2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar bir sorum olacak ikili test yaptırdım ölçümler iyi fakat lan sonuçlarını anlamadım biraz farklı geldi mesela b hcg ile free b hcg aynı şey mi ya da bu değerlerinin ikisini de bilen var mı

Canim ikisi ayni degil diye biliyorum degerlerini yaZar msn
Kızlar bir sorum olacak ikili test yaptırdım ölçümler iyi fakat lan sonuçlarını anlamadım biraz farklı geldi mesela b hcg ile free b hcg aynı şey mi ya da bu değerlerinin ikisini de bilen var mı

Free fln yaziyo mu basinda bilmyrm ama bende kendim baktm rakamlar konusulandan cok yuksek ama free fln yazmiuo sennki gbi bile degil beta hcg 216000 yani sok oldum kendimi cok uzdum o an ama sanirim o toplam beta hcg yarin gostermeye gidcegm

aynı şey değıl senın ıyı gıbı duruyor endışe etme.

Free fln yaziyo mu basinda bilmyrm ama bende kendim baktm rakamlar konusulandan cok yuksek ama free fln yazmiuo sennki gbi bile degil beta hcg 216000 yani sok oldum kendimi cok uzdum o an ama sanirim o toplam beta hcg yarin gostermeye gidcegm
Hayır yazmıyor free ta da f B hcg
Sadece b hcg yazıyor ilginç geldi 11+5 de bu sonucu yaptırdım
Yanı internette detaylı birşey yok çarşamba günü netlesir
Yarin tekrar yaptıracağım üniversite hastanesinde önceden planlamıştık bakalım sonuç ne olacak

Yarın bana yazardan sevinirim

aynı şey değıl senın ıyı gıbı duruyor endışe etme.
Aslında endişe etmiyorum allah korusun birşey olacaksa sağlıklı doğup sonra da olabilir bebeğim tup bebek ve benim için şu dünyadaki her şeyden daha değerli

Sadece insan merak ediyor yani papp a da yüksek o niye yüksek
Hadi b hcg total diyelim bir kısmı free olur onu anlarım ama papp a da anlam veremedim
Detaylı bilgi bulamıyorum

Allah'tan 2. Testi yapacağız da en azından karsilastiririz

Benm ppa degeri 487 canm anlamadm biraz endiselendm sonrada biraktm Rabbm bilir risk bile deseler Allah biliyo

canım benımde tüp bebek .bende daha özen gösterırler dıye düşündüm valla hıç umurlarında değıl

Kızlar yaaa bi bakın. Bende bu son günlerde tansiyon yükselmesi çok oluyo. Normalde benim bünyemin kaldırdığı 9 6. 10 a7 falan. Önce 13 lerle başladı dün akşam 15 e yük1eldi bugünde 14 oldu. Napıcam ben bilemedim

Benm ppa degeri 487 canm anlamadm biraz endiselendm sonrada biraktm Rabbm bilir risk bile deseler Allah biliyo
Korkma canım onu düzeltilmiş mom diye bişeye çeviriyolar o zamanki referans aralığı önemli. Benimki 395 ti düzeltilmiş mom yapmışlar o normal.

Allah şşıfa versınde ben ayarım bu sert doktorlara parayla bı dayak yemedığımız eksık.sankı neden doğurduğumuza pışman eder gıbı.
Bu yüzden erkek doktor seçmek gerekiyor canım. Şimdi gittiğim hastaneye yeni bir erkek doktor geldi. Uzman doktor. Bi kez ona muayene olucam eğerki istediğim gibi çıkarsa onunla devam ederim. Erkekler gerçekten daha iyi davranıyor. Örnekleri çok oldu etrafımda kuzenlerimden falan. Bi tek ermeni hastanesinde agavni diye ermeni bi bayan doktor var o süper hem psikolog hem kadın doğum uzmanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…