Ahahaha emin ol bunu diyen ilk anne değilsin kuşumKızlaaaar beni de alın aranıza ben cok pimpirikliyim belki sizinle gecer. Öyle ki keske cok param olsa da eve ultrason alsam diyorum pehhhh
Kusman bebeğin sağlıksız olduğunu değil aksine sağlıklı olduğunu işaret eder semişti doktorum bana. Korkma canım. Korktuğum günlerde içtiğim bulantı ilacını kesiyorum. Bakıyorum bulantım var tamam diyorum meleğim iyi. Psikopata bağladık kısacaYa gecen hafta ilk defa kusmaya basladım bu hfta bitti. Allahım diyorum bebegime birsey mi oluyor ne iyi olmama sevinebilir oldum ne kötü olmama :) doktor 8 kasımda gel ikili testini de yaparız dedi de ben bekleyemicem galiba sizde durum nasıl 10 gündür görmüyorum ultrasonda :))))
Ahahaha bende aynıyım hem aşırı tuz hem ekşi hem tatlı tüketiyorum hahaha yeni nesil gebelerin kafası çok karışıkKızlar şu an salonda koltukta uzaniyorum, yanimdaki sehpada bi tabak dilimlenmiş bol tuzlu limon,bi kavanoz da şu ekmeğe sürülen meşhur çikolata varya o'ndan var. Yani inanın asermeler cinsiyet konusunda yanıltıyor
Nerdeyse keçi gibi tuz yalayacağım ondan sonra bir de üstüne künefe yiyeceğimAhahaha bende aynıyım hem aşırı tuz hem ekşi hem tatlı tüketiyorum hahaha yeni nesil gebelerin kafası çok karışık
Toplanıp ultrason mu alsak her gün sırayla gireriz :))Ahahaha emin ol bunu diyen ilk anne değilsin kuşum
Anlıyorum canın istiyor ama tuzdan uzak dur canım ödem yapmasınNerdeyse keçi gibi tuz yalayacağım ondan sonra bir de üstüne künefe yiyeceğim
Ben ilac falan kullanmıyorum bazen iyi bazen kötüyüm hic anlamadım kendimi :)) 72 le hamile kaldım 66 ya düştüm iştahım hic yok sizde de öyle miiiiKusman bebeğin sağlıksız olduğunu değil aksine sağlıklı olduğunu işaret eder semişti doktorum bana. Korkma canım. Korktuğum günlerde içtiğim bulantı ilacını kesiyorum. Bakıyorum bulantım var tamam diyorum meleğim iyi. Psikopata bağladık kısaca
Sen iyice karıstırmıssın :))Kızlar şu an salonda koltukta uzaniyorum, yanimdaki sehpada bi tabak dilimlenmiş bol tuzlu limon,bi kavanoz da şu ekmeğe sürülen meşhur çikolata varya o'ndan var. Yani inanın asermeler cinsiyet konusunda yanıltıyor
Evet ya kendimi çok tutuyorum canım ama o kadar istiyor ki canım ekşi tuzlu falan, artık dayancazAnlıyorum canın istiyor ama tuzdan uzak dur canım ödem yapmasın
Evet ya kendimi çok tutuyorum canım ama o kadar istiyor ki canım ekşi tuzlu falan, artık dayancaz
Az önce şansımı zorladım ultrason için ama doktorum geçen hafta gördük şimdi gerek yok dedi ama özlüyorum bebişi hepimiz ayniyiz aslında. Bulantim baş ağrım kabızlık falan hepsi bebişin lütfü dayanıyoruz cnm.Ya gecen hafta ilk defa kusmaya basladım bu hfta bitti. Allahım diyorum bebegime birsey mi oluyor ne iyi olmama sevinebilir oldum ne kötü olmama :) doktor 8 kasımda gel ikili testini de yaparız dedi de ben bekleyemicem galiba sizde durum nasıl 10 gündür görmüyorum ultrasonda :))))
Bak çok mantıklıToplanıp ultrason mu alsak her gün sırayla gireriz :))
Bende 64 le hamile kaldım 58 e düştüm kusmalardan. Şuan 59. 60 arası gidip geliyorum. İştahım açılmaya başladı bu aralar. Yemem yerinde yani. Hele ani acıkmalar yaşıyorum bazen saniyedw elim ayağım boşalıyo titriyo. Öyle bi yemek yeme stilim oluyoki o anlarda gören 3 gündür yemiyorum sanar.Ben ilac falan kullanmıyorum bazen iyi bazen kötüyüm hic anlamadım kendimi :)) 72 le hamile kaldım 66 ya düştüm iştahım hic yok sizde de öyle miiii
Ahh bende iştaha gelmek istiyorumBende 64 le hamile kaldım 58 e düştüm kusmalardan. Şuan 59. 60 arası gidip geliyorum. İştahım açılmaya başladı bu aralar. Yemem yerinde yani. Hele ani acıkmalar yaşıyorum bazen saniyedw elim ayağım boşalıyo titriyo. Öyle bi yemek yeme stilim oluyoki o anlarda gören 3 gündür yemiyorum sanar.
Canm ikili test sonucunn iyi cikmasna cok sevindim insallah benmkide guzel cikar daha almadm sonucu pAzrtsi sali gidcegmKızlar doktora 2li test kan sonucumu gösterdim cok olumlu gördü ve açıkladı riskin 8741 de 1 olduğunu bu testin güvenilirliğinin yüzde yetmiş olduğunu eğer yüzde doksan dokuzluk bir oran istersem kan ile başka test yapılabileceğini söyledi ben de istemedim. Yurtdışina gönderilen testmis. Kabızlığim için bebeğe hiç bir zararı olmayan bir şurup verdi duphalac diye ve folik asit yerine elevite başlayalım dedi. Bebişin cinsiyeti için haftaya bekliyorum bugün ultrason yok geçen hafta baktık dedi
Darısı başımızaaa...gözün aydınKızlar doktora 2li test kan sonucumu gösterdim cok olumlu gördü ve açıkladı riskin 8741 de 1 olduğunu bu testin güvenilirliğinin yüzde yetmiş olduğunu eğer yüzde doksan dokuzluk bir oran istersem kan ile başka test yapılabileceğini söyledi ben de istemedim. Yurtdışina gönderilen testmis. Kabızlığim için bebeğe hiç bir zararı olmayan bir şurup verdi duphalac diye ve folik asit yerine elevite başlayalım dedi. Bebişin cinsiyeti için haftaya bekliyorum bugün ultrason yok geçen hafta baktık dedi
Benim 10 gün oldu acil e gitsem bakarlar mı acaba yok cok özlüyorum cok merak ediyorum 8 kasıma kadar dayanamam:))Az önce şansımı zorladım ultrason için ama doktorum geçen hafta gördük şimdi gerek yok dedi ama özlüyorum bebişi hepimiz ayniyiz aslında. Bulantim baş ağrım kabızlık falan hepsi bebişin lütfü dayanıyoruz cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?