 35 yaşındayım ve ikili test sonucum 626 da 1. O nedenle yaptırsam mı diyorum. Arkadaşınızın temiz mi geldi peki sonucu?Arkadaşımın bebeğinin ense kalınlığı biraz fazlaydı. Kan verdi yurt dışına gitti. 10 günde sonuç çıktı. sanırım aynı test. 1700 lira verdi. Bu test çok güvenilirmiş. Detaylı ultrasondan başka test yapmayacaklar artık.
Yorumlardan okuyup anladıgım kadarıyla gayet iyi bi sonuç benceKızlar bizim sonucumuz aşağıda anladığım kadarıyla riskimiz düşük ama çoğunun ne anlama geldiğini anlayamadım.Eki Görüntüle 2060422
İnş cnm hepimizin bebişleri Allah'a emanet. Çok etkilendim ben bu testin sonucunu beklerken hiç olumsuzluk gelmedi aklıma ama sonucu elime alınca içim bir tuhaf oldu bebişe haksızlık yapmışım gibi ağlayınca rahatladımYorumlardan okuyup anladıgım kadarıyla gayet iyi bi sonuç bence
AYYY inanırmısın bugun resmen agladım tuvalette ıkınsan ıkınanamıyosun ıkınmasan olmuyo .acaba folıkasıttenmı dıyorum cunkı ben omrumde kabızlık bılmem.suda ıcıyorum.kontrolumde haftaya nolcak bılmıyorumKızlar ben doktora sorcam bunu bugün hep kabızlık yaşıyorum o yüzden gazda çıkmıyor aynı sancıyi yapıyor ilaç kukkanmayayim idare ederim diyordum ama varmış bitkisel ilacı bakalım doktor ne der.
cnm bir de şöyle bakmak lazım sonuca 625 ihtimalle yok risk, kalbini ferah tut ama aklında kalacaksa yaptır diyorum.Benimki fazla değil aslında. Ama 35 yaşındayım ve ikili test sonucum 626 da 1. O nedenle yaptırsam mı diyorum. Arkadaşınızın temiz mi geldi peki sonucu?
sebze meyve yiyormusun canım geçen hafta benimde öyleydi bu hafta olmadı yediklerime dikkate edinceAYYY inanırmısın bugun resmen agladım tuvalette ıkınsan ıkınanamıyosun ıkınmasan olmuyo .acaba folıkasıttenmı dıyorum cunkı ben omrumde kabızlık bılmem.suda ıcıyorum.kontrolumde haftaya nolcak bılmıyorum
:) aynen öyle hormonlardan cnm folik asitli hiç alakası yok ben hamile kalmadan kaç ay kullandım. Dur bakalım doktorum ne önerecek yoksa erik yiyorum, kayısı falan herşeyi deniyorum yok. ben de hiç kabızlık yaşamadım ömrümde işte sağlık olsun çekcez.AYYY inanırmısın bugun resmen agladım tuvalette ıkınsan ıkınanamıyosun ıkınmasan olmuyo .acaba folıkasıttenmı dıyorum cunkı ben omrumde kabızlık bılmem.suda ıcıyorum.kontrolumde haftaya nolcak bılmıyorum
günde en az 4-5 meyve yiyorum ben cnm, sebze hastasıyım zaten bizim hormonlardan biri fazla çalışıyor sanırım.sebze meyve yiyormusun canım geçen hafta benimde öyleydi bu hafta olmadı yediklerime dikkate edince
cnm bir şey sorcam sana transfer adetinden kaç gün sonra yapıldı sanırım doğal gebeliklerde olması gerektiği günlerde yapılıyor transferin. bence git kız ben beklemem 1 ay, 15 günde bir gidiyoruz biz elimde olsa her hafta giderim :)kızlar ikili tessten sonra bir ay sonra gel demişti doktorum bir ay bana uzun geliyor zaten hafta hafta sordum henüz cevap alamadım transfere göre mi adete göre mi 16. haftada gideyim diye.neler yapıyor nasıl bilmem insan merak ediyor siyah beyaz tv filmi gibi izliyoruz.
ben ilçedeyim doktor ilde o yüzden çok düşünüyorum bende hep görmek istiyorum. adetim 25 temmuzdu transfer 11 ağustos.tam daha yeni yakaladı gelişim olarak transfere göre büyümeyi.doktora sordum bakalım.vatsap mesajından.cevap alamazsam ararım.cnm bir şey sorcam sana transfer adetinden kaç gün sonra yapıldı sanırım doğal gebeliklerde olması gerektiği günlerde yapılıyor transferin. bence git kız ben beklemem 1 ay, 15 günde bir gidiyoruz biz elimde olsa her hafta giderim :)
o zaman belki benim psikolojik olarak geçti sebze yemeye önem verince :))günde en az 4-5 meyve yiyorum ben cnm, sebze hastasıyım zaten bizim hormonlardan biri fazla çalışıyor sanırım.
cnm zaten ben de 29 temmuzda adet oldum 12 ağustosda yumurtam çatladı ondan sonraki günler rahme tutundu, bak aynı günler oluyor senin bebiş de aynı hemen hemen. adet tarihine göre 2 hafta yumurta yaşı oluyor o ekleniyor bizlerde ama senin yumurtanda olgunlaşıp çatlıyor yani onunda 2 hafta yaşı var. Arada pek fark yok bebişler günlerini yakalıyor eninde sonunda şükür.ben ilçedeyim doktor ilde o yüzden çok düşünüyorum bende hep görmek istiyorum. adetim 25 temmuzdu transfer 11 ağustos.tam daha yeni yakaladı gelişim olarak transfere göre büyümeyi.doktora sordum bakalım.vatsap mesajından.cevap alamazsam ararım.
hep aklıma vesveseler geliyor.burda bahsetmek istemiyorum kötü şeyleri çağırmamak için.gerçi Allah korusun şu süreçte bazı şeylerde de müdahale edemeyiz karnımızdaki çocuğa.cnm zaten ben de 29 temmuzda adet oldum 12 ağustosda yumurtam çatladı ondan sonraki günler rahme tutundu, bak aynı günler oluyor senin bebiş de aynı hemen hemen. adet tarihine göre 2 hafta yumurta yaşı oluyor o ekleniyor bizlerde ama senin yumurtanda olgunlaşıp çatlıyor yani onunda 2 hafta yaşı var. Arada pek fark yok bebişler günlerini yakalıyor eninde sonunda şükür.
Ya herkes Jimer vs diyor ama bize çok uzak...biz Yasemin Park te oturuyoruz okulum evim birbirine çok yakın aile hekimimiz önerdi kent meydanında Aritmi ye Nagihan Uzun a gidiyorum. 3te randevu alsam mesela 2buçukta okuldan çıkıp yetisiyorum 5te de oğlumu okuldan almam gerekiyor ona da yetişiyorum...hepsi de hastane hepsi de doktor sonuçtaAa bende bursadayım kime gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?