2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kusman bebeğin sağlıksız olduğunu değil aksine sağlıklı olduğunu işaret eder semişti doktorum bana. Korkma canım. Korktuğum günlerde içtiğim bulantı ilacını kesiyorum. Bakıyorum bulantım var tamam diyorum meleğim iyi. Psikopata bağladık kısaca

Ahahaha bende aynıyım hem aşırı tuz hem ekşi hem tatlı tüketiyorum hahaha yeni nesil gebelerin kafası çok karışık

Ben ilac falan kullanmıyorum bazen iyi bazen kötüyüm hic anlamadım kendimi :)) 72 le hamile kaldım 66 ya düştüm iştahım hic yok sizde de öyle miiii

Sen iyice karıstırmıssın :))

Az önce şansımı zorladım ultrason için ama doktorum geçen hafta gördük şimdi gerek yok dedi ama özlüyorum bebişi hepimiz ayniyiz aslında. Bulantim baş ağrım kabızlık falan hepsi bebişin lütfü dayanıyoruz cnm.

Ben ilac falan kullanmıyorum bazen iyi bazen kötüyüm hic anlamadım kendimi :)) 72 le hamile kaldım 66 ya düştüm iştahım hic yok sizde de öyle miiii
Bende 64 le hamile kaldım 58 e düştüm kusmalardan. Şuan 59. 60 arası gidip geliyorum. İştahım açılmaya başladı bu aralar. Yemem yerinde yani. Hele ani acıkmalar yaşıyorum bazen saniyedw elim ayağım boşalıyo titriyo. Öyle bi yemek yeme stilim oluyoki o anlarda gören 3 gündür yemiyorum sanar.

Kızlar doktora 2li test kan sonucumu gösterdim cok olumlu gördü ve açıkladı riskin 8741 de 1 olduğunu bu testin güvenilirliğinin yüzde yetmiş olduğunu eğer yüzde doksan dokuzluk bir oran istersem kan ile başka test yapılabileceğini söyledi ben de istemedim. Yurtdışina gönderilen testmis. Kabızlığim için bebeğe hiç bir zararı olmayan bir şurup verdi duphalac diye ve folik asit yerine elevite başlayalım dedi. Bebişin cinsiyeti için haftaya bekliyorum bugün ultrason yok geçen hafta baktık dedi

Ahh bende iştaha gelmek istiyorum kilo almadan yemek yemek istiyorum

Canm ikili test sonucunn iyi cikmasna cok sevindim insallah benmkide guzel cikar daha almadm sonucu pAzrtsi sali gidcegm

Darısı başımızaaa...gözün aydın

Kizlar ya ikidir ruyamda bebegimi emziremedigimi goruyorum. O kadar moralim bozuluyorki sutum gelmeyecek emziremeyecm diye. Ben zaten dogumdan cok emzirme olayindan korkuyorum gogus uclarim cok hassas. Simdi bu yuzden vicdan azabi ceker oldum ruyalarima giriyor cok korkuyorum cok endiseliyim. Emziren anneler bana emzirmenin cok guzel bir sey oldugu u falan anlatsin ya (

Benim 10 gün oldu acil e gitsem bakarlar mı acaba yok cok özlüyorum cok merak ediyorum 8 kasıma kadar dayanamam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…