2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlaaar dün kontrole gittim.bizim bıcırık çok hareketli çıktı ultrason cihazını koyar koymaz cinsiyetini gösterdi erkekmiş bebişimiz.görseniz nasıl tatlı kıpır kıpır.sürekli ellerini ayaklarını oynatıyor.bir ara ağzını açtı :) ölçümleri de gayet iyi dedi doktor.bir kaç güne kan sonuçları da belli olacak. Darısı sizlerin başına

Benimki fazla değil aslında. Ama 35 yaşındayım ve ikili test sonucum 626 da 1. O nedenle yaptırsam mı diyorum. Arkadaşınızın temiz mi geldi peki sonucu?
Ense kalınlığı fazla çıkınca ikili testi yaptırmadan kan verip yolladılar. Çok şükür temiz çıktı. Doktorunuza güveniniz tamsa gerekli görürse yaptırın, gerekli görmezse boşuna strese girmeyin. İhtimal düşük galiba inş sapasağlam doğar.

oyy maşlh maşlh bir paşmız daha geliyor yaniii aaa nerede kız annelerii :)

günayadınlar canlar ben yine dün pert ttim yha puff çok mu şey istiyorum kusmak istemiyorum agzımdaki tat gitsin istiyorum yaaaa

Benimki fazla değil aslında. Ama 35 yaşındayım ve ikili test sonucum 626 da 1. O nedenle yaptırsam mı diyorum. Arkadaşınızın temiz mi geldi peki sonucu?
Bence gerek yok...bu sadece bir olasılık hesabı ve bikaç hastalığa bakılıyor daha neler var neler...bol bol dua edicez sağ salim kucağımıza almak için Allah her şeyin hayırlısını versin en güzeli dua etmek bir de şuna inanıyorum fazla göze sokmamalı isteyip de sahip olamayan çok insan var...Allah bir nimet vermiş şükretmeli bu bizim başarımız değil Allah ın lütfu...böyle düşünmek ve iyi olacağına inanmak lazım

OF daha geçmedi mi benim biraz azalır gibi oldu ama bu sabah bende kustum nazar ettim kendime

yog yha dün evdeydim işe gelemedim.Bu gün yine perttim yani mantıken azalması gereken haftalardayız ama bilmiyorum artık yha allah herkezin yardımcısı olsun

yog yha dün evdeydim işe gelemedim.Bu gün yine perttim yani mantıken azalması gereken haftalardayız ama bilmiyorum artık yha allah herkezin yardımcısı olsun
amin canım inş şu haftayı da atlat ya belki 3 aylık dönemin bitince biter inşaallah

Bende nilüferdeyim canım özel muaynaneye gidiyorum dorukta yapıcam nasipse dogumuda hepimiz sağlıkla kucagıma alalım inşallah benimde 4.5 yasında bi oğlum var

cnm kan testi normal 2'li testeki kan testi mi yoksa yurtdışına mı gönderdiler, gözün aydın çok sevindim temiz çıkmasına.

Merak etme kuzum yazarım canını sıkma sen. Ama zaten 3. Aydan sonra falan ayda bir çağırıyor doktorlar arkadaşımda hanileydi doğurdu ondan biliyorum.

Kızlar ben doktora sorcam bunu bugün hep kabızlık yaşıyorum o yüzden gazda çıkmıyor aynı sancıyi yapıyor ilaç kukkanmayayim idare ederim diyordum ama varmış bitkisel ilacı bakalım doktor ne der.
Ay bizede haber et kuzum. Evet kabızlık var ben birde bulantı ilacı zofran ı kullanıyorum o daha çok kabız yapıyor. Varsa dediğin gibi bitkisel ilaç kullanalım valla.

Canım çok sevindim senin adına. Maşallah paşamız geliyo. Yerim onun dötünü ben. Kıpır kıpır olsun maşallah aman subhanallah. ❤

cnm kan testi normal 2'li testeki kan testi mi yoksa yurtdışına mı gönderdiler, gözün aydın çok sevindim temiz çıkmasına.
Canım benim değil arkadaşımın. Bebeğin ense kalınlığı fazla çıkınca ikili testi yapmadılar. anneden kan alıp yurtdışına yolladılar. Temiz çıkınca da doktor artık 2 li, 3lü, 4 lü tarama testine gerek yok demiş. Benim daha mini minnacık 9haftalık teyzesi

hıı tamam canım anladım :)

Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. 2li tarama testinde ense kalınlığımız 1.3 mm çıktı. Kan sonucunda da papp-a değeri 3.95 yazıyor. Referans aralığı 0.2 ile 3.5 arası. Aşağıda da H yüksek değer L düşük değer P panik değer yazıyor. Benim değerimin yanında da H yazıyor. Korktum açıkçası bilen varsa yorumlayabilir mi. Beta hcg de 31.2 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…