- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
Ense kalınlığı fazla çıkınca ikili testi yaptırmadan kan verip yolladılar. Çok şükür temiz çıktı. Doktorunuza güveniniz tamsa gerekli görürse yaptırın, gerekli görmezse boşuna strese girmeyin. İhtimal düşük galiba inş sapasağlam doğar.Benimki fazla değil aslında. Ama 35 yaşındayım ve ikili test sonucum 626 da 1. O nedenle yaptırsam mı diyorum. Arkadaşınızın temiz mi geldi peki sonucu?
Kızlaaar dün kontrole gittim.bizim bıcırık çok hareketli çıktı ultrason cihazını koyar koymaz cinsiyetini gösterdierkekmiş bebişimiz.görseniz nasıl tatlı kıpır kıpır.sürekli ellerini ayaklarını oynatıyor.bir ara ağzını açtı :) ölçümleri de gayet iyi dedi doktor.bir kaç güne kan sonuçları da belli olacak. Darısı sizlerin başına
OF daha geçmedi mi benim biraz azalır gibi oldu ama bu sabah bende kustum nazar ettim kendimegünayadınlar canlar ben yine dün pert ttim yhapuff çok mu şey istiyorum kusmak istemiyorum agzımdaki tat gitsin istiyorum yaaaa
Bence gerek yok...bu sadece bir olasılık hesabı ve bikaç hastalığa bakılıyor daha neler var neler...bol bol dua edicez sağ salim kucağımıza almak için Allah her şeyin hayırlısını versin en güzeli dua etmek bir de şuna inanıyorum fazla göze sokmamalı isteyip de sahip olamayan çok insan var...Allah bir nimet vermiş şükretmeli bu bizim başarımız değil Allah ın lütfu...böyle düşünmek ve iyi olacağına inanmak lazımBenimki fazla değil aslında. Ama 35 yaşındayım ve ikili test sonucum 626 da 1. O nedenle yaptırsam mı diyorum. Arkadaşınızın temiz mi geldi peki sonucu?
OF daha geçmedi mi benim biraz azalır gibi oldu ama bu sabah bende kustum nazar ettim kendime
amin canım inş şu haftayı da atlat ya belki 3 aylık dönemin bitince biter inşaallahyog yha dün evdeydim işe gelemedim.Bu gün yine perttim yani mantıken azalması gereken haftalardayız ama bilmiyorum artık yha allah herkezin yardımcısı olsun
amin canım inş şu haftayı da atlat ya belki 3 aylık dönemin bitince biter inşaallah
Bende nilüferdeyim canım özel muaynaneye gidiyorum dorukta yapıcam nasipse dogumuda hepimiz sağlıkla kucagıma alalım inşallah benimde 4.5 yasında bi oğlum varYa herkes Jimer vs diyor ama bize çok uzak...biz Yasemin Park te oturuyoruz okulum evim birbirine çok yakın aile hekimimiz önerdi kent meydanında Aritmi ye Nagihan Uzun a gidiyorum. 3te randevu alsam mesela 2buçukta okuldan çıkıp yetisiyorum 5te de oğlumu okuldan almam gerekiyor ona da yetişiyorum...hepsi de hastane hepsi de doktor sonuçta
Senden bekliyoruz kız haberi benimde hissim erkekoyy maşlh maşlh bir paşmız daha geliyor yaniii aaa nerede kız annelerii :)
İnşallah en kısa sürede gecer canım bende bu hf basında kötü oldum baya ama şimdi iyi cok şükürgünayadınlar canlar ben yine dün pert ttim yhapuff çok mu şey istiyorum kusmak istemiyorum agzımdaki tat gitsin istiyorum yaaaa
cnm kan testi normal 2'li testeki kan testi mi yoksa yurtdışına mı gönderdiler, gözün aydın çok sevindim temiz çıkmasına.Ense kalınlığı fazla çıkınca ikili testi yaptırmadan kan verip yolladılar. Çok şükür temiz çıktı. Doktorunuza güveniniz tamsa gerekli görürse yaptırın, gerekli görmezse boşuna strese girmeyin. İhtimal düşük galiba inş sapasağlam doğar.
Merak etme kuzum yazarım canını sıkma sen. Ama zaten 3. Aydan sonra falan ayda bir çağırıyor doktorlar arkadaşımda hanileydi doğurdu ondan biliyorum.canım yazmayı unutma olur mu burdakılerın umru değıl o yüzden bır fıkır edınırız.ben hıç böyle ummamıştım hatta doktor çağırır dıye düşünmüştüm.sonuçta bedava gıtmıyoruz.hem tüp bebek.ama kımsenın umru değıl
Ay bizede haber et kuzum. Evet kabızlık var ben birde bulantı ilacı zofran ı kullanıyorum o daha çok kabız yapıyor. Varsa dediğin gibi bitkisel ilaç kullanalım valla.Kızlar ben doktora sorcam bunu bugün hep kabızlık yaşıyorum o yüzden gazda çıkmıyor aynı sancıyi yapıyor ilaç kukkanmayayim idare ederim diyordum ama varmış bitkisel ilacı bakalım doktor ne der.
Canım çok sevindim senin adına. Maşallah paşamız geliyo. Yerim onun dötünü ben. Kıpır kıpır olsun maşallah aman subhanallah. ❤Kızlaaar dün kontrole gittim.bizim bıcırık çok hareketli çıktı ultrason cihazını koyar koymaz cinsiyetini gösterdierkekmiş bebişimiz.görseniz nasıl tatlı kıpır kıpır.sürekli ellerini ayaklarını oynatıyor.bir ara ağzını açtı :) ölçümleri de gayet iyi dedi doktor.bir kaç güne kan sonuçları da belli olacak. Darısı sizlerin başına
Canım benim değil arkadaşımın. Bebeğin ense kalınlığı fazla çıkınca ikili testi yapmadılar. anneden kan alıp yurtdışına yolladılar. Temiz çıkınca da doktor artık 2 li, 3lü, 4 lü tarama testine gerek yok demiş. Benim daha mini minnacık 9haftalık teyzesicnm kan testi normal 2'li testeki kan testi mi yoksa yurtdışına mı gönderdiler, gözün aydın çok sevindim temiz çıkmasına.
hıı tamam canım anladım :)Canım benim değil arkadaşımın. Bebeğin ense kalınlığı fazla çıkınca ikili testi yapmadılar. anneden kan alıp yurtdışına yolladılar. Temiz çıkınca da doktor artık 2 li, 3lü, 4 lü tarama testine gerek yok demiş. Benim daha mini minnacık 9haftalık teyzesi
Sen bugun mu gidecektin? Ben de yarin gidiyorum kalbim yerinden çıkacak umarım iyidir bebiş.hıı tamam canım anladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?