2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

İnş canım.tek dileğim o şuanda
Biran önce p.ertesi olsun istiyorum
Durup durup ağlama krizleri tutuyor
Bebeğimi de üzüyorum ama elimde değil işte.Allah yardımcımız olsun
Bol bol dua et ve başka şeylerle meşgul ol bence. Kesin bir bilgi de değil bu hem sadece tahlil sonucu değil ense kalınlığı vs ile birleştirilip ortaya bir değer çıkacak.Hcg mesela kız bebekse daha yüksek çıkabiliyormuş böyle şeyler de var
 
haklısın ama inan o da hisseder çık bi hava al farklı şeylerle uğraş kitap oku kafan dağılsın düşünme bunun üzerine Allahın izniyle bişey çıkmaz

Hissettiğini anlıyorum zaten.bebeğim sağımda orda böyle büzüşüyor hafif kabarıyor sağ yanım.Allahın izniyle bi şey olmayacak inş.
 

Biliyorum istatiktiksel veriler bunlar
Ense kalınlığı normal demişti
Doktoru aradığında oradaki verilere göre konuştu.daha doğrusu aynı şeyleri okudu bana.bi yorum yapmadı pek
Profa yönlendireyim dedi
Gittiğim bir Prof vardı zaten kist meselesi yüzünden
Doktor var doktorcuk var işte
İkili test için bana bi yorum yapamayacaksan o testi de yaptırmayacaksın.
 

aldırmayı düşünmüyorsanız yapmayın bu testleri bence
 
Canım benim ikili test sonucumda seninki gibi çıktı, yurtdışına kan gönderiliyormuş o daha kesin sonuç veriyormuş onun için kan verdim sonuc bir ay içinde gelicek ama yine de çok endişelendim, ben 33 yaşındayım acaba o yüzden mi öyle risk 600 de 1 çıktı, sen kaç yaşındasın?
 
İcini ferah tut. Ne olursa olsun icinde sana muhtaç atan bir kalp var. Down sendromu ne senin secimin ne bebeginin secimi. Onlarda senin benim gibi normal insan. Sadece biraz daha fazla ilgi istiyorlar. Dua et bebegin saglikla dogsun. Down olsa bile saglikli olsun. Hem o sadece bir risk testi. Yani %100 gercek sonuc vermiyor. Doktorun amniyosentez isterse sakin yaptirma bence dusuk riski oluyor. O senin cocugun ve sana muhtac. Beslenmene dikkat et. Allahim gonlune gore versin. Ben ikili test sonucumu alali 2 hafta oluyor daha gostermedim bile doktora. Cunku doktorun verecegi cevabin beni etkilemesini asla istemiyorum. Seni de etkilemesin.
 
apekmimek cnm kendini üzme demenin bir anlamı yok biliyorum elinden başka birşey gelmiyor ama o kadar çok örnek var ki yakınımızda çok şükür çok sağlıklı bebekler hepsi. Evladın Allah'a emanet ve sen içinden biliyorsun sağlıklı bir bebek o. Ben ne yaptırdığımi bilsem yaptirmazdim bu testi bana da doktorum 8741 de 1 ihtimal o bir ihtimal olmayacak değil dedi, bizlerde bilemeyiz o risk bulacak mı bizi. Ve doktora da söyledim dün artık başka test istemiyorum diye. Bu risk seni korkutuyor durumun müsaitse kan verip yurtdışına gönderebilirsiniz doğana kadar ağlamak yerine için rahatlar ve tabiki yine istersen ama ağlama ne olur senin sınavın da bu hamilelik dönemin oldu, benim bebiş istediğim süreçti sınavım herkes farklı sinaniyor dikkat et kendine.
 
Özelden yazıyorum hemen canım ben carsamba gidicem
 
Kız desene bizim radyoloji uzmaninin verdiği ultrason görüntüsünde cinsel organa ok koymuş ay bizimki oğlan galiba bariz pipi var orada doktorumdan çok memnunum ama ısrarla haftaya bir daha bakıp söylerim diyor yaa başka doktora kaçamak yapasım geliyor ay çok merak ediyorum.kiz mi oğlan mı diye..
 
Ben de 32 yaşındayım cnm bizim düşük çıkti ama yaş riski de hesaplamaya katılıyor yine de ne kadar etkili bilmiyorum çok fazla değildir 35 yaş altı.
 
