2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bende oyleyim aciktim mi kalkip kendime yiyecek bir seyler hazirlamaya takatim kalmiyor

Hamişler hadi göbüşleri çekip koyalım haftamızıda yazalım. Belliyse cinsiyette yazalım. İlk ben başliyim. Ben çok seviyom bu sra göbüşümü bıcırık ben burdyaım diyor artık biz bugün 13+6 olduk. Doktor kıza benziyo dedi ama net değil henüz.
E edit . Ani çektim üstbaş düzeltmeden kuzenim istedi. Kusura bakmayın

Eklentiler

• IMG-20171027-WA0012-1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 90
Canım olumlu düşün.sütüm gelmeyecek emziremeyeceğim diye düşünürsen kendini ve bebeği boşuna strese sokarsın.onun yerine sütünün olduğunu,bebeğini güzelce emzirdiğini hayal et.emzirmek anneyle bebek arasında çok güzel bir bağ.bıkmadan usanmadan emzirmeye uğraşmalıyız :)

Ay yarın ben de çekeyim, dün bana dolmuşta yer verdiler pek güzeldi benim sabahtan beri baş ağrım bitmedi ne yapcam bilmiyorum yaa..

Ay yarın ben de çekeyim, dün bana dolmuşta yer verdiler pek güzeldi benim sabahtan beri baş ağrım bitmedi ne yapcam bilmiyorum yaa..
Canım bana karanlık ortam çok iyi gelmişti. Eğer başağrın enseden geliyosa yarım çay bardağı limonlu suda içebilirsin. Ama karanlık en iyi tavsiyem. Geçmezse ve zorlarsa parol içebilirsin demişti doktor.

Gerçekten emzirmek çok güzel bir duygu...kararlı ol...benim göğüs ucum sivilce kadardı ucunu çıkarıp çocuğa tutturucaz diye annemle mıncıklaya mıncıklaya mahfolduk 2-3 gün de sütüm gelmedi doktor bişey vermeyin içeride aldığı ona yeter süt gelene kadar dedi ve süt geldi çok şükür 2 yaşını doldurana kadar gürül gürül emzirdim...emziremesem ben emziremezdim görümcemin göğüs ucunu gördüm maşallah biberon başlığı kadardı. Ve şu anda benim uçlar yine 2 yıl bebek emzirmiş gibi değil minicik.Bebek zaten emme refleksiyle doğuyor emmek için çıldırıyor ve anne de emzirmek için...akışına bırakın

Benim endisem nedense canimin acimasi. Yani aslinda biliyorum o minnos dudaklar canimi yakamaz. Ama iste gogus uclarim gercekten cok hassas sinir oluyorum kendime

Aynı durumdayım oğlumda tatlıyı agzıma sürmezdim bunda tuzlu tatlı ekşi acı ne varsa sana cinsiyet tahmini yaptı mı cnm doktor

GÜNAYDIN kızlar gece öyle rüyalar gördüm ki bebek gelişim videoları izlemeyi bırakıcam :) gece rüyamda hani bebek büyüdükçe üste doğru çıkıyor ya karında sözde ben onu görebiliyorum karnım şeffafmış sonra bakıyorum bebeğim hareke etmiyor annecim annecim diye kendine getirmeye çalışıyorum çok şükür iyi oluyor ama bilinç altım nasıl etkilendiyse atık uh yani :)))

Teyzeler biz şuan doktorumuzun kapısında vizitten gelmesini bekliyoruz. Çarşamba günü görmüş olmama rağmen yinede çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için. 2li testin sonuçlarını göstereceğiz. Sormak istediğiniz bişey varsa bendenmiş gibi sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…