2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ayyy kizzz ne sanslisin sık görmüş oldun :)) bizim için el salla minişeee

Benim endisem nedense canimin acimasi. Yani aslinda biliyorum o minnos dudaklar canimi yakamaz. Ama iste gogus uclarim gercekten cok hassas sinir oluyorum kendime
bence bunun stresine girmek için çok erken bak ne yaparsın biliyormusun doğuma yakın kremler var gögüs uçları için onlardan kullanırsın bu kıştan mutlaka ayva çekirdeği saklamak lazım suya koyuyorsun ayva çekirdeğini jole kıvamına geliyo emzirirken onu kullanırsın en ii kremlerden bile çok iyi geliyor diyor ben ayva çekirdeği buzluğa atıcam mutlaka takma kafana alışıcaz inş

Evet cnm yaa enseden gelmiyor iki kasin ortasında toplanıyor,benim önceden de iki ayda bir böyle tutar kusar rahatlardım migren miydi üstüne de düşmedim ama şimdi haftada 2-3 gün geçmeyen ağrı oluyor uyuyorum o zaman geçiyor işte. Bakalım çok zorlanır sam Parol alacağım ben de.

Benimki almadı ultrasona yakında gördük dedi ama Sneijder gördün mü kız.

Ahaha işte 24 saat ultrason hizmeti ne güzel kız.

Tüm gün bir sürü sey izleyip okumaktan :)))

Teyzeler biz geldik. Yaa allahım ben 2. Hamileliğimden önce çok çalışıo usg cihazı alıcam kesin ya çok tatlıydı teyzeleriii. Kıpır kıpır 1 dk durmadı doktoru deli etti ölçüm yaptırmadı doktora gayet iyiymiş hiçbir sorun yok yalnız bulantılarım hala geçmediği için bazı kan tahlilleri istedi troid falan bakalım dedi. Demir ilacı vericekti bulantılarım geçmediği için vermedi onuda. Şimdilik elevite devam. Doktor bile anladı ve bu çok yaramaz olucak annesi dedi çok hareketli olmasından. Çikolatada yemedim halbuki cinsiyet içinde sorduk şuan göremem radyoloji uzmanının cihaız daha gelişmiş olduğu için genital bölge ölçümü yapmıştır ondan size kıza benzio demiştir dedi. Genelde pek yanılmaz ama en kesini bir sonraki kontrolünüzde söylerim cinsiyeti dedi. 25 kasıma randevu verdi. Nasıl dayanıcam ben

Kızlar moralim çok bozuk
Bi şey bitiyor bi şey başlıyor
Kist korkuttu ilk önce ohhh tam küçülmeye başladı dedik
Mide bulantıları,geçmeyen baş ağrıları bunlar bi şey değil de
P.ertesi 2li taramaya gitmiştim usgdeki ölçümler normal kan almışlardı
Dün sonuç için aradım
Papp-a 0,52 düzeltilmiş 0,20
Hcg 207. düzeltilmiş 5,31 çıkmış
Diğer değerler iyi
1:50 risk grubundaymışım.
P.ertesi Profa göstereceğim sonuçlarımı
2 gündür mide bulantım azalmıştı bi şeyler yiyebileceğini diye seviniyordum şimdi yemeğe yaklaşamıyorum bile
Bakmam gereken kızım var onunla ilgilenemeyince ayrı canım yanıyor

Canım sakin ol, bu testleri bu yüzden sevmiyorum işte. İnsanı mahvediyor ve tanıdıgım iki kişiye aynı sey oldu bebekleri sapasaglam. Bende gidicem haftaya ve istemiyorum istemeyerek gidiyorum. Dua et, gerekirse sonuclarını at bende doktoruma göstereyim. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bizi evlatlarımızla sınamasın. Amin.

Keşke yaptırmasaydım keşke
Ben hissediyorum ki bebeğim sağlıklı
sinek küçük ama işte mide bulandırıyor işte.zaten başım ağrıyordu şimdi hepten mahvoldum.Allah büyük.2.inci evladım da sağlıklı doğacak inş.
Sen ne zaman gideceksin sen doktora sevinirim doktorunun da yorumunu alırsan
Özelden mail adresini yazarsan ben de sonuçları sana atarım
Zar zor proftan sadece sonuç göstermek için söz aldım.inş güzel şeyler söyler

Kan tahlili yüzünden mi fazla çıktı acaba risk yoksa yaş vs etkenlerden mi??? Bu sadece bir olasılık hesaplaması aslında 35 ten sonraki gebelikte mesela mutlaka fazla çıkacaktır

Kan tahlili yüzünden mi fazla çıktı acaba risk yoksa yaş vs etkenlerden mi??? Bu sadece bir olasılık hesaplaması aslında 35 ten sonraki gebelikte mesela mutlaka fazla çıkacaktır

Usgdeki ölçümler normaldi
Kandaki değerlerim Papp-a düşük
Hcg yüksek çıktı
33 yaşındayım

üzülme inş yersiz kalır korkuların bi profla konuş belki hiç bişey yok diyecek üzülme bebeğin de üzülmesin

üzülme inş yersiz kalır korkuların bi profla konuş belki hiç bişey yok diyecek üzülme bebeğin de üzülmesin

İnş canım.tek dileğim o şuanda
Biran önce p.ertesi olsun istiyorum
Durup durup ağlama krizleri tutuyor
Bebeğimi de üzüyorum ama elimde değil işte.Allah yardımcımız olsun

İnş canım.tek dileğim o şuanda
Biran önce p.ertesi olsun istiyorum
Durup durup ağlama krizleri tutuyor
Bebeğimi de üzüyorum ama elimde değil işte.Allah yardımcımız olsun
haklısın ama inan o da hisseder çık bi hava al farklı şeylerle uğraş kitap oku kafan dağılsın düşünme bunun üzerine Allahın izniyle bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…