Ben de 32 yaşındayım cnm bizim düşük çıkti ama yaş riski de hesaplamaya katılıyor yine de ne kadar etkili bilmiyorum çok fazla değildir 35 yaş altı.
Yaa ben de yaştan mı öyle çıktı acaba diye düşünmüştüm, kaybettiğimiz bebeğimizde milyonda bir ihtimal gibi bi şey cıkmıştı, bunda neden böyle oldu anlamadım, allahım herkesin evladını korusun, sağ Salim kucaklamayı nasip etsin inşallah
 

Sağolun...olay çok taze ve hiç beklemediğim bir durum olduğu için canım acıdı,tepetaklak oldum bir anda
Şuan daha iyi sayılırım.pişmanım bu testi yaptırdığıma sadece.
Her ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyeceksem niye yaptırdım diyorum.
Usgde her şey güzel çıkmıştı halbuki
Hissediyorum bebeğim sağlıklı doğacak
Kısa sürede toparlanacağım
 

Ben de çok pişmanım o testi yaptırdığıma
Kızıma yaptırmışmıydım hatırlamıyorum
P.ertesi Profa göstereceğim sonucu bakalım o diyecek gerekirse yurt dışında yaptırırım testi
Ambiyosentez istemiyorum yavrumu riske atamam.
Ama tek istediğim biran önce her şeyi öğrenmek istiyorum iyi veya kötü
Böyle belirsizlik içinde 6 ay geçmez
Allahım yardım etsin hepimize
Evet üzgünüm canım yanıyor ama bebeğim sağlıklı hissediyorum
 
Kızlarr bugün kontrolüm vardı. Elini kolunu gördüm çok duygulandım. Doktor progestanı kesmemi söyledi ama yine de ilişki vs yasak. Bebiş 2 gün geriden geliyordu 4 gün geriden şimdi. Biraz üzüldüm , doktorum önemli değil dedi ama anne yüreği : ) Bu konuda bilgisi olan var mı?Ultrason fotografımızı da ekleyeceğim ama nerden ekleniyor bulamadım
 
Ben de 35 yaşındayım, ama benzer yaşlarda daha düşük risk çıkan arkadaşlarım da oldu o nedenle. Doktor mu yönlendirdi seni yaptırın die. Hangisini yaptırdın canım? Dolu test bar bizde araştırıyoruz.
 
Ama şunu da söyleyeyim; doktorum bize risk grubunda çıkmadıktan sonra 10.000 de 1 ya da 600 de 1 in bizim için çok farkı Yok dedi. İçin rahat olsun. Ama yaştan dolayı yaptırmamı önerdi o da. Kendi eşine yaptırmış, maliyet düşünmezseniz yaptırın dedi. Şimdi hangisini yaptırsak ona kart vericez bu hafta.
 
Seninki i 1 hafta sonra gel demiş benimki 1 ay sonra gel dedi yani sonuç olarak 17 18 haftalıkken öğrenicez cinsiyeti
 
BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM Kİ HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKSİN SAYGISIZLIK DEĞİL AMACIM. BİR HAFTADIR ÇOK ŞİDDETLİ BAŞ DÖNMEM BAŞ AGRIM VE BEYNİMİN TEPESİNDE BİR UYUSMA AGRI VAR. YANİ ASLINDA TAM TARİF EDEMİYORUM. ACİLE GİTTİM SERUM ALDIM GECMEDİ. Sonuç ne derseniz benim kanım 12 çıkmıştı kan ilacına başlamıştım o da bulantı Yapınca bıraktım gibi bi içtim iki içmedim falan sonra benim kan bi anda 10 a düştü. Bebeklerimiz bizim kanımızı alıyomus arkadaslar. Doktorum da ne oldugunu anlamadı. Su an kan ilacını sabah aksama çıkardım. Benim gibi yogun rahatsızlıklar yasarsanız hamilelikten deyip geçiştirmelerine izin vermeyin. Ben hala ne oldugunu bulamadım inşallah daha kötü birsey çıkmaz. İlaçlarınızı sakın aksatmayın.
 
Cnm benim hamilelikten önce kanım çok düşüktü iğne kullandım ama çok normale dönmedi sonra bebiş gelince et,sebze ve bolca kuruyemiş yedim. Bebiş benden alıyordu ama benim kanım iki pkatına çıktı iki kere bakıldı hep arttı sene de güzel beslen pekmez kuru üzüm ye. Berbat bir baş dönmesidir o benim de 8 di kanım ve b12 de yerlerdeydi iğneler bile çok işe yaramadı ama doğru beslenme ile hallettim bulantı geçtiyse güzle beslen. Çay falan içme demirini kanını düşürür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…