- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
Hoşgeldin canım benimde kısmet olursa ikinci olacak kızım var 4.5 yaşındakizlar bende geldim) kismetse 2018 mayista ikinci kez anne olucam Rabbim izin verirsw
hosbuldukHoşgeldin canım benimde kısmet olursa ikinci olacak kızım var 4.5 yaşında
Benim de göğüsler çok şişti ve çok acıyorhosbuldukbenimde bi kizim var 25 aylik) aceleciyim biraz galiba..gogus agriniz varmi kizlar? benim aciyor bide sisdiler
Canım hamilelikte oluyor malum vücudumuzdaki vitamin ve mineraller ikiye bölünüyor dr muhtemelen demir takviyesine başlar o zaman toparlanır saçlarınKızlar o kadar çok saçım dökülüyor ki kel kalıcam
Bi doktor görebilsemCanım hamilelikte oluyor malum vücudumuzdaki vitamin ve mineraller ikiye bölünüyor dr muhtemelen demir takviyesine başlar o zaman toparlanır saçların
Bende senin durumundayım ne kese ne kalp atışı...bayramdan sonra gitcem kısmetseBi doktor görebilsemne kese gördüm ne bişi... bugün de kan verip artıyor mu bakıcaktık ama kan lazım vücuduma çocuğun rızkını aldırmayım dedim şişkinliğim geçti biraz. Meme uçlarım sızlıyor sık sık. Anneme söyledim o herkese söylemiş saolsun kaynanam daha sıkı ağızlı çıktı. Saçlarım avuç avuç dökülüyor. Demir olan besinlere bakıp yiyim bari. Teşekkür canm
Şu keseleri bir görsek içimiz rahat edecek :)Ben de henuz kese gormedim. Beta hcg baktirarak takip ettim. Bayramdan sonrasi icin randevu alacagim.
Şu keseleri bir görsek içimiz rahat edecek :)
Doğru düzgün uyuyamıyorum canım ben de ... belim kasıklarım ağrıyor ne tarafa dönsem...dolgunluk var göbişimde hep hissediyorum ve uyanıyorumİyi bayramlar arkadaşlar, kızlar ben sürekli uyanıyorum yaa.. gece on birde yatıyorum birde, üç de ,beş de... uyanıyorum hep bu iyice rahatsız ediyor çünkü sabahta yedi buçuk sekizde ayaktayım. Kesintisiz uykuyu özledim, ilk aylarda uyusaydim keşke.
Hayırlı olsun canmMerhaba hanımlar hepinize selamlar...32 yasındayim...8 yasinda kızim var ve esimle ağustos ayi itibariyle çalışmalara baslamistik...dun test yaptim hamis oldugumu öğrendim...sanirim bende mayis annesi olucam...Allah izin verirse...bu saatte yazabilmemin sebebi de kurulu gibi uyaniyorum:))))inş. Güzel paylaşımlarimiz olur....
Hayırlı olsun canım, inş guzel artış gösterir değerleriniz bebisiniz gelir hayırlısı ile.merhaba kızlar bende nasip olursa insallah mayıs annesi olucam asılama ile hamile kldım asılamamı 17 günü kan degerim 140 bayramdan sonra tekrar cagırdı bklm çok korkuyorum bhcg yükselir
benim de sol kasigim da sanci oluyo ara siraKizlaaaaarrr göbeğinde biri baya sağlam ısırıyor gibi acı oluyor bu sabahsol kasığımda da ince keskin acı ara ara... öğürüp duruyorum da aaayyyyyyy noluyo...siz de oldu mu oluyo muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?