- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
Senden bekliyoruz kız haberi benimde hissim erkek
Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. 2li tarama testinde ense kalınlığımız 1.3 mm çıktı. Kan sonucunda da papp-a değeri 3.95 yazıyor. Referans aralığı 0.2 ile 3.5 arası. Aşağıda da H yüksek değer L düşük değer P panik değer yazıyor. Benim değerimin yanında da H yazıyor. Korktum açıkçası bilen varsa yorumlayabilir mi. Beta hcg de 31.2 çıktı.
Yarın göstericem canım ama netten araştırdığım kadarıyla papp-a değerinin yüksekliği down sendromu riskinin az olduğunu gösteriyormuş. Bakalım yarın doktor ne dicek. Endişe endişe endişe..Dr ne dedi gösterdin mi ?
Yarın göstericem canım ama netten araştırdığım kadarıyla papp-a değerinin yüksekliği down sendromu riskinin az olduğunu gösteriyormuş. Bakalım yarın doktor ne dicek. Endişe endişe endişe..
İnternette o yazıyı okuyunca biraz rahatladım ama inş dediğin gibidir cinsiyette kesinleşir cnaım :)her anımız tetikte geçiyor sakin olmaya calış internete aldanma bence bi sürü bilgi kirliliği var inş bi sorun yoktur bence dr mesaj at olmadı için rahatlasın sakin ve pozitifff ol (uff biliyorum bunu yazmak kolay) aaa yarın belki cinsiyette öğrenirsin :) baak seni o yüzden çağırıyordur senii ufaklık
hayırlı olsun cok sevindim inş yarında cinsiyetini gösterir kuzunArkadaşım gidip sonucumu aldı kağıfı bana gönderdi resmini. Bütün değerler risk ortalamasının altında. Çok şükür içim rahatladı. Demekki neymiş sadece kan sonuçlarına göre yorumlamamak gerekiyormuş. :) oh be.
Arkadaşım gidip sonucumu aldı kağıfı bana gönderdi resmini. Bütün değerler risk ortalamasının altında. Çok şükür içim rahatladı. Demekki neymiş sadece kan sonuçlarına göre yorumlamamak gerekiyormuş. :) oh be.
Amiiin canım benim çok teşekkür ederimmhayırlı olsun cok sevindim inş yarında cinsiyetini gösterir kuzun
Ama napalım yani eşimde diyo çok erken panik yapıyosun diye ama ne biliyim konu canımızın içindeki can sa panik yapmamak elde değil herhalde dimi ama kuzucum? ❤hadiii gözün aydın canımmmm ahh şu çılgın türk annelerii :) yani bizzz
ay çok merak ettim.senin bulantılar başta az mı çokmuydu?free bhcg ne çıktı ona da bağlamak istemiyorum ters köşe yapabiliyorArkadaşım gidip sonucumu aldı kağıfı bana gönderdi resmini. Bütün değerler risk ortalamasının altında. Çok şükür içim rahatladı. Demekki neymiş sadece kan sonuçlarına göre yorumlamamak gerekiyormuş. :) oh be.
Ben bulantı kusmadan hastanede yattım canım o dereceydi :) fbhcg de 31.2 çıktı.ay çok merak ettim.senin bulantılar başta az mı çokmuydu?free bhcg ne çıktı ona da bağlamak istemiyorum ters köşe yapabiliyor
Ama napalım yani eşimde diyo çok erken panik yapıyosun diye ama ne biliyim konu canımızın içindeki can sa panik yapmamak elde değil herhalde dimi ama kuzucum? ❤
Hahahahaha :))))evet evet işte anne olmak bunu gerektirir daima herzman panik olmak ilk şartı buuu
Ben de bugün ikili test sonucumu göstericem doktora. İnşallah sağlıklı doğar tüm bebekler..
Evet cnm sıradayım şimdi yarın doluydu, iyidir inş merak etme.Sen bugun mu gidecektin? Ben de yarin gidiyorum kalbim yerinden çıkacak umarım iyidir bebiş.
Kızlaaaar beni de alın aranıza ben cok pimpirikliyim belki sizinle gecer. Öyle ki keske cok param olsa da eve ultrason alsam diyorum pehhhh
Ya gecen hafta ilk defa kusmaya basladım bu hfta bitti. Allahım diyorum bebegime birsey mi oluyor ne iyi olmama sevinebilir oldum ne kötü olmama :) doktor 8 kasımda gel ikili testini de yaparız dedi de ben bekleyemicem galiba sizde durum nasıl 10 gündür görmüyorum ultrasonda :))))buralar eppp aynı bea hep aynı kafadayızzz yanlız değilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?