2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Seninki i 1 hafta sonra gel demiş benimki 1 ay sonra gel dedi yani sonuç olarak 17 18 haftalıkken öğrenicez cinsiyeti
Ama görüyor kuzum yaa adam ok koymuş burada diye benim doktor haftaya bir daha bakayım inş gösterirse diyo benim yavrum hep açık zaten

Bizim doktorumuz da ona benzer şeyler söyledi kuzum altı ay içimiz içimizi yemektense en iyisi yaptıralım dedik, harmony prenatal test, bir ay içinde belli olacakmış hayırlısı olur sonuçlar güzel gelir inşallah, Ankara’da mıydın? Memorial da 2300 dediler 2000 e indirdiler

Bende şimdi keçiboynuzu pekmezi yiyim diye düşündüm sabah bir aksam bir yeter mi ki dediklerine dikkat edicem canım inan sürekli beynim uyuşmuş gibi

Bu arada az önce cok enteresan birşey oldu uzanmıstım bi anda kasıgın üstü göbek altı kısımda bi sertlik hissettim bi actım ki karnımı sert bişi var safı solu yumusak orası sert sonra yavaşca indi cok tuhaftı 14 hafta için baya erken ama ben sanırım hissediyorum

Reactions: tmz

Merhaba canım.Bu harmony test kaçıncı haftada yapılıyor ki??
Acaba kaç günde sonuç çıkıyor??
Yarın sonuçlarımı Profa göstereceğim yaptırmamı söylerse ben de yaptıracağım
Ambiyo aldırmak istemiyorum
Ya gerçekten hissediyorum bebeğim ama ama o ihtimalin de hemen ortadan kalkmasını istiyorum
Böyle kuşku içinde çok berbat yaşamak
Başımıza daha kötü bir olay gelince bir önceki olayın anlamı kalmıyor hiççç
Bir kere daha anladım bu dünya da anne olmak kadar zor bir şey yok
Hamileliği ayrı zor,anneliği ayrı
Ama en güzel duygu da annelik işte
Gülü seven dikenine katlanır misaliiii
Allah yar ve yardımcımız olsun

Doğrudur bende hissediyorum.
Biraz daha büyüsün bebek hangi tarafta ise orasını daha kuvvetli kabartacak hafif hafif rahatsız bile olursun

Canım seninde mi riskli çıktı Allahım acısın hepimize sağlıkla versin kuzularımızı inşallah, bu haftalarda yapılıyor, zaten iki tüp kan veriyorsun sadece başka bi şey yok, doktor üç haftada sonuç gelir dedi, kanı alan arkadaş bir ayı bulur dedi, dörtlü test yapmaya gerek kalmayacak dedi doktor, amniyon aldırmak çok tehlikeli hiç gerek yok, 200 de bir bebeği kaybetme oranı varmış onda, durumun varsa sen de bundan yaptır kuzum

Evet bende de risk çıktı
Usg ölçümleri gayet iyiydi
Kanda popo-a düşük
Hcg yüksek çıktı
Doktorla telde konuştuk
Çok fazla bi şey söylemedi raporda yazılanları okudu
Yarın Profa göstereceğim
Usg ile tahlil sonuçlarının beraber değerlendirilmesi gerekiyormuş
Keşke sonuçlar daha erken çıksa
Ambiyo aldırmam zaten
Harmny yaptırırım başka da bir test yaptırmam
Bazı doktorlar felaket tellali
Boşu boşuna insanları korkutuyorlar
Ruh halimle yavrumu üzüyorum ona çok canım sıkılıyor
Vişne önce o güzel sonucu almak rahat bir hamilelik yaşamak istiyorum
Allahım yardım etsin hepimize

Amin canım, telaşlanıp miniği üzme hemen, aldıkları kanı yurtdışına gönderiyorlar o yüzden bu kadar uzun sürüyormuş, içimizi ferah tutalım, Allah yardımcımız olsun

Kızlar elimi cok fena yaktım buzdan cektiğim an sızısından aglıcak gibi oluyorum silverdin sürebilir miyim sakıncası var mıdır

Seninki i 1 hafta sonra gel demiş benimki 1 ay sonra gel dedi yani sonuç olarak 17 18 haftalıkken öğrenicez cinsiyeti
Bana da oyle dedi. Ama ben dayanamayip bu hafta gidecem sanirim ya. Gerci benim doktor bey biraz ters. Cinsiyet desem acelen ney der ama ozledim bebisimi ya gidip gormek istiyorum cinsiyet soylemese bile

Kızlar elimi cok fena yaktım buzdan cektiğim an sızısından aglıcak gibi oluyorum silverdin sürebilir miyim sakıncası var mıdır

Geçmiş olsun canım aksilik işte
Elini buzda tuttukça daha çok acır
İlk aşamada evet buz iyi şimdi biraz acıya dayan buzsuz bekle bir süre sonra acısı geçer.acısı geçince azcık bir kremden bi zarar gelmez

Buz dediğin gibi ilk sancıyı aldı sonra bir sızlattı zıpladım resmen icten ice

bebeğını hısseden var mı ılk hamılelerde?
Ben hissediyorum canım, dün doktora sordum bagırsak hareketi olabilir mi yoksa gerçekten bebek hareketi mi diye, bebek hareketidir dedi, özellikle birşeyler yiyip uzanınca daha çok hissediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…