- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
Bende oyleyimBende 64 le hamile kaldım 58 e düştüm kusmalardan. Şuan 59. 60 arası gidip geliyorum. İştahım açılmaya başladı bu aralar. Yemem yerinde yani. Hele ani acıkmalar yaşıyorum bazen saniyedw elim ayağım boşalıyo titriyo. Öyle bi yemek yeme stilim oluyoki o anlarda gören 3 gündür yemiyorum sanar.
Ahahaha nolcaz biz böyle bilmiyorum. Doğuma kadar 100 kilo oluruz herhaldeBende oyleyimaciktim mi kalkip kendime yiyecek bir seyler hazirlamaya takatim kalmiyor
Canım olumlu düşün.sütüm gelmeyecek emziremeyeceğim diye düşünürsen kendini ve bebeği boşuna strese sokarsın.onun yerine sütünün olduğunu,bebeğini güzelce emzirdiğini hayal et.emzirmek anneyle bebek arasında çok güzel bir bağ.bıkmadan usanmadan emzirmeye uğraşmalıyız :)Kizlar ya ikidir ruyamda bebegimi emziremedigimi goruyorum. O kadar moralim bozuluyorki sutum gelmeyecek emziremeyecm diye. Ben zaten dogumdan cok emzirme olayindan korkuyorum gogus uclarim cok hassas. Simdi bu yuzden vicdan azabi ceker oldum ruyalarima giriyorcok korkuyorum cok endiseliyim. Emziren anneler bana emzirmenin cok guzel bir sey oldugu u falan anlatsin ya (
Bende 64 le kaldım 59 şuan ama gobegim çıktı :) yanlız değilsin cnmBen ilac falan kullanmıyorum bazen iyi bazen kötüyüm hic anlamadım kendimi :)) 72 le hamile kaldım 66 ya düştüm iştahım hic yok sizde de öyle miiii
Ay yarın ben de çekeyim, dün bana dolmuşta yer verdiler pek güzeldiHamişler hadi göbüşleri çekip koyalım haftamızıda yazalım. Belliyse cinsiyette yazalım. İlk ben başliyim. Ben çok seviyom bu sra göbüşümü bıcırık ben burdyaım diyor artıkbiz bugün 13+6 olduk. Doktor kıza benziyo dedi ama net değil henüz.
E edit . Ani çektim üstbaş düzeltmeden kuzenim istedi. Kusura bakmayın
Canım bana karanlık ortam çok iyi gelmişti. Eğer başağrın enseden geliyosa yarım çay bardağı limonlu suda içebilirsin. Ama karanlık en iyi tavsiyem. Geçmezse ve zorlarsa parol içebilirsin demişti doktor.Ay yarın ben de çekeyim, dün bana dolmuşta yer verdiler pek güzeldibenim sabahtan beri baş ağrım bitmedi ne yapcam bilmiyorum yaa..
Gerçekten emzirmek çok güzel bir duygu...kararlı ol...benim göğüs ucum sivilce kadardı ucunu çıkarıp çocuğa tutturucaz diye annemle mıncıklaya mıncıklaya mahfolduk 2-3 gün de sütüm gelmedi doktor bişey vermeyin içeride aldığı ona yeter süt gelene kadar dedi ve süt geldi çok şükür 2 yaşını doldurana kadar gürül gürül emzirdim...emziremesem ben emziremezdim görümcemin göğüs ucunu gördüm maşallah biberon başlığı kadardı. Ve şu anda benim uçlar yine 2 yıl bebek emzirmiş gibi değil minicik.Bebek zaten emme refleksiyle doğuyor emmek için çıldırıyor ve anne de emzirmek için...akışına bırakınKizlar ya ikidir ruyamda bebegimi emziremedigimi goruyorum. O kadar moralim bozuluyorki sutum gelmeyecek emziremeyecm diye. Ben zaten dogumdan cok emzirme olayindan korkuyorum gogus uclarim cok hassas. Simdi bu yuzden vicdan azabi ceker oldum ruyalarima giriyorcok korkuyorum cok endiseliyim. Emziren anneler bana emzirmenin cok guzel bir sey oldugu u falan anlatsin ya (
Ay benimde var göbegim valla :) kilo neremden verdim anlamıyorumBende 64 le kaldım 59 şuan ama gobegim çıktı :) yanlız değilsin cnm
Odemdir belkiAy benimde var göbegim valla :) kilo neremden verdim anlamıyorum
Bende gazdır diyorumda yok anam böyle gaz olmaz :)Odemdir belkidiycemde yok yani sabah akşam var :)
Ben acıkmıyorum ama midem yanıyor. Yoksa acıkıyorum da anlamıyor muyum acabaKızlar ya kaç saatte bir acıkıyorsunuz? Delirmek üzereyim
Benim endisem nedense canimin acimasi. Yani aslinda biliyorum o minnos dudaklar canimi yakamaz. Ama iste gogus uclarim gercekten cok hassas sinir oluyorum kendimeGerçekten emzirmek çok güzel bir duygu...kararlı ol...benim göğüs ucum sivilce kadardı ucunu çıkarıp çocuğa tutturucaz diye annemle mıncıklaya mıncıklaya mahfolduk 2-3 gün de sütüm gelmedi doktor bişey vermeyin içeride aldığı ona yeter süt gelene kadar dedi ve süt geldi çok şükür 2 yaşını doldurana kadar gürül gürül emzirdim...emziremesem ben emziremezdim görümcemin göğüs ucunu gördüm maşallah biberon başlığı kadardı. Ve şu anda benim uçlar yine 2 yıl bebek emzirmiş gibi değil minicik.Bebek zaten emme refleksiyle doğuyor emmek için çıldırıyor ve anne de emzirmek için...akışına bırakın
Aynı durumdayım oğlumda tatlıyı agzıma sürmezdim bunda tuzlu tatlı ekşi acı ne varsaKızlar şu an salonda koltukta uzaniyorum, yanimdaki sehpada bi tabak dilimlenmiş bol tuzlu limon,bi kavanoz da şu ekmeğe sürülen meşhur çikolata varya o'ndan var. Yani inanın asermeler cinsiyet konusunda yanıltıyor
Ben sürekli açım sanki midem deliniyor...bulantı kusma dönemlerimde kemiklerim bile acıkmış gibi...abur cubur değil ama yemek yiyorum doğrusuKızlar ya kaç saatte bir acıkıyorsunuz? Delirmek üzereyim
Evet canım erkek gibi dediAynı durumdayım oğlumda tatlıyı agzıma sürmezdim bunda tuzlu tatlı ekşi acı ne varsasana cinsiyet tahmini yaptı mı cnm doktor
mutlaka ara öğün yapıyorum meyve kuruyemiş yoksa 3 saati geçince deli gibi acıkıyorum ağlamaklı hale geliyorum :))))Kızlar ya kaç saatte bir acıkıyorsunuz? Delirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